icon

Neviem zabudnúť na bývalého priateľa

irci82
19. dec 2018

Žijem v manželstve 15 rokov, máme 2 deti proste fungujeme dá sa povedať super, je to fantastický otec, zarába, proste sa stará. Keď sme za zoznámili svojho EX som poslala košom kvôli môjmu terajšiemu manželovi. Mám 35 rokov, prosím nevypisujte mi že si mám vážiť čo mám a bla-bla-bla vety, jednoducho citom nerozkážete.Môj Ex je jednoduchom mužom môjho života, jednoducho každý má jedného takého človeka v živote, ktorý je top! Ak vas zaujima čo bolo pricinou rozchodu, sama neviem, nevedel vyjadriť svoje city, boli sme mladý, proste to nemalo tak byť stalo sa ako sa stalo.S mojim bývalým sme v kontakte bez vačších menších prestávok. Momentálne to je už na dennom poriadku proste si píšeme o všetkom vieme o sebe skoro všetko. Hľadáme "spôsoby" kde sa vieme verejne a nenápadne stretnúť. Pred týždňom som mu napísala správu, že chcem ukončiť vzťah jednoducho neviem s mužom žiť a jeho ľúbiť a ak mu na mne i trocha záleži nech to rešpektuje. Napísal že v poriadku, on to rešpektuje nechá všetko na mne, ak chcem nech sa mu ozvem....chápe že mám rodinu.Dnes znova napísal, či je to takto dobre, ako sa cítim, že si nepíšeme atd. Jednoducho je to tak isto ak pred X rokmi pocity nevyjadrí ale byť bez seba nevieme. Chcem sa spýtať či bojuje tu niekto s týmto alebo podobným problémom že nevie zabudnúť, ste v kontakte no nestretávate sa vo dvojici. Ďakujem, neodsudzujte ma prosím!

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
selest
19. dec 2018

Napis mu ze si balis veci aj deti a ides k nemu. Uvidis ako rychlo sa rozplynie tvoja zidealizovana romanticka predstava o osudovom muzovi

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
catherinah
19. dec 2018

Aj takato tema tu bola nedavno. Velmi velmi podobna. Stale ta zena zdoraznovala, ako ona TRPI tym, ze miluje kolegu.

balaskovae
19. dec 2018

mala by si sama dobre rozmysliet, co naozaj chces. Byt vo vztahu, v ktotom nie si stastna, to nie je tiez vyhra. Len nezabudaj na to, ze mas deti a tie za to nemozu, rozhodni sa hlavne srdcom, je to tvoj zivot a budes ho mat taky ako si ho sama zariadis.

annadan
19. dec 2018

Riad sa podla svojich pocitov, rozmýšľaj čo ty chceš, pri kom si sa cítila lepšie. Keď ste sa už raz rozišli, ja by som osobne už druhý krát nešla do toho istého vzťahu. Každý z nás je rozdielny no ja druhú šancu vo vzťahu nedávam. Ale citom človek nerozkáže. Zober si výhody a nevýhody prvého a druhého vzťahu a povedz si čo je lepšie pre teba. Ty budeš v tom vzťahu a nie druhý človek, dôležité je aby si bola ty šťastná.

anve
19. dec 2018

@ptmt1011 presne na tu temu som narazala😃

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lanczi
19. dec 2018

A ten druhy by prijal tvoje deti? Lebo tu treba mysliet hlavne na nich..aj ked tvoj zivot je tiež doležity to určite. Sú tvoje deti naviazené na otca,neurobiš ich neštastnymi? Ver že to každá asi zažila,manželstvo je často aj o stereotype,a potom pride niekto a zovu je tu to vzrušenie,ale ak sú už deti treba mysliet aj na nich. Urobit 3životy neštastnymi..Keby to bolo naopak a tvoj muž by mal bokovku,zabojovala by si,chcela by si ho udržat. Toto si zodpovedz a budeš mat jasno.

