Neviem si nájsť prácu, manžel mi vydeľuje peniaze na nákupy
..uz rok po materskej si neviem najst dobru pracu ... manzel mi to vycita kazdy den ..vydeluje ma ...musim mu povedat kolko som minula ak idem na nakup ...popripade si vypytat od neho kolko potrebujem ..ak sa mu to zda vela ...tak hned otazky naco a preco ...ze vraj ked budem aj ja pracovat tak nebudem musiet si pytat ...ani nic ....zevraj taky nebude .... velmi ma to psychicky nici ...
VYBORNE , aspon on ma rozum ! Odporucam ti prestat tu vyplakavat a najdi si pracu. Chod robit nakladacku tovaru do velkoskladu . 600 - 800 v cistom + listky , nastup mas okamzite. Zajtra mozes byt zamestnana .
Koľko minas? Máte dosť peňazí či ste máte problém vyjsť? Prečo si nevieš nájsť aspoň nejakú prácu? Veď môžeš kľudne robiť aj v závode.
ako ste na tom finančne? spolu rozoberáte koľko zarobí, čo treba poplatiť, koľko vám zostáva?
Ty kkos to su muzi v dnesnej dobe🤦♀️
.. ja by som ti este aj metlou na chrbat nalozil , nech sa rozhybes 😀
Tak aj na neho je vyvíjaný tlak vlastne Vás zivi 4 rok a to je dosť.asi má pocit, že minas veľa čím skôr si nájdi pracu hocijakú len nech niečo zarobis.Ale zase chrapun kvôli tomu nemusí byt možno je pohľad by bol úplne iný ako tvoj
No tak ale vieš ako pravdepodobne nemáš na výber a budeš sa musieť vrátiť do závodu, keď už rok nemôžeš nájsť inú prácu. Prepáč, ale pre mňa je to nepochopiteľné sedieť rok doma a nič nerobiť. Veď ak si nemôžeš nájsť prácu svojich snov, tak beriem čokoľvek čo príde. Práca ťa nemusí napĺňať a baviť, dôležité je že pracuješ a snažíš sa odbremeniť partnera od celkovej finančnej záťaže.
Ake mas vzdelanie? Aku mas prax? V akom regione hladas? Treba sa nahlasit do personalych agentur, pozerat profesiu, regionalne obezniky, zanasat zivotopisy do vacsich firiem, zalozit linkedin....a hlavne prisposobit svoje ocakavania realite. Lebo fakt neviem aka to je ta dobra praca. Vsade je nieco co vadi. Otazka je ci sa vies alebo nevies situacii prisposobit. Ale rok byt radsej nezamestnana ako ist za pas...no ja neviem...pre priklad kamaratka dokladala tovar po nociach v tescu a ten job neznasala, ale robila...po dvoch rokoch sa vypracovala na nakupcu, cil je spokojna, normalna pracovna doba a normalny plat...staci kolkokrat len chciet, vytrvat a vyuzit prilezitost.
@777januska777 trošku by som ťa opravila, kým si nenájde prácu ktorá ju bude aj baviť nie len živiť má brať čo príde aby odbremenia manžela. Nedivím sa mu, ak stále len básní ako raz bude zamestnaná a stále len vyberá
Ani mne muz nikdy nic nedal, na vsetko som si musela zarobit ale ani ma nikdy nenapadlo si pytat. A bolo aj tak, ze som uz takmer nemala za co kupit mlieko malej, ale to on nevedel. Raz som chcela aby mi pozical vyssiu sumu na skolne a to odmietol takze som upustila od planov a robila co prislo a nakoniec je to tak aj dobre, aspon mu nie som nic dlzna.
No tak ale nemáš na výber. Veľa ľudí robí v závode a žijú. Alebo choď robiť do obchodu, tam nebudeš robiť nočné. Alebo do reštaurácie, baru a nwm kde ešte. Veď je toľko možností kde sa dá zamestnať, nemusí to byť na stalo, ale dôležité je že sa snažíš. Mne sa práveže z toho zdá, že tvoj manžel je frustrovaný z toho, že ty nepracuješ a boji sa, že ani nechceš pracovať.
Nemíňaj vybavená vec .
A ešte som sa chcela spýtať bol taký aj keď si bola na materskej? Vieš že ti nechcel dávať peniaze a tak.
Pekne jej tu radite - ano, pracovat by mohla, to ja fakt. Ale pan manzel nech potom znasa starostlivost na dieta a bude sa prisposobovat jej praci na zmeny. Len sa obavam, ze jej bude vycitat, ze nie je schopna si zariadit pracu aj dieta. A on je iste najschopnejsi na svete 😘
Nie...nemusíš....ak sa mu nepáči, nech si kupuje a varí sám....
Je mi z teba smiešno...rok kypíš doma a ty sa jemu ideš čudovať že je nervák...no bodaj by nebol...keby ťa bolo aspoň trochu osvietilo s niečim...ja keď som bola na tom takto ako ty mne nik nedal ani centa a ver že som sa vynašla cez alarmujuce kritické časy a teraz to mám asi takto plat + pár stoviek bonusovo bokom
Potraviny nakupujte spolu aby videl co kolko stoji a da sa robit aj na 1 zmenu hoci aj za maly peniaz
tak mu povedz, aby aspon jeden mesiac mal na starosti vsetky nakupy a ine veci on.
vybavene 🙂
zamysli sa, co robis.
hladas vhodnu pracu - uz rok. dala si si svoju vnutornu podmienku, aby bola dobre platena a v rozumnom pracovnom case, aby si mohla byt aj s vasim dietatom.
tvojho muza to stve, uz ti nechce davat peniaze.
su z toho hadky, rozmyslas o rozvode.
ked sa rozvedies, budes mat cas preberat a hladat tu vhodnu pracu? alebo budes musiet vziat prvu ako-tak rozumnu, len aby si prezila a popritom hladat tu vhodnu pracu?
a teraz porozmyslaj - nemozes to urobit uz teraz takto (vziat prve rozumne a hladat propri tom)? bez tej medzihry s rozvodom a pokazenych vztahov a zniceneho detstva vasho dietata?
je nutne to najprv nechat vybublat doma do extremu, a potom zahajit seriu radikalnych rieseni typu rozvod?
naco si vyrabas problemy, ked maju riesenie? len preto, ze to nie je na prvy sup presne take riesenie, ake by si chcela?
ustup zo svojich ocakavani o krok dozadu a zrazu sa vsetko da do pohybu. a nakonci aj tak bude presne to, co si chcela. len bez toho pretlacania, ako zemiak cez krajadlo.
Ja som bola doma 9 mesiacov a to mam dvojčatá. Nikdy som nebola na nikom zavysla... Môj manžel je teraz na materskej nech vie čo je to. V máji deti nastupujú do jaslí, čiže to bude 18 mesiacov doma obaja. Som späť v práci o deti je postarané. Keď muž minie materskú, dám mu peniaze ked potrebuje. Nie je moje, jeho ale naše.

ma pravdu - ked budes pracovat, nebudes si musiet nic pytat.
a vlastne - rovno ho budes moct do prdele nakopat.
kde na takychto idiotov chodite ??