Neviem sa vyrovnať s chorobou svojho muža
Ahojte, neviem sa vyrovnať s chorobou svojho muža.
Keď sme sa zoznámili nebol úplne zdravý, ale normálne fungoval. Počas troch rokov sa mu zhoršil zdravotný stav - chrbtica. Stále má bolesti, chodí na injekcie. Do práce chodí, ale s bolesťami. Všetko okolo domácnosti je na mne. Sama som chorá, ale fungujem. Len asi potrebujem aj podporu a nemám ju. Preto viem, že trpí ale ja nevládzem.
Viem,že sa s tým musím vyrovnať, len neviem ako. ☹
Ako ste sa vyrovnali vy s chorobou svojich partnerov?
s niektorými vecami sa vyrovnať jednoducho nedá, nech človek robí hocičo, nejde to
a ,,najradšej,, mám také reči ako sa všetko dá a hlavne od ľudí ktorí ani netušia, čím všetkým si človek prechádza
vlastná skúsenosť☹
@mamamia1 už si skúsila bazén na NOÚ ? môj ešzte nebol, mal nejaký zápal, raz kríže, potom rameno a teraz sa pre zmenu vyhádzal nejaký herpes. ale ked sa dolieči, určite pôjde plávať, veľmi s mu tam páčilo. a teraz už tuším ani tie deti poobede nechodia, zsitili že to mali ako čierny kšeft...
@zuzulik280 aj môj manžel má ulceroznu kolitídu. Lieky mu nepomáhajú?
@zuzulik280 skuste si pohladat nieco o Michalovi Pastierovi a ulceroznej kolitide - ten chlap to ma, zvlada to s dietou a upravou zivotneho stylu a riadi jednu z najvacsich reklamnych agentur na Slovensku. Existuje daky rozhovor na tuto temu, cize pogoogli 🙂
@kvetinka75 Sme si uz pisali cez IP, tak viem, ake mate problemy. Ano, "najradsej" mam aj ja reci typu, ze pozitivne myslenie vyriesi uplne vsetky problemy. Vacsinou to hovoria ludia, ktori nieco podobne nikdy nezazili a nemaju zaujem sa naozaj vcitit sa do pocitov dotycneho a zazracnou formulkou, ako vsetko nakoniec dobre dopadne, vas poriesia.
@monik83 tak no ani velmi nie...je na biologickej liecbe uz a vselico skusa, co by mu pomohlo...Vas manzel sa s tym ako ma?
@zuzulik280 tiež je na biologickej liečbe, berie humiru, také injekcie raz za 2 týždne. Odkedy je na tejto biologickej tak mu je lepšie čo sa týka čreva. Aj keď minulý rok mal trochu zhoršený stav. Inak pohoda.
@monik83 aj moj je na Humire....nemava hnacky uz? moj sa moze pohnut z domu az okolo obeda ...dost ho to obmedzuje
@zuzulik280 musela by som sa opýtať, niekedy nás to tiež obmedzuje, že niekam ideme, ale on musí ísť na záchod, tak musíme čakať. Ale do roboty chodí normálne, robí na 3 zmeny. Takže to zvláda. Nejak extra to neriešime. Naučili sme sa s tým žiť. Už to má zistené cca 10 rokov
@monik83 tak super potom...moj skusa aj muku nejest a mlieko...vseliake diety...vas manzel je normalne vsetko? skuste sa ho spytat kolko x chodi na wc...neviem si predstavit na smeny robit s tym...ale super ze to zvladate
@vorkola áno sila motlitby je zázračná ♡♡♡ ale modliť sa je účinné za akukolvek trpiacu bytosť. Žiaľ tu typologiu "zlych" ludi ma tvoja známa od cirkvi.
Boh vypocuje kazdu uprimnu motlitbu pre akehokolvek cloveka. Len my ludia radi skatulkujeme. Ale pred najvyssim sme si vsetci rovni.
ale viem že si to nemyslela zle . ;)

ani ja sa neviem vyrovnat s chorobou manzela...ma ulceroznu kolitidu...vkuse hnacky...