Neviem zabudnúť na bývalého priateľa
Žijem v manželstve 15 rokov, máme 2 deti proste fungujeme dá sa povedať super, je to fantastický otec, zarába, proste sa stará. Keď sme za zoznámili svojho EX som poslala košom kvôli môjmu terajšiemu manželovi. Mám 35 rokov, prosím nevypisujte mi že si mám vážiť čo mám a bla-bla-bla vety, jednoducho citom nerozkážete.Môj Ex je jednoduchom mužom môjho života, jednoducho každý má jedného takého človeka v živote, ktorý je top! Ak vas zaujima čo bolo pricinou rozchodu, sama neviem, nevedel vyjadriť svoje city, boli sme mladý, proste to nemalo tak byť stalo sa ako sa stalo.S mojim bývalým sme v kontakte bez vačších menších prestávok. Momentálne to je už na dennom poriadku proste si píšeme o všetkom vieme o sebe skoro všetko. Hľadáme "spôsoby" kde sa vieme verejne a nenápadne stretnúť. Pred týždňom som mu napísala správu, že chcem ukončiť vzťah jednoducho neviem s mužom žiť a jeho ľúbiť a ak mu na mne i trocha záleži nech to rešpektuje. Napísal že v poriadku, on to rešpektuje nechá všetko na mne, ak chcem nech sa mu ozvem....chápe že mám rodinu.Dnes znova napísal, či je to takto dobre, ako sa cítim, že si nepíšeme atd. Jednoducho je to tak isto ak pred X rokmi pocity nevyjadrí ale byť bez seba nevieme. Chcem sa spýtať či bojuje tu niekto s týmto alebo podobným problémom že nevie zabudnúť, ste v kontakte no nestretávate sa vo dvojici. Ďakujem, neodsudzujte ma prosím!
Baby,podla mna jej zavidite a nabadate ju nech zije v nudnom manzelstve,lebo to tak mate aj vy a ona zalubena chce pocut aspon nech sa s nim skusi vyspat a potom uvidi,ked nic ine trocha si spestri zivot.
Že si rád s tebou píše 😂 Odpoveď hodná vyspelého 35-ročného chlapa. Veď možno si takto rád píše aj s inými. Aaaach jaaaj. Ako som už písala, chudák tvoj muž
Mala som 9 a on 11 ked sme sa akoze zamilovali.Chodil k strykovi na prazdniny a spolu sme sa hrali
Potom prisla vojna stratili sme na kratko kontakt
Ked som mala 14 a on 16 sme zacali akoze spolu chodit
Bola to taka detska laska,cista bez bozkov bez objatia.Hanbili sme sa drzat co i len za ruky.Tak sme to tahali do osemnastky jeho.Cely ten cas sme planovali kde budeme zit,kolko deti budeme mat atd....Potom on odisiel na vojnu a ja do velkomesta na strednu.Stale mi pisal a ja som neviem ani preco stratila zaujem o neho.Zila som u tety a on hocikedy vedel prist za mnou do Zagrebu.A mne sa zdalo ze malo bojuje o mna,ze by mal viac bojovat.Potom som odisla do zahranicia a vydala som sa za druheho
On sa sest rokov neskor ozenil ale stale sa zaujimal o mna cez moju sestru alebo mamu.Potom dostal deti a ked sa v mojom manzelstve veci zacali kazit on mi zacal hybat a to velmi
Nepresiel den abi som na neho nemyslela ale nikdy som ho neskusila kontaktovat lebo som mala uctu k jeho manzelke ktoru som poznala aj osobne a aj ona vedela o mne aj celu nasu love story.Ked som sa pred troma rokmi rozvadzala necakane som dostala na fb ziadost od neho.Prijala som ho lebo som chcela vediet ako sa ma aj preto ze som ho lubila celych 28 rokoch od detstva aj som ho prosila o odpustenie lebo som sa hrala jeho citmi.Od jeho mamy som zistila ze sa pokusil o samovrazdu ked som sa vydala.cez spravy sme sa rozpravali a povedal ze svoje manzelke dakuje za zivot a za to cim teraz je.ze som ho velmi sklamala ale ze mi odpustil
A este ze stale ma vsetky moje dopisi,darceky aj fotky a ze si to vsetko obcas pozera a spomina a ze jeho manzelka o tom vie a ze teraz spolu lezia v postely a citaju co si piseme.Napisala som mu aby to vsetko spalil lebo tym co robi velmi ponizuje svoju manzelku
Povedal ze nikdy to nespali oym zije a ja som ho v tom momente vymazala zo zivota lebo som nechcela bit ta kvoli ktorej ina zena bude plakat.
Obcas ho stretnem v meste,moje srdce nezahra vobec takze si mislim ze som vyliecena uz aj ja.Comu bi to bolo dobre kebyze som znicila jeden vztah len kvoli svojej sebeckosti
A mohla som
Verim na osud a verim ze nam nebolo sudene bit spolu.
Co riesite?kebyze sa toto tyka chlapa tak uz davno by svoju zenusku podvadzal.
@irci82 lenže to je dôvod nehodný dospelého muža... buď je neinteligentny alebo je jednoducho sebec, nerešpektuje tvoju prosbu tak, ako by v spoločnom živote nerešpektoval ďalšie a ďalšie tvoje priania....jedno aj druhé by ťa časom spravilo len nešťastnou. Zrelý a milujúci muž by nikdy nelakal matku od rodiny, najmä ak vidí že jej to nerobí dobre. A ty si proste rozkaz, nerozmýšľam, nekomunikujem, nesnivam....lebo to čo prežívame si si vytvorila len a len ty v tvojej hlave neustálym premýšľaním o ňom, je to celé fikcia, ktorú teraz musíš vymazať. Pomysli na tu katastrofu keby sa to prevalilo...si matka a je tvojou prvoradou povinnosťou chrániť šťastný a bezpečný domov svojich deti....ty im ho svojou pojasenostou ohrozujes. Na romantické bláznovstva bol čas na škole. Teraz je čas na zodpovednost voči rodine. Správy všetko aby si na neho zabudla a keď sa ti to podarí, zažijes pocit šťastia a úľavy aký už dávno nie. Ver mi, viem o čom hovorím.