dzulli1980
19. dec 2018

Mňa by skôr zaujímalo, že prečo muž v jeho veku nemá, minimálne, stabilnú partnerku ... to, že sa srdce "zblázni" je ľudské, nostalgia, spomienky atď. ... je to otázka priorít, ja by som svoju rodinu nevymenila za žiadneho zo svojich ex, a to som si o každom myslela, že je mužom môjho života 🙂 ... a ďalšia vec, keď ste boli spolu, obaja ste boli bez záväzkov, Ty teraz záväzky máš, minimálne voči svojim deťom ...
@irci82

alaguema
19. dec 2018

@irci82 dobrý návrh si tu dostala - zavolaj exovi, že sa k nemu sťahuješ aj s deťmi - uvidíš, ako expresne sa vylieči z tejto aférky a následne aj ty 😉

sinqa
19. dec 2018

Podľa mňa sa brutálne nudíš...najdi si nejakú záľubu a nebudeš myslieť na hovadiny..

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
luxshop
19. dec 2018

Ex mi pride ako velmi sebecky muz bez hrdosti. Keby bol poriadny chlap, povie ti, milujem ta, postaram sa o tebe aj deti, chcem byt s vami atd.... Nie ze rad si s tebou pisem. On je podla vsetkeho rad, ze ho uprednostnujes pred jeho akoby rivalom a je mu jedno ci dopadnes s detmi zle. Neuvedomuje si vaznost tvojej situacie a zahrava sa s tebou pretoze on nema co stratit, no ty ano. Zameraj sa na svojho muza, nemysli na ineho, naozaj podla vsezkeho za to nestoji a ked sa nevedel rozhybat za tolko rokov! Pane boze.... Naozaj za to nestoji. Uzivaj si svojho muza, ked sama pises, ze ma viac plusov, ako ten druhy. Toto je len take podkusanie, no nedaj sa, stopni to, lebo stratis vela. Ten druhy je esu este decko a zahrava sa rad so zenami. Drzim palce, aby si sa spravne rozhodla, lebo su aj take pripady, ze zena pride od dobreho muza k uplnej nule....

karolina196
19. dec 2018

@luxshop Prepac,preco by mal byt jej ex este decko?Vies kolki chlapi toto robia v roznych vekovych kategoriach a dokonca aj zenati a ich manzelky si doma myslia akych maju uzasnych milujucich chlapov doma...
Su to obycajni vychcanci,ktori myslia iba na seba a na svoj rozkrok...

dankanka
19. dec 2018

@irci82 vieš prečo nemáš riešiť to, čo je dobré lrn pre teba? Lebo deti. Odkedy sa žena stane matkou, nerozhoduje len za seba. To ho miluješ viac ako svoje deti?

kittykat22
19. dec 2018

@irci82 neviem, či ťa môj koment zastihne, dúfam, že áno. To vieš, že stále snívaš o ex a uvažuješ aké by to bolo krásne. Lenže snívať, nie je žiť. V predstavách si štastná, neustále objatia a bozky, a predstava ako sa k sebe vraciate, a aký skvelý by mohol byť deň. Lenže s ex ťa čaká rovnaká realita ako máš teraz doma od ponožiek, hádok pre neumytý riad až po fúzy v umývadle po holení. A ak sa dodnes tvoj ex neusadil, tak to budú ešte extra frajerky poza chrbát. A zazvoní zvonec a rozprávky bude definítvny koniec, keď budú deti v striedavej starostlivosti. Ty budeš rozhádaná s celou rodinou a okolím. Krásne prvé vianoce, kde ste všetci na nervy, keď nový muž počúva tvoje vrieskajúce deti, alebo ešte lepšie - nepočuje lebo sú s tvojim ex, alebo ich máte rozdelené. Bez rozdielu aká to bude láska, tak tvoja súčasná rodina bude mať pocitové depresívne kvarteto, že nieste spolu ako deti, mama a otec. A je jedno aká je to veľká láska, to čo som ti napísala nemáte so svojím ex šancu ustáť. A úprimne, je mi veľmi ľúto, že si neostala s ex a vaša láska sa nenaplnila. Žiť s láskou svojho života je krásne, a málokomu sa to podarí. Ale pre teba a ex, je to pasé. Skús nájsť radosť vo vlastnej rodine, čo najviac môžeš. Veľa štastia.

