Neviem zabudnúť na bývalého priateľa
Žijem v manželstve 15 rokov, máme 2 deti proste fungujeme dá sa povedať super, je to fantastický otec, zarába, proste sa stará. Keď sme za zoznámili svojho EX som poslala košom kvôli môjmu terajšiemu manželovi. Mám 35 rokov, prosím nevypisujte mi že si mám vážiť čo mám a bla-bla-bla vety, jednoducho citom nerozkážete.Môj Ex je jednoduchom mužom môjho života, jednoducho každý má jedného takého človeka v živote, ktorý je top! Ak vas zaujima čo bolo pricinou rozchodu, sama neviem, nevedel vyjadriť svoje city, boli sme mladý, proste to nemalo tak byť stalo sa ako sa stalo.S mojim bývalým sme v kontakte bez vačších menších prestávok. Momentálne to je už na dennom poriadku proste si píšeme o všetkom vieme o sebe skoro všetko. Hľadáme "spôsoby" kde sa vieme verejne a nenápadne stretnúť. Pred týždňom som mu napísala správu, že chcem ukončiť vzťah jednoducho neviem s mužom žiť a jeho ľúbiť a ak mu na mne i trocha záleži nech to rešpektuje. Napísal že v poriadku, on to rešpektuje nechá všetko na mne, ak chcem nech sa mu ozvem....chápe že mám rodinu.Dnes znova napísal, či je to takto dobre, ako sa cítim, že si nepíšeme atd. Jednoducho je to tak isto ak pred X rokmi pocity nevyjadrí ale byť bez seba nevieme. Chcem sa spýtať či bojuje tu niekto s týmto alebo podobným problémom že nevie zabudnúť, ste v kontakte no nestretávate sa vo dvojici. Ďakujem, neodsudzujte ma prosím!
Určite prerušiť s ním kontakt a naplno sa venovať manželovi a deťom....
@kittykat22 takže podľa teba, keď ju nepodporime aby podvadzala muža alebo od neho odišla tak jej nechceme pomôcť. No to hej, keď sa do akejkoľvek diskusie napíše názor ktorý nechceme počuť hneď je to uskodenie. To od teba je rada jak sa patrí. Porovnávať, šitie a alkoholizmus, alebo neveru to úplne normálne.
Ahoj ja som s mužom 10 rokov a prežila som si čosi podobné. Ale potom som si uvedomila, ze co mi toto vlastne prináša? Prebdene noci myšlienkami na neho, klamstvo mužovi, úplne som bola vytrhnuta so svojej vnútornej rovnováhy. A zase som realista, viem ze ani on nie je ideálny, ale človek si to tak nejak zidealizuje v tej hlave. Ja som tomuto obdobiu vlastne vďačná lebo som sa o seba začala viac starať, športovať... A to mi dostalo dodnes. Ale urobila som raznu Stopku, na jeho správy som odpovedala vlažné a s odstupom. Jasne ze na neho myslím, občas, ale už to nie je také rozpálené vo mne, ako keď sme sa stykali. A urobili sme si s mužom tretie dieťa, ktoré mi vlastne nahradilo to co mi chýbalo. A viem ze raz budem tomuto rozhodnutiu vďačná. Stabilná a úplná rodina je top! A hlavne si predstav ze si muž začne písať s ex a Tvoj ex by nebol. Ako by si sa cítila?
@luckyna nechapem preco si vztahovacna. Dievcata jej pisali ze je nevdacna mrcha, a ze nech sa na nu muz vyserie a podobne veci. To nebolo o podpore, ale o utokoch, ktore na zakladatelku boli. Ventilovat si tu komplex a prudit, skvele rady.
@kittykat22 tak prepáč,ja som všetky príspevky nečítala a už vôbec nie take o mrche..tak to potom je o inom..
@alaguema koľko múdrych slov 🙈 ja som s byvalim 10rokov spolu a poznáme sa 24rokov boli sme od seba len 2roky takže áno viem aký je, viem ze je ten najlepší pre mňa. Konkrétne ja nie som typ ktorý si láme hlavu nad farbou ružu. To ze som mlada neznamená ze som hlúpa, čo priznávam sú aj také. Máloktorá dospelá žena má za sebou v živote toľko co ja v mojom veku. Ktorá s vas sedela doma na posteli 3 a pol roka alebo co i len raz 2hodiny a držala v ruke nádobu s infuziou len aby stiekla vašej sestre alebo hoc komu inému? Malinko ľudí lebo každý zvolí nemocnicu ja a mama sme sa nevzdali a mali sestru doma do posledného vydýchnutia hoc som sa nemohla s kamoškami opyjat na chate, kupat na kúpalisku ale nevadilo mi to a to som mala 15 keď som sestru pochovala. Ktorá s vas sa postavila tyranovi keď chcel zastreliť matku? Tiež malo ktorá lebo trpíte len nech je rodina pokope. Nehovorím hop kym nepreskocim ale viem ze môj ex je ten najlepší co ma mohlo stretnúť. A ďalšie co viem ze krv je krv ale môj bývali je šťastný s druhou ženou malí je u nich spokojný a milovany a tak isto aj doma tak načo sme mali ostať spolu len aby krv bola spolu? Kde by malí vyrastal v kriku a hadkach? Je mu oveľa lepšie v dvoch šťastných rodinách a nikto sa nestavia do roly druhého otca alebo matky. Je to o vzájomnom rešpekte.pekny den vám želám
@mamickadusicka hypnoza?
