Neviem zabudnúť na bývalého priateľa
Žijem v manželstve 15 rokov, máme 2 deti proste fungujeme dá sa povedať super, je to fantastický otec, zarába, proste sa stará. Keď sme za zoznámili svojho EX som poslala košom kvôli môjmu terajšiemu manželovi. Mám 35 rokov, prosím nevypisujte mi že si mám vážiť čo mám a bla-bla-bla vety, jednoducho citom nerozkážete.Môj Ex je jednoduchom mužom môjho života, jednoducho každý má jedného takého človeka v živote, ktorý je top! Ak vas zaujima čo bolo pricinou rozchodu, sama neviem, nevedel vyjadriť svoje city, boli sme mladý, proste to nemalo tak byť stalo sa ako sa stalo.S mojim bývalým sme v kontakte bez vačších menších prestávok. Momentálne to je už na dennom poriadku proste si píšeme o všetkom vieme o sebe skoro všetko. Hľadáme "spôsoby" kde sa vieme verejne a nenápadne stretnúť. Pred týždňom som mu napísala správu, že chcem ukončiť vzťah jednoducho neviem s mužom žiť a jeho ľúbiť a ak mu na mne i trocha záleži nech to rešpektuje. Napísal že v poriadku, on to rešpektuje nechá všetko na mne, ak chcem nech sa mu ozvem....chápe že mám rodinu.Dnes znova napísal, či je to takto dobre, ako sa cítim, že si nepíšeme atd. Jednoducho je to tak isto ak pred X rokmi pocity nevyjadrí ale byť bez seba nevieme. Chcem sa spýtať či bojuje tu niekto s týmto alebo podobným problémom že nevie zabudnúť, ste v kontakte no nestretávate sa vo dvojici. Ďakujem, neodsudzujte ma prosím!
Btw....a niekto s nickom popoluska sa navaza do zien, ze ficia na romantike a telenovelach. Nuz, to pobavilo mna 🙂
@dskjhfdlkdjhl to vies, obzivnut mozu len zombie..tak to mnohe vysvetluje🤣
@irci82 No, a toto je celkom vhodne na Tvoju situaciu😉
@puklica13 asi tak😉
Ja som mojim ex bola 2 a pol roka koniec prišiel jeho strany prešlo už pol roka a ja na neho neviem zabudnúť stále dúfam ze príde ze napíše. Ako napíše napíše stará sa o mňa a potom napíše že to je i tak jedno ze je to môj život. Cítim s neho že ma chce naspäť však aj ja neho ale nejako nevieme k sebe prísť. Co je mi dosť ľúto. A tiež poznám ten pocit keď je ten chlap topka. Taky je len jeden v živote. Ale neber otca svojim deťom. Dnešnej dobe je mať celú rodinu niečo tak cenné ale ľudia si to nevážia.
@ariana_30 ja som teda rada, ze fazu trasucich sa kolien, ruk a ostatnych casti tela uz mam za sebou. Preferujem pohodovu rutinu, v ramci ktorej si nohy holim uz podla nalady a spolocenskej udalosti a v ramci ktorej v pohode zjem sisku s praskovym cukrom bez toho, aby som ten praskovy cukor kvoli trasucim sa rukam rozsypala na cierny pulover 🙂. Je to krasna faza, ale chlavabohu, ze je za nami! :D len som chcela autorke prispevku pripomenut, ze je uplne jedno, co za skvele cislo je ten jej EX, po 2-3 rokoch vztahu si tiez isto bude isto bud zabudat ponozky na zemi v kupelni, alebo cakat, ze smetnemu kosu pribudne samovypradznovacia funckia, pripadne zacne pohovodovo prdiet v obyvacke na gauci...
@dskjhfdlkdjhl "Motyle v mozgu" su zatial tusim neliecitelna diagnoza...
@irci82 pokud chceš opravdu zapomenout, odmilovat se, tak jediný způsob je nekontaktovat,zablokovat, nevidět se! Když mě opustil manžel, tak jsem okamžitě zablokovala fb, nepsala jsem mu, on mne naštěstí taky ne, vyhýbali jsme se. Potřebovala jsem to,abych se odmilovala. Ono sejde z očí, sejde z mysli opravdu funguje.Ne hned,, chce to čas a hlavně to vydrzet,ale funguje!
