icon

Neviem si nájsť chlapa

29. jún 2022

Ahojte dievčatá, idem sa vypísať. Som veľmi smutná, mam jedno dieťa, som tridsiatnička a nedokážem si nájsť chlapa. Netlačím na pílu, len proste chcem byť aj ja milovaná, mam v sebe lasku na rozdávanie, keby som niekoho nasla, dala by som mu zo seba maximum, len neviem kde ho hľadať, keď bývam v mini mestečku, kde hádam už slobodný chlap v mojom veku nie je. Zoznamky skúšam, no každému tam ide iba o jedno podľa toho, čo píšu. Velmi tuzim milí at a byť milí a a, no mam pocit, že mne už asi nebude dopriate niekoho mat 😞Niekedy mám pocit, že som úplne na vsetko sama, všetko mi prerastá cez hlavu😞všetci v mojom okolí majú pri sebe milovanú osobu, len ja nie,😞

catch22a
•
29. jún 2022

napis tu :D tu urcite niekoho spoznas :D Ak si z BA alebo KE tak pod na pivo :D

derdia
•
29. jún 2022

Nuz nedine sa zacat modlit... Aby prisiel ten spravny, s ktorym ti bude fajn a bude to fakt stat za to. Lebo mat magora tieuz nie je vyhra..

derdia
•
29. jún 2022

Len si daj pozor lebo chlapi niektori su hovada.. A prave mamicku su pre nich lahka korist...treba si ho velmi preverit...

zdenkastanka
•
29. jún 2022

@catch22a ba alebo ke su mini mestecka?😂🤭

catch22a
•
29. jún 2022

@zdenkastanka jop :D :D :D

kate211
•
29. jún 2022

Skus sa zamysliet, naco tak veeelmi toho chlapa chces. Ked stretnes niekoho zaujimaveho a je to obojstranne, tak chapem. Ale ked takeho nepoznas a takto veelmi nutne ho potrebujes, vies aj vysvetlit preco?

autor
•
29. jún 2022

@kate211 lebo každý chce milovat a byť milovaný

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
catch22a
•
29. jún 2022

@zoro9836 mozni mala na mysli to, ze to daju na javo velmi rychlo... typ spravy: poslem d#ck pick ...

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
janickacrazy
•
29. jún 2022

Tak skús sa presťahovať, zmeniť prácu alebo začať nejaký nový koníček typu ísť na turistiku, kúp si psa alebo dačo iné. Proste chce to nejakú zmenu. A zoznamky by som nezahadzovala, ja som si tam našla muža. Len napíš, že máš záujem o vážny vzťah a nie flirt. Alebo skús nejakú serióznejšiu zoznamku, sú aj platené.

111jozefina111
•
29. jún 2022

Odporucam knihu: moc nasho podvedomia od dr. Jozeph murphy. Ja by som dala ruku do ohna, ze kvoli zmene mojho rozmyslania som nasugerovala mojho milovaneho manzela. 🙏🏼

zahrajzlato
•
Odpoveď bola odstránená
•
bennn
•
30. jún 2022

Nestačí ti aspoň virtuálny vzťah? Je to takisto pocitovo reálne, ale tiež to trvá kým niekoho normálneho so záujmom nájdeš. Trebars kamaráta, to je jedno.

iveta1970
•
7. okt 2022

Skús azet, je tam síce veľa šialencov, ale na pokeci keď napíšeš niečo z humorom....vytvoríš si správny profil....nemusíš hneď s fotkou....len niečo o sebe. Príklad :Je tu niekto na papierovom lietadle?...alebo ....Kráľovná bielych tenisiek ....hľadá...a písať si nejaký čas...ono sa to vyvŕbi...želám veľa šťastia...

mimka2019
•
7. okt 2022

Haha...to akokeby som písala ja 😂 ja sa na tom už smejem...po 11 ročnom vzťahu, sama s dieťaťom...3 roky sama...ani pes nezabreše 🤣 azet neodporúčam...aj keď napíšte niečo vtipné...napíše vám 10-20 mužov...a z toho 90% chce diskrétne stretávania lebo sú ženatí alebo zadaní...a zvyšok odpisuje jedným...dvoma slovami...žiaden záujem o normálnu kvalitnú komunikáciu...Taktiež by si ľudia mali uvedomiť, že hľadať dokonalosť v tom druhom nie je dobré, lebo ani ja...ani ty a vlastne nikto nie je dokonalý ☺ ale netreba prestať veriť, že jedného dňa nám do života vstúpi ten pravý človek...možno vtedy, keď to nebudeme čakať...alebo keď to nebudeme tak veľmi chcieť...držím palce 😊

vakaveronika
•
27. sep 2023

zrejme nie si jašterica