Neviem zabudnúť na bývalého priateľa
Žijem v manželstve 15 rokov, máme 2 deti proste fungujeme dá sa povedať super, je to fantastický otec, zarába, proste sa stará. Keď sme za zoznámili svojho EX som poslala košom kvôli môjmu terajšiemu manželovi. Mám 35 rokov, prosím nevypisujte mi že si mám vážiť čo mám a bla-bla-bla vety, jednoducho citom nerozkážete.Môj Ex je jednoduchom mužom môjho života, jednoducho každý má jedného takého človeka v živote, ktorý je top! Ak vas zaujima čo bolo pricinou rozchodu, sama neviem, nevedel vyjadriť svoje city, boli sme mladý, proste to nemalo tak byť stalo sa ako sa stalo.S mojim bývalým sme v kontakte bez vačších menších prestávok. Momentálne to je už na dennom poriadku proste si píšeme o všetkom vieme o sebe skoro všetko. Hľadáme "spôsoby" kde sa vieme verejne a nenápadne stretnúť. Pred týždňom som mu napísala správu, že chcem ukončiť vzťah jednoducho neviem s mužom žiť a jeho ľúbiť a ak mu na mne i trocha záleži nech to rešpektuje. Napísal že v poriadku, on to rešpektuje nechá všetko na mne, ak chcem nech sa mu ozvem....chápe že mám rodinu.Dnes znova napísal, či je to takto dobre, ako sa cítim, že si nepíšeme atd. Jednoducho je to tak isto ak pred X rokmi pocity nevyjadrí ale byť bez seba nevieme. Chcem sa spýtať či bojuje tu niekto s týmto alebo podobným problémom že nevie zabudnúť, ste v kontakte no nestretávate sa vo dvojici. Ďakujem, neodsudzujte ma prosím!
@irci82 na niektorej strane si napisala, ze nechces nic viac a ani on. Tak potom co riesis? Potrebujes pozehnanie z MK, aby si sa s nim vyspala a udrziavala milenecky vztah? Alebo co? Lebo "ukoncit to nechces, lebo je to pre teba dobre", "ukoncit to nevies, lebo to nejde", ale "trapis sa uz 15 rokov". Takze otvorene: co chces pocut? Evidentne len to, aby ti zeny napisali ako mas mysliet aj na seba a mat ho ako milenca. Tak nech sa paci: Spi s nim, rob, co je "pre teba dobre", je to uplne v pohode, muz aj deti to pochopia, ak sa to prevali, ved predsa trpis uz 15 rokov, tak si zasluzis "stastie".
no nic..cim dalej tym lepsie 😲 beriem popkorn
@irci82 ja by som skôr chcela vedieť aký je tvoj vzťah s manželom? Dobrý otec, čo sa stará je dosť málo na dobre manželstvo. Mnohé ženy by boli radi aj za to.. Ale to sú výnimky. Mňa skôr zaujíma ci váš vzťah je v poriadku? Lebo ak by áno, nemyslím, že by si na niekoho iného myslela. Druhá vec, že argumenty co sa tu opakujú dookola ti nejako pomôžu. Nikdy nevieš aký by bol život s ex práve teraz. Niekedy risk je zisk. Nikdy nevieš keď neskúsis. Ja by som si v prvom rade uvazila prečo pri,,top,, manželovi čakáš na sms od iného. Niekde bude problém. Kým nezistis aký, tak sa asi ďalej nepohnes.
jaaj tak mu odkazujem vela stastia v samote 😀 ked chces, tak skus...mozno aj ty potom okusis jeho narocnost a posle ta kade lahsie
@irci82 je sam, lebo je narocny na zeny? preto otravuje vydatu? strasne je narocny, to fakt. Nie je to skor tak, ze uz nestoji ziadnej ani, aby hrdzavu kolobezku o neho oprela? tak namotava vydatu, zjavne naivnu a v podstate poblaznenu uz vyse 15 rokov? Ja neviem, ale prestan klamat sama seba.
a ja ti napisem uplny opak.... prosim ta, chod za frajerom, deti nechaj tvojmu obetavemu muzovi (ktory nebude mat problem si najst tiez za teba nahradu), a zi si svoj rozpravkovy zivot. Bude to lepsie pre teba, ked teda tak po tom tuzis, aj pre tvojho muza, aj pre chudence deti a isto aj frajera, ktory na toto predsa cakal 15 rokov !
@irci82 Pýtala si sa, podľa čoho usudzujem, že sa tým písaním zabáva. Predpokladala som to na základe toho, že si ho prosila, aby Ti nepísal a on Ti napriek tomu napísal a neodôvodnil to tým, že to bez Teba nemôže vydržať, ale tým, že on Ti píše rád. Ale keď si písala, že má problém s vyjadrovaním citov, tak potom je ťažko povedať, ako to vlastne myslel.