veroniq133
19. dec 2018

Ahoj,ja som s mojim manzelom uz 12rokov,no pred tym sme spolu na trikrat chodili,detske lasky,tiez sa nevedel vyjadrit a rozhodnut a takto to vzdy dopadlo....rozchodom. Posledne,co sme spolu zacali chodit ja som bola v cz a on v irsku a nejako sme sa na sk stretli,po vianociach....od vtedy,sme spolu,dodnes sa nevie vyjadrit co vlastne chce,ale ja uz ho natolko poznam,ze to viem. A ani vtedy ani teraz by som si bez neho predstavit zivot nevedela....ziaden vztah mi medzitym nefungoval....uz len koli detom by som svojho ex neriesila....na tvojom mieste ak ti na tom zalezi. Na seba budes mysliet,ked tvoje deti dospeju,si myslim ,ze takto by to bolo ok.....a toto je svojim sposobom podvadzanie,ktore si nikto nezasluzi

angie_l
19. dec 2018

@zuzkaz91 stát sa to veru môže každému ona za to nemôže mne sa to síce nestalo ale nehovorím že podobná vec sa nemôže stať hocikomu pre je nepekne písať že je sebecka

irci82
autor
19. dec 2018

@angie_l je tu mnoho roznych komentov ktovie ake vztahy doma kolko deti a kolko ex-ov ma kazda autorka,necakala som veru ze ma pochvalia a budu ma podporovat ale si mysim tiez ze sa to mohe stat hociktorej a dufam ze vtedy si na mna spomenu.

catherinah
19. dec 2018

@irci82 no a ako to budes riesit.?

lacibo
19. dec 2018

@irci82 poradím ti takto- prečítaj si ešte raz po sebe úplne prvú vetu z tvoho príspevku - a prečítaj si ju aj viackrát..tam nájdeš odpoveď , ale na druhej strane chápem aj tvoje city k ex, nemusíš sa hanbiť za to, čo cítiš..nezaslúžiš si preto negatívne komenty od iných ..ALE ..len ty sama rozhoduješ o tom, či tieto city budeš v sebe "živiť" a pomáhať im "rásť" a bujnieť.. alebo to radikálne STOPNEŠ (napísala by som mu, nech ťa už viac nekontaktuje a aj to dodržala) a rozhodneš sa pre tento život tu a teraz (ktorý je ideálny navyše podľa teba) a nebudeš snívať o živote, ktorý vlastne reálne neexistuje..

irci82
autor
19. dec 2018

@lacibo napisala som mu to...dnes mi napisal po 3 dnoch ze uz viac nevydrzal mi nenapisat.

lacibo
19. dec 2018

@irci82 tak to by ma definitívne presvedčilo o tom, že to nie je pravá láska..ak by ťa skutočne miloval, rešpektoval by ťa, aj keď by ho to stálo veľa..on čaká od teba reálne, že sa rozvedieš a budete spolu žiť či prečo ti to robí?

mondolina
19. dec 2018

@irci82
Ok on nevydržal , ale Ty si mala jednoducho neodpísať, ani zajtra, ani pozajtra, ani o týždeň.

irci82
autor
19. dec 2018

@lacibo preco?lebo si rad somnou pise🙂
To je jeho odpoved.

catherinah
19. dec 2018

@irci82 blokni si jeho cislo a mas po probleme

lacibo
19. dec 2018

@alaguema máš v mnohom pravdu, až na ten vek, lebo od veku to nezávisí, ako a do koho sa žena zamiluje..😉

saslavka73
19. dec 2018

@irci82 Somarina vypisovať si ako malé decká. Je to príjemné ale čím skôr to stopni.

mondolina
19. dec 2018

@catherinah
Na to dotyčná nemá " gule" radšej bude fňukat a umierať túžbou po nenaplnenej láske a mužovi svojho života😂👎👎