Neviem si zvyknúť na partnerove týždňovky
Ahojte dievčatá ako ste zvládali keď Vám manžel(priateľ) odišiel na 2 tyzdne do práce? Zvykám si na to už 7 mesiacov a stále som si nezvykla, stále je to ťažké pre mna.
Od mala tak fungoval moj ocino aj funguje niekedy sme ho nevideli aj 3 mesiace a zvládame všetko aj sme si na tp zvykli všetci a aj si ho viac važim 🙂
Nie je to pre kazdeho.....su pary ktore to zvladnu, su zas ini ktori to proste dlhodobo nezvladaju a hladaju ine riesenie.
Ze ta to trapi chapem, ale 2 tyzdne je skoro nic. Ked som bol mladsi, tato tiez chodil na 2-3 tyzdne do Ciech.....nebolo to jednoduche ale clovek si zvykne. Uvedomis si dovody preco to momentalne tak je a viac si budes partnera vazit.
Nikde nie je do kamena vyryte, ze tento stav bude trvat na veky. Musis proste samu seba presvedcit, ze toto je len docasny stav.
@baska1930 v com to je tazke?si s malym dietatom doma nemusis vstavat na budik, ranajky tahat dieta do skolky, skoly utekat do roboty, pravdepodobne byvas s rodicmi?blizko nich?aj tvoj muz to ma tazke, tak asi nebola ina moznost.Bud rada, ze nerobis na 3 smeny a neodchadzas od 3 r dietata na nocnu a nestrazia Ti ho rodicia.
preco sa neprestahujete tam kde pracuje? Ja by som takto nezila a dlhodobo uz vobec nie. Dolezitejsia by pre mna bola rodina po kope ako to ze mam na SK rodicov a dom.
Môj manžel skoro 6 rokov pracoval ako kamionista. Preč bol 4-6 týždňov. Niekedy aj 8 ak trebalo. Začiatky boli ťažké. Potom som si "zvykla", ale pri každom odchode som plakala. Aj náš syn. Teraz konečne dal výpoveď a bude pracovať v meste kde bývame a každý deň budeme spolu.🙏
Zvykneš si časom..treba si vytvorit svoj režim,program..pri detoch tak ten čas strašne beží.Môj manžel tak pracuje čo sme spolu.Kedysi na 2tyzdne,potom na 10 dni,teraz už na 9dní preč..po rokoch si môže dovoliť byť častejšie doma.
Nie vždy to bolo lahké..ked sú deti malé,rôzne choroby ,domácnosť, vybavovačky všetko bolo na mne.Ale naučila som sa,zvykla som si.Nemáme tu ani rodičov na nejakú pomoc,o to viac som rada,že to zvládam.Teraz už sú obaja školáci,ja v práci..zo začiatku ma zas chytla panika,ako to zvládnem.No našla som si prácu kedy zvládam deti sama zaopatriť.O 15 končím beriem dcérku z družiny,syn už chodí sám,čaká nás doma.
Neni to vždy jednoduché ,občas mi je smutno a mám potrebu byť s dosp.človekom..ale kompenzujem si to v práci,že pokecáme.A nemám pocit,že som len sama s detmi.Poobede ten čas tak ubehne(varenie,úlohy,domácnosť)že som rada ked si idem lahnút.
O to viac sa vždy těším ked príde manžel domov,prechytne deti,co to v domácnosti(ked som ja v práci) a ked prídem tak si to užívame.
Sú situácie kedy treba niečo riešiť urgentne a bolo by lepsie mať u toho chlapa..ale vždy sa to nejako dá.
Manžel zas neni tak ďaleko,takže ked je naozaj kritická situacia sadne do auta a za 3-4 hodinky je doma.
Aj to je asi rozdiel...že je to len"cez republiku" a viem že ked niečo dá sa aby prišiel.
No nejaké zahraničie na viac ako 2týždne by som nedala.Už som tak v hlave nastavená ,a po týždni uz viem že sa čoskoro vráti..
Určite to však je dlhodobá záležitost -zvykat si.Budú týždne kedy to bude ťažké(napr.teraz v zime-skoré večeri,zlé počasie) ale v lete to zas ubehne ani nebudeš vediet ako.Netreba sa však doma utápaťa -smútit,treba si s detmi vytvorit svoj režim,program.Iné to aj je čím sú deti staršie.
@vierocka888 ja by som si zvyknúť nechcela a druhé dieťa by pri takej práci muž odo mna nedostal. Ale to som ja ja som vždy hovorila buď sa bude spolupodieľať na výchove pri prvom alebo žiadne druhé . Mne raz kolega bývalý povedal že veľmi túži chodiť aspoň na týždňovky preč od deti a ženy že chce mat pokoj a po večeroch bude chodiť na pivo. To som ešte bola bezdetna a tak som si to vzala k srdcu a jedine keby bolo treba presťahujem sa s mužom ak by bolo treba žiadne take že týždňovky. Aby si on na pivo chodieval s chlapmi ...
@katulienkax moj muz nepije, nefajci. Pracuje do 19h, potom si nakupi a ide na byt, volame cely večer. On si nešiel do Nemecka uzivat a oddychnut si od nas. Obetoval sa, aby sme sa mali dobre. A ja som mu za to nekonečne vďačná. Ked je doma, ani neviem ze mam dieta. Je to skvelý milujúci otec a manzel. Takze by som mu za to porodila aj desať deti...ale to som ja,nie ty

Co by som ja dala za to, keby moj robil iba 2týždňovky.... moj chodi na 2 mesiace do Nemecka a tyzden je doma. Mame maleho syna a druhe babo na ceste. Na všetko sa dá zvyknúť ked sa chce a hlavne, keď sa musí