@irci82 no lebo tym ze ma odomna rozne veci ako fotky,darceky..
Som zistila ze som mu neni lahostajna a ja nechcm rozbit jeho rodinu
Nechcem bit ta zla,a v podstate som sa znova vydala a som stastna a uz ma nepritahuje
Lebo niekto tu uz pisal a je pravda ze som bola asi zamilovana do tej detskej lasky.Jednoducho u mna to skoncilo.
Mna by este zaujimalo co citis k svojmu muzovi.pises ze si sa vyjadrila v prvej vete ale to pises len aky je otec.ale aky je vas vztah?lubis ho?pritahuje ta?alebo len vedla seba zijete?inak zajtra si pozri "Vsetko alebo nic"to ma tak napadlo co si nakoniec vybrala ona..
Baby, to je cele o tom, ze jej to neskutocne hladka ego, kedze on je "narocny na zeny" (hahahahahaha) a ona je predsa TA JEDINA, s ktorou by mohol byt! (eeee teda spat, som chcela povedat, lebo myslim, ze na deti bude asi tiez narocny a nebude chovat cudzie). Tak mu to nemoze urobit, ze by to ukoncila, co ak by potom skocil z mosta (do prosta 😀, resp. do postele k inej).
@mrkvicka060 mozno tych jedinych ma viacero, a dotycna ani o tom nevie,
podla mna je divne, aby bol 45 rocny chlap taky narocny na zeny a v tom veku bol sam
@ptmt1011 ocakavam vymazany prispevok🙄 co sa dalo cakat, nikto nevidi do jej hlavy a pyta si tu radu ako zabudnut. My triezve radime blokovat, vymazat a tie uz skusene vlastne tiez narozdiel od toho ze sa uz popalili. A ja ti narozdiel od nich poradim, autorka, vypisuj si dalej nech to dotiahnete do "stastneho konca" ze ty skoncis vyuzita, a on sa bude radovat ze si s tebou uzil, vsak o to mu len islo aby ta pretiahol konecne, zatim co ty si dodrbkas doveru u manzela a vlastne cele manzelstvo a celu rodinu..potom konecne vytriezves
@mimi3706 ahoj, myslim si, ze ak ten tvoj ex nie je schopny vyjadrit sa, asi to tak skratka necíti. Láka ho takyto vztah-nevztah kedy ta ma a zaroven nema. Myslim si, ze si prenho len dobrodružstvo. Kdezto pises, aky skvely otec je tvoj manzel. Keby vedel co citit, isto by chcel zapracovať na vašom vztahu. Chce to kazdy clovek co niekoho miluje. Nemoci, ale riesi problemy. Nie si sebecka mrcha, len ti nieco chyba a hladas to v tvojich predstavách s ex. Porozprávaj sa so svojim manzelom. Otvorene mu povedz o svojich pocitoch a tak trosku preveris aj jeho. Hlavne priznaj, ze asi nie si uplne tak stastna ako sa mozno tváriš. Hlavne s nim hovor. A mozno jediny dlhy vecer pri vínku a rozhovore ti da viac ako vsetky sny s mužom, na ktoreho myslis potajomky. Nic v sebe nedus. 15 rokov manželstva nieco znamena.. drzim ti palce. Nech uz sa rozhodnes akokolvek.
@irci82 praveze boli city a potom doslo ku ostatnym veciam.... Trvalo to 2 a pol roka. Vsetko bolo ako z rozpravky aj tie jeho vyznania a skutky celkovo, ale bala som sa toho. Keby mam zleho muza, tak asi nevaham. No ozajstny gentleman by si nezacinal so zadanou. Aj ked v prvom rade som to ja nemala robit... A potom som si zratala dve a dve a trklo mi, ze mozno by to robil aj ked by sme boli normalne spolu. A muza predsa lepsie poznam a aspon cca viem, co mozem od neho cakat, co od nemenovaneho tazko povedat, ked robil toto so mnou. Proste som si nebola nim taka ista, ako so svojim a bala som sa ze by som nakoniec ostala sama, dietatu by som zobrala otca atd. Mne by sa to urcite zle vypomstilo....