Ináč, o manželovi píšeš veľmi málo, možno by nezaškodilo pridať nejaké informácie o vašom vzťahu. Dobré som pochopila, že ste sa brali, lebo si neplánovane otehotnela?
Zeny, takto vyzeraju u niektorych zien nasledky casteho pozerania telenoviel a citania knih Rosamuldy Pilcher v praxi :D. Mne je toho manzela fakt luto...asi bude predsa len nieco na tom, ze skveli muzi si casto najdu mrchu :D. @irci82 prajem stastny zivot s uzasnym EX...len nam potom o par mesiacov nepis, ze si urobila velku chybu... sorry, ja toto fakt nepochopim...
Ja som sa zapotila normalne

@katkabg :D :D
drama "Skryta vasen" na MK :D
@katkabg ale prosim Ta, a co si robila?😀
@popolusska sice neviem,co je "skryta vasen", ale mne toto pripomina skor Jednoduchu Mariu😀To bola asi prva telenovela po revolucii a to bolo uplne krasne vidiet, lebo zeny v zahradach a zrazu prisla "stastna hodinka" a sup na gauc a sledovat TV😀Teda, aspon pre nas, co sme vtedy mali okolo 20, to takto smiesne vyzeralo😉Myslis, ze teraz niekto sleduje telenovely? Som myslla, ze take uz nie je😀
@veverickav presne toto som jej chcela napísať aj ja.. Nech deti nechá mužovi a ona ide za exom. Nech skúsi život po jeho boku, taky ideálny. Jej manžel ak je dobrý ako píše, si nájde inú, takú čo 15 rokov nemysli na ex
ON: fesak, tajomny, dokonaly, zial nevie vyjadrit svoje city. ONA: skromna kraska, trapiaca sa vo vztahu s fesakom, tuzi po muzovi, ktory je da pocit opory a nekomplikovany zivot. Kym sa trapi, vstupi do hry ON II.: pragmaticky, bezproblemovy, vzdy poruke, postara sa. ONA urobi najtazsie rozhodnutie svojho zivota, vyda sa bez ozajstnej lasky za ON II. Zalozia si rodinu, splodia deti, postavia dom....perfektny zivot...ale ONA sa tajne 15 rokov trapi a mysli na ONa. Potom sa nahodne stretnu a uvedomia si, ze city nevyprchali. ONA: napise na MK a ziada o radu. Po dalsich 5 rokoch trapenia a par intrigach sa ONA a ON II daju dokopy a ziju strastne az kym nepomru. ...
@dskjhfdlkdjhl načo by si sledovala telenovely v TV, stačí si zapnúť modrého koníka a máš to tu ako na dlani 🤔
@irci82 tak potom čo riešiš??? Tebe treba psychológa. Si dospela žena. Zariad sa. Hádam vieš čo je dôležité či rodina a partner, alebo tvoja partia a susedia a ex... 😂Proste ty sama nevieš čo chces. A už vôbec nemáš ani len sajnu o tom, co chce on.
Neviem ale toto je hodne na spracovanie romantickej knihy plnej dramy a vasne a nazov by sne mali vymyslet ☺☺😊😊😊
@dskjhfdlkdjhl :D :D :D. Tieto poobednajsie pauzy milujem!!! Ja netusim, my doma telku nemame (fakt!), ale v puberte som pozerala...nastastie, bez vacsich nasledkov...ale ako tu citam, niektore dopadli horsie :D
Tak asi ostava uz len cakat co bude dalej...
nečítala som všetky komentáre, ale len poniektoré. No cítiť z nich, že sú na jednej vlnovej dĺžke. V skratke vlastná nespokojnosť plodí len ďalšiu a hľadá dôvody ako sa nasýtiť. @irci82 nič si nepísala (aspn som si nevšimla) o tom, ako začalo vlastne to "snívanie" alebo teda "návrat k minulej láske". Či ty si si už brala svojho muža s tým, že si vedela, že ho nemiluješ? Po koľkých rokoch od rozpadu s EX si stretla svojho manžela? Iste ste mali aj dobré a krásne obdobia, či vážne si 15 rokov stále myslela na bývalého? Lebo pre mňa to je choré, je to presný opak sebalásky, zneuctenia seba, manžela a rodiny. A to, že prežívaš niečo v srdci/ v hlave znamená, že jedno myslíš, druhé hovoríš a tretie konáš - je to totálny nesúlad - a poviem to tvrdšie - Je to SEBAKLAM. A ak ty si nedáš dokopy tento trojuholník - myseľ, telo, emócie a konanie, budeš zažívať na každom fronte len iluzie. A tie vedia život zničiť tiež. Čiže to, že konáš v hlave neveru, je to isté akoby si ku "konala" v realite. Sama vidíš, že následky sú citeľné...
