Neviem zabudnúť na bývalého priateľa
Žijem v manželstve 15 rokov, máme 2 deti proste fungujeme dá sa povedať super, je to fantastický otec, zarába, proste sa stará. Keď sme za zoznámili svojho EX som poslala košom kvôli môjmu terajšiemu manželovi. Mám 35 rokov, prosím nevypisujte mi že si mám vážiť čo mám a bla-bla-bla vety, jednoducho citom nerozkážete.Môj Ex je jednoduchom mužom môjho života, jednoducho každý má jedného takého človeka v živote, ktorý je top! Ak vas zaujima čo bolo pricinou rozchodu, sama neviem, nevedel vyjadriť svoje city, boli sme mladý, proste to nemalo tak byť stalo sa ako sa stalo.S mojim bývalým sme v kontakte bez vačších menších prestávok. Momentálne to je už na dennom poriadku proste si píšeme o všetkom vieme o sebe skoro všetko. Hľadáme "spôsoby" kde sa vieme verejne a nenápadne stretnúť. Pred týždňom som mu napísala správu, že chcem ukončiť vzťah jednoducho neviem s mužom žiť a jeho ľúbiť a ak mu na mne i trocha záleži nech to rešpektuje. Napísal že v poriadku, on to rešpektuje nechá všetko na mne, ak chcem nech sa mu ozvem....chápe že mám rodinu.Dnes znova napísal, či je to takto dobre, ako sa cítim, že si nepíšeme atd. Jednoducho je to tak isto ak pred X rokmi pocity nevyjadrí ale byť bez seba nevieme. Chcem sa spýtať či bojuje tu niekto s týmto alebo podobným problémom že nevie zabudnúť, ste v kontakte no nestretávate sa vo dvojici. Ďakujem, neodsudzujte ma prosím!
@mamickadusicka tak to je od neho tak sprosté ja by som zabudla už len kvôli tej jeho drzosti
@mamickadusicka a môžem vedieť čo také ti pisal, keď ty ho ako vravíš nekontaktujes nikdy?
@mamickadusicka to je blb. No neviem či si zadaná, vydatá, či slobodná ale aspoň mu napiš otázku čo od teba chce.. keď sa chce stretnúť? Ja týchto chlapov nechápem
@mamickadusicka este mi povedz, ze si sa kvoli nemu rozviedla...
@mamickadusicka ahoj precitala som si tvoje prispevky,napisem ti ip ak budem mat viac casu...citil on ke tebe niekedy nieco alebo si bola pre neho len na sex?
Áno, poznam ten problém. V manželstve som 30 rokov a mala som slobodného priateľa vyše 7 rokov. Raz prišla za ním jedna, vyhliadla si ho a navrhla mu, ci to spolu neskusia. Hneď sa nasťahovala k nemu. Su spolu 15 mesiacov, medzi tým sa na krátko rozišli kvôli mne, lebo vždy ho podpichovala, že isto so mnou niečo ma, že sme isto neskončili. On vybuchol na to a ona sa odsťahovala, dohodli sa, z budú zatiaľ sa len tak stretávať, aby mal svoj pokoj. Celých 15 mesiacov ju podvádzal so mnou. No to už nebolo o láske, ale skôr o sexe, samozrejme z jeho strany. Ja hlupana ho vždy milujem. Vzdy keď sme boli spolu alebo sme sa mali stretnúť, zavolá ona a je po plane alebo musím od neho utekať, lebo sa vyhrážal, že keď nás raz pri chytí, urobí mi peklo zo života. To peklo uz mam teraz aj bez jej vyrážok. Viem nemala by som naňho myslieť, nekomunikoval s nim, ale srdce si robí, čo chce. No a k tomu je môj kolega, takže sa denne vidíme. Som úplne zúfalá. Viem presne, ako mám myslieť, ale nejde to. Neviem, ci to niekto pochopí S manželom nespim 12 rokov, ale sme spolu. Je šikovný, nehadame sa, žijeme ako brat so sestrou.
@casablanca335277 môžem ti poslať správu?

Pobavila ma cela diskusia na tak dlho, až mi vychladla voda vo vani ...uz mi napadol len refren od Elanu: prva laska je ten najkrajši gýč, úsmev na tričku a pod tričkom nič....sem tam by sa to dalo zmeniť na (bez uražky pre zamilovanych) "a v hlave už nič". Milovať stav "byť zamilovaný" je určite omamné ale totalne sa bije s realitou života....tak to proste je...starneme a tie krasne aspekty života musime hladať aj v inych oblastiach , nielen v chuti "byt stale po uši zamilovany"