Keby si si naozaj istá, že on je ten pravý tak si s ním hneď od začiatku. A nie žiť si ďalej a robiť si deti s iným mužom a zároveň snívať o druhom
Maddisonske mosty.
@irci82 možno by ti pomohlo, keby si skúsila všetku energiu presmerovať na to, aby si bola štastná, aj keď tam nie je ex. Plánuj dovolenky, výlety, choď na kurz fotografie, letectva, alebo kaligrafické japonské písmo. Nebudem ti písať, že máš na ex zabudnúť a začat milovať život a manžela, pretože to nie je možné. Ale mala by si sa zamerať na svoj život aký je, a ex posunúť do pozadia. Pravdou bude, že pokiaľ budeš denné starosti zvládať s myšlienkou, aká by si bola štastná s ex, tak v realite dní - ktorá takmer nikdy nie je zaliata slnkom bez starosti - ti nikdy dobre nebude. Totiž z psychologického hľadiska, človek sa utieka až patologicky k snom, práci, predstavám, koníčkom, keď nie je štastný v dennom kolobehu vecí. Možno by nebolo naškodu porozmýšlať, čo ťa robí neštastnou a prečo nemáš pocit naplneného života. Lebo predstava, že príde ex, a vytrhne ťa z reality a hurá bude rozprávka je mimo. Otázka je, čo by ťa robilo štastnou, možno by si sny o ex ani nepotrebovala.
Presne pred skoro rokom som toto riešila. Odišla som od bývalého s ročným synom a vrátila sa k ex ktorého som milovala 10rokov len žiaľ nevedela som sa rozhodnúť s kým chcem byt. Teraz viem ze nic lepšie som nemohla urobiť. Mam syna s niekym s kým som ho chcela a mam svojho ex teraz za partnera ktorý miluje mňa a maleho a cez leto budeme mat svadbu. Niekedy netreba potláčať city nad rozumom. Som teraz najšťastnejši človek mam krásneho syna úžasného partnera.
@kittykat22 krasne napisane.
@aninka2103 fuha....ano myslim ze jeden z mala pripadov.
Budem odpovedat vseobecne a podla mna tym aj uzavrem diskusiu, mazat ju nebudem ako tu vyssie pisala jedna "uzivatelka" myslim ze to je neuprimny clovek ktory nieco napise a potom zmaze ked neni na rovnakých názoroch ako on.
Rozhodnutie je na mne, vsetky prispevky kometare su z "vonkajsieho" sveta od neznamych ludi, ktory si spravili len "výcuc" zo vsetkeho vela z vas si zobralo z komentárov to co im len sadlo, ale nevadi, ako pisdem rozhodnutie je na mne vela mi dali vase prispevky kazdy jeden som si pozorne precitala a zobrala z toho ponaucenie, na zamyslenie, bude ako bude.... tie co som s nimi v kontakte budu vediet ako pokracujem, pisem aj ostatním sem vseobecne budem sa snazit svoj "vztah" ukoncit,ako to nakoniec dopadne uvidíme, ak mi nebude rady pojdem za psychológom a spravim vsetko preto aby som na svojho ex zabudla alebo aspon ukoncila "lasku cez pismenka"🙂
Prajem kazdej jednej krasne sviatky a vsetko dobre do Nového Roku.
@irci82 a nemusíš sa cítiť zle, že si starosti odľahčuješ myšlienkami na ex. Niekto robí to, čo ty, niekto sa utieka k alkoholu, niekto šije a niekto - ako ja, bezhlavo nakupuje. Ono je to v poriadku, pokiaľ si sem tam uľavíš. Ale akonáhle sa do toho ponoríš, že nedokážeš byť štastná v tom, v čom žiješ, je na čase to riešiť. Nenechaj sa odradiť zlými komentármi v diskusii, tí čo ti ich píšu ti pomôcť nechcú. Povyšovať sa a odsudzovať je veľmi jednoduché. Ale každý by sa mal pozrieť na seba, a nech potom obracajú nufáky do neba, keď na sebe chybu nenájdu. To, že si otvorila diskusiu je dobré, pretože hľadáš riešenie - a tam je cesta k riešeniu.

@popolusska mozno sa u nej stal zazrak-motyle obzivli-a niektore sa hned aj namnozili, len mam dojem, ze sa z brucha dostali k mozgu a narobili tam velky prievan🙉