@popolusska my telku mame, ale ja nesledujem a celkovo su u nas dni, ked ju nikto ani nezapne. My sme na intraku k tej Jednoduchej Marii mali vlasny scenar-zapli sme to (taka 6 clenna partia) a kecali sme im do toho (prosto taka puberta) a raz nas prekvapili, lebo tak trochu akoby na ten nas scenar naskocili😀No, prcu sme si z toho robili, uz som aj zabudla, teraz sa tu na tom rehocem😉
@irci82 zacala som na neho mysliet vtedy intenzivne ,keď sme s muzom mali problémy..ake hlavne vtedy ked sa mu narodil syn a ked mal svadbu..mna titiz nikdy nepoziadal o ruku, dieta nechcel bez svadby.. mali sme 27 ked som si povedala dost a nechala som ho..vsetko som doma tahala ja, byval u mňa, neprispieval, nepratal, atd .. čiže tam to stroskotalo ze ja som cakala kedy ma poziada o ruky a raz som si povedala dosť bolo ...sluzit mu nebudem..na druhej strane ..sme si velmi rozumeli citivo, duševne, boli sme na jednej vlne úplne..take ze vedel co si myslim..
Ale nikdy by som nechcela uz zazit takyto vztah plny žiarlivosti z jeho strany a plaču z mojej...prve dva roky parada ale potom uz často hádky..on si zil studentsky zivot ako doktorant a ja som tahala 24 služby..nie dakujem uz nie..ale bolo to osudove stretnutie...velmi som ho ľúbila..ale nebojoval o mňa keď som povedala ze chcem koniec..tak a to ma utvrdilo v tom ze som sa spravne rozhodla.. je mi velmi luto ako sme dopadli...velmi...robila som aj nemožné pre neho..6rokov .z toho 4trapenie..
So ziadnym z bývalých niesom v kontakte.palim mosty,fotky, vsetko..dokonca sa nezdravim na ulici - nechcem ziaden kontakt, ale s nim by som sa mizno aj stretla, no bojim sa ..bojim sa ze sa znova zalubime a rozbijeme si rodiny..deti by trpeli..navzdy bude v mojom srdci aj ked mi ublížil..casto myslim na jeho rodinu , rodicov..su skveli ludia ..😔
@dskjhfdlkdjhl ja fakt neviem, s akymi ocakavami idu zeny do vztahov. Je dokonca psychologicky dokazane, ze typicka zalubenost je proces, ktory najneskor po 2-3 rokoch uplne vyprcha. Teda, aj ma clovek na zaciatku vztahu motyle v bruchu, po istom caste dojde k masovemu umrtiu motylov :D: . Niektore zeny si ale asi myslia, ze by mali byt zalubene cely zivot. Tak autorka sniva 15 rokov o muzovi, ktoreho pred 15 rokmi nechala, lebo asi az taky super perfis dokonaly predsa len nebol. Potom si s nim zacne vypisovat a zrazu si mysli, ze ten muz je dokonaly...no zial asi len v jej hlave. Moja skusenost ma naucila, ze skvely, uzasni muzi, maju v 43 troch rokoch vo vacsine pripadov zeny a rodiny. Cize ja uz mam pred ocami toho uzasneho exa, ktory je v 43 rokoch single a vypisuje vydatej byvalke...fakt ako z telenovely...
@popolusska masove umrtie motylov..🤣vdakaaaa ze som oprskala monitor
@puklica13 sorry :D...pri kazdej navsteve MK musi clovek ratat s moznymi nasledkami 🙂 ...len dufam, ze redukcia sedej mozgovej kory sa mi zatial vyhne, ked vidim tie hrubky, co som v komentari narobila!
@irci82 a este by som Ti chcela napisat, ze zalubit sa a niekoho milovat je úplne odlišné...motyle v bruchu - zalubenie, rozčarovanie,pojasenost,...to je chvilkovy pocit ktorý trvá max dva roky. ..a potom bud pride hlboka láska, priatelstvo akebo zvyk..v horsom pripade rozchod. .
Ak o Teba nikdy nebojoval a ak neakceptuje tvoj rodinny život preco sa trapis?Nezhadzuj sa pred nim!Ak mas problemy s manželom treba to riešiť..ale ináč.
.ak ho miluješ a milujes deti tak ich netrap. ..ak nevies ako ďalej ----psycholog ... nedá sa sklbit viac chlapov do jednej osoby aj kedf takto by to bolo fasa nie?😂
@popolusska sikam😂😂😂😂😊😊
@popolusska presne...zalubenie max 2roky heh...skida ze nie dlhsie tie ruzove brejle

Tvoj ex má dokonca 43 rokov? 43? Ja som myslela, že je to tvoj rovesník a už predtým som písala, že na 35ročného chlapa je to trapas, ale 43? A je sám, pretože je náročný na ženy :D :D ty si z nás len robíš dobrý deň. Tomuto už fakt neverím. Toto je len nejaký fejk na rozprúdenie diskusie, pretože takto naivný nemôže byť nikto.