@mamickadusicka to je mi luto....ai najviac si zelas pokoj v dusi
@mamickadusicka 😢😢😢
@mamickadusicka myslim, ze ziadny clovek za taketo silne city nestoji, skus mat rada aj samu seba...
@aninka2103 Nevieš o mne nič, ani o mojich skúsenostiach, o živote ani o mojom detstve...naozaj si myslíš, že si jediná, ktorá zažila ťažké veci? Si opäť na omyle, opäť vyvádzaš unáhlené závery, opäť dokazuješ, že si nezrelá. Všeobecne je dosť smiešne rekapitulovať po ročnom vzťahu...takže platí napísané - prihlás sa o desať rokov. Potom ti zablahoželám, ak bude váš vzťah stále taký idylický a ty aj tvoje dieťa budete tvoje rozhodnutie odísť od jeho otca za iným mužom považovať za to najsprávnejšie. Mimochodom, poznať niekoho z "chodenia" môžeš a potom ho ešte spoznávaš zo spolužitia. Čo je zas niečo iné. Ale tým si prechádza každý nie len ty a ja netvrdím, že on nie je ten pravý pre teba. Ale je tu už dieťa, ktoré má svojho biologického otca, je to už trochu iný druh vzťahu ako taký, kde majú partneri len spoločné deti. To je taký malý detail, na ktorý sme ťa tu viaceré upozornili.
@alaguema Trochu tolerancie a nadhľadu každi sme iní. Mladí starší jednoduchší zložitejší ❤️
@saslavka73 píšem svoj názor slušne, píšem ho na diskusné fórum - takže ani miesto som si nepomýlila...Čo ťa viedlo k tvojej reakcii? Podľa mňa je dôležité hovoriť čo najviac o tom, že romantická láska je krátkodobá záležitosť, poblúznenie, je to vplyv stupídnych filmov a literatúry, ktorá lásku opisuje ako niečo, čo má človekom nekontrolovateľne mávať a len vtedy za niečo stojí, ak tam vrú vášne na zbláznenie a je to celé ako zemetrasenie a nikto sa tam nevie ovládať, obaja sú ako zhypnotizovaní, ale to je blud. Je to vlastne celkovo jeden z najväčších ľudských omylov, za ktorý dodnes platí strašné kvantum ľudí. Ten článok, ktorý som sem linkla to hovorí veľmi jednoducho a zrozumiteľne za mňa. Láska je niečo úplne iné.
@alaguema Čo ma viedlo? Presne toto. Myslíš, že tvoje vedecké kecy zaujímajú všetkých. Bože sú aj jednoduchší ľudia. Kašli na to.
@saslavka73 ty vieš dokonca čo si myslím...😂 Kľudne si oddýchni od rozmýšľania, nikto ťa nenúti čítať pre teba náročné úvahy. Prečítaj si nejakú romantiku, ak ťa to baví viac 😉 Peace.
@mamickadusicka to naozaj sa žena v tvojom veku takto zamotala/namotala? Tomu sa aj ťažko verí... Namiesto toho aby si si hľadala svoje šťastie niekde v budúcnosti, tak sa radšej utapas v dávnych sladkých predstavách o jednom zaletnikovi ktorého si raz stretla? To ti ako pomáha na duši? Neviem čo všetko ste spolu prežili ale už je to preč, uzamknuté, tak pase.. nutne potrebuješ oslobodenie. Ja si myslím, že on už na teba aj zabudol. Zi teraz!
@mamickadusicka uablokuj si jeho cislo...naco je to dobre?
@pininka klobuk dolu pred Tvojou sestrou ze ho nechala nech ide. To mnoho zien takto nedokaze. Vsetky sa snazia zubami-nechtami a chlap ma este vacsiu chut zdrhnut. Mne to pripomina psa na retazi (obcas ti chlapi 😉). Proste doma ma svoju budu, misku, dostava jest, len retaz sa mu zda prikratka , hlavne ked vidi cez plot ako sa ini psi zdivoceli nahanaju slobodne po vonku. Potom sa z tej retaze utrhne, zdrhne a nakoniec zisti ze ta sloboda je "sakra tazka" lebo mu uz nikto nepoda misku s jedlom a nema ani tu svoju budu kde by prespal. Tak sa vrati....🤣

@irci82 článok ako napísaný pre teba a tvojho bývalého 😉 https://mocvedomi.cz/temne-dvojce-lasky-ktere-s...