Neviem sa rozhodnúť medzi dvomi mužmi
Ahojte,prosím vás o názor,neviem sa rozhodnúť medzi dvoma mužmi a odlišnými situáciami s týmito mužmi. Budúcnosť v zmysle seriózneho vztahu už vylučujem,už mám rada svoj kľud,ale občas mám svoje potreby. Iste chápete. Ide o to,že muž c.1. má veľmi málo času a vídame sa sporadicky kvôli obojstrannej vyťaženosti, muž c.2- jeho spoločnosť mi je príjemnejšia po každej stránke,ale vyhľadáva aj iné ženy a intímne sa styka aj s inou ženou, avšak mne to tajil a dlho sa tváril ako že sa nič nedeje. neviem sa rozhodnúť čo ďalej. Ďakujem a prosim vás nesudte,rešpektujme sa navzajom
Nechápem, čo riešiš,keď aj ty spávaš s 2. Je rozdiel mať jedného kamoša s výhodami a rozdiel spávať s viacerými.Veď si dajte štvorku a máš po probléme,Choroby si už aj tak vymieňate.V okolí mám viacero chlapov, čo majú kamošky s výhodami a ani jeden ju nemá len jednu keďže nemajú vzťah spávať môžu s koľkými chcú a vidím, že sú take isté aj ženy.V dnešnej modernej dobe by som si radšej kúpila poriadne hračky ako riskovala pohlavnú chorobu.By som sa od hanby prepadla u doktorky, ale aj v svojom okolí mám kopec ľudí, ktorí sa ani z takejto pliagy nepoučia a rozťahujú nohy krížom krážom.
no, ak si vážiš samú seba, tak ani jedného. ale ty nepôsobíš, že si samu seba vážiš tak navrhujem riešenia č.2:
dajte si trojku a máš po dileme, bude to milé priateľské "setkání" kedže mládenci o sebe vedia 😀
Ale hej,... keď sme boli mladí boli sme kadejak pochabí 😀 len dúfam, že máš k tomu aj adekvátny vek (1😎 a doma nemáš manžela 😀
Nechápem. Ty spíš s oboma?
Nevybrala by som ani jedného.
1: Z tvojho textu mi vychádza, že s ním to nie je až také dobré. Ani časovo ti to nevyhovuje. Jeho by som dala off. Budeš chcieť aj tak iného ak dlho nebude mať čas + nebude to také dobré.
2: Hlavne by som sa obávala choroby, no ak používate prezervatív tak všetko v poriadku. Neriešila by som moc či má inú alebo nie. Teda pokiaľ to nezasahuje do tvojho života. To , že ti klamal no.. v podstate len spolu spávate tak asi necítil potrebu ti to vešať na nos. Možno si hľadá niečo vážne alebo lepšie (neuraz sa) ale kým nenájde, nechce ti to hovoriť aby si neodišla.
@aniko2 k 2. Trávime veľa času spolu aj mimo postele,takže to bolo pre mňa také hlúpe celé to klamstvo ohľadom ďalšej ženy. Keby sme riešili len posteľ,tak sa o tej žene ani nikdy nedozviem a vlastne by som nemala žiadnu dilemu.Keďže máme trochu "hlbší" vzťah,tak som sa bohužiaľ dozvedela a ani som nechcela.
No pozri, uprac si v hlave, ci je to naozaj len o sexe a naozaj nechces nic viac alebo si to len nahovaras... ak to to je naozaj tak, tak 2... ale ak by ti to malo ublizovat (kedze riesis klamstva a pod) kasli na oboch, co najskor, z vlastnej skusenosti
@miusa00 rozmýšľala som nad tým,mne existencia inej ženy ani nevadí,ale už by som do toho neinvestoval viac času ako len na potrebu. Doteraz to bolo aj mimo postele,odteraz viac už nič,lebo je to zbytočná strata času,ktorý viem využiť aj inak,keďže nie som pre neho jedina
No prave, nepride mi, ze si to tak mala, a ci ti to bude zrazu vyhovovat obmedzit len na postel
Tiež si myslím ze s c. 2 to nie je iba o sexe. Vieš, keď sa s niekym dohodnem ze je to iba o sexe tak žiadny hlbší vzťah tam nie je. Najväčšia chyba, ktorú ženy vo vzťahu friend with benefits robia je, že trávia s dotyčným čas aj inak ako iba v posteli. Vtedy sa tam postupne nejaké city vkradnu a začne ti byt cele zle.
@janka_23 ten čas mimo postele bol jeho nápad,nie môj a tiež iba preto,že sme sa nudili a takto si vzájomne spestrili voľný čas,ale ja zas až taký nudný život nemám,aby som sa len tak hocikedy s ním "nudila" akože to proste nebudem riešiť už ale každopádne si myslím,že už sa so mnou ani nebude chcieť stretnúť,keďže som mu prišla na klamstvo a on si zakladá na tom,aký je úprimný.
Hladala by som si muza c.3 😜 ale pises, ze nehladas muza na seriozny vztah, tak muz c.2, ktory ma tiez svoje potreby by Ti mohol vyhovovat viac kedze sa citis aj v jeho spolocnosti prijemne
Ja osobne ako trosku skuseny v tejto oblasti myslim, ze ak sa muz streta so zenou nezavazne, nemal by s nou travit casu viac ako treba, zeny od prirody su totiz nastavene na city a vztahy bez ohladu na to co hovoria. Muz si dokaze povedat, ze aj ked chodim s nou von drzim si odstup, u zien je to ine 🙂. Toto spravanie autorky je uz take ako keby si na neho robila naroky a ocakavala viac. Typickejsie pre zeny po case stretavania tohto typu 🙂. Poviem to tak, zeny su take, ze povie ok suhlasim so stretavanim ako kamosi, ale ak si s dotycnym rozumeju, travia cas, nedajboze su tam sympatie, je to zvacsa zena co zacina dohodu porusovat 🙂.

C.3