@gagik my jej zavidime,lebo zijeme v nudnych manzelstvach???
No,urcite jej ty radis lepsie....
@irci82 mala by si zit realitu a nie nejake fantasmagorie. Byvaleho priatela mas zidealizovaneho a je dost mozne, ze na vlastnu rodinu teraz kasles a ani mozno nevies o co vsetko prichadzas. Dost casto sa niektori ludia utapaju v hlupostiach a realny zivot im preteka pomedzi prsty a su nestastni.
Skus mu prestat pisat...ako ss vravi- zidr z oci, zidr z mysle. Mozno zo zaciatku ti to bude velmi chybat, no casom stale menej a menej. Daj sancu svojmu vztahu s manzelom...podla toho, co pises, by si to podla mna olutovala, keby si sa vratila k ex. Teraz ti to vsetko pride pekne, clovek ma ruzove okuliare na co ak. Ale tak to v zivote nie je....urcite sa aj ruzovymi okuliarmi pozeras na vas byvaly vztah...to je normalne, vsetci to robime- z minulosti sa snazime si zapamatat len to dobre. Rozhodnutie je na tebe, no svojim rozhodnutim dokazes zmenit niekolko zivotov. Vies co si, inak myslim? Ze niekedy je dobre, ak zena nie je vo vztahu so svojou najvacsou laskou, ak ju ta laska nerobila stastnou...proste ste spolu neni, pretoze pred 15 rokmi ste sa tak rozhodli a to ked akceptujes, najdes pokoj v dusi....ved vlastne o to tu ide🙂
@irci82 ahoj..a prečo nemá po 15 rokoch žiaden vzťah? keby bol taký super,učite by nebol sám....skús trošku aj rozum zapojiť...alebo asi fakt potrebuješ riadnu facku od života a potom sa spamatáš...len aby nebolo neskoro.....ak si dáš na jednu stranu výhody tohto vzťahu a na druhú starnu jeho,...myslíš že stojí za to,aby si prišla o stabilné zázemie a rozbila aj deťom rodinu???
Možno by si potrebovala zamestnať myseľ nejakou činnosťou....a hlavne sa zaťať a nereagovať....ak mu pár krát neodpíšeš,možno pochopí....ale asi to robí dobre aj tebe,tak potom neviem....
Ano máš pravdu, každý má toho jedného... Ty ale z už možno preto že sa mas vo vzťahu dobre vymýšľaš ako si skomplikovať život. Aj ja mám takého bývalého. Nebyť zdravého rozumu, dávali by sme sa dokopy a zase rozchadzali ešte 50 rokov... spomen si ( bez priklasovania a "nespomínam si") prečo ste sa rozišli... Iste preto, že ste boli mladi, ALE ešte kvôli niecomu. Možno kvôli tomu že on nemá proste o trvalý vzťah s tebou záujem. Vyhovuje mu to vzrušo si s tebou vypisovat, dokazovať si aký je on frajer a ako na neho ideš, stretávať sa na tajnasa to je ono, je to nezavazne... Ale keď chces vážne vyjsť s pravdou von, zrazu sa nevyjadrí? Zrazu je s prepáčením pokakany, lebo partnerka s dvomi deťmi to už je iné kafe... Atď atď... Porozmýšľaj. Ak ti stojí za to odísť zo spojenej rodiny, tak choď. A uvidíš za co ten ex stojí, cinoo rozvode si ťa vezme, postará sa o teba, bude rešpektovať tvoje deti...
A inak ten môj ex sa vyfarbil, stačilo ho rázne poslať kade ľahšie, začať ignorovať správy, emaily a ten cirkus čo narobil ked som sa s ním odmietla stretnúť, nakoľko mala som už iného, to bol dobrý budíček.
@irci82 Ahoj, určite Ťa nechcem odsudzovať, ale rada by som Ti otvorila oči. Nechápem, podľa čoho si usúdila, že ex je "mužom Tvojho života". Veď si písala, že to Ty si opustila jeho kvôli terajšiemu manželovi. Takže, hoci ste boli mladí a zaľúbení, ten, za ktorého si sa neskôr vydala, sa Ti zdal lepším, príťažlivejším, zaujímavejším, bola si doňho zaľúbená viac... len si na to už odvtedy zabudla. Zrejme je to každodenným stereotypom, s manželom si každý deň, tak si nie ste vzácni. Ex je to povestné zakázané ovocie, ktoré chutí najlepšie, aj keby bolo zhnité. Najviac ma udivuje ten dôvod vášho dopisovania: on si s Tebou píše rád! Čiže nepíše si s Tebou, lebo Ťa miluje, lebo mu chýbaš a rád by bol s Tebou. Píše si s Tebou, lebo ho to baví, zabíja tým čas, ktorý nemá ako inak tráviť, keďže nemá rodinu ani stály vzťah. A navyše mu to dvíha sebavedomie, že ho miluješ, uprednostňuješ ho pred manželom...
Písala si, že stať sa to môže každej z nás, každá sa môže ocitnúť v Tvojej situácii. Myslím, že to tak nie je. Každej sa môže stať, že sa neplánovane zaľúbi, ale nie každá dopustí, aby to zašlo tak ďaleko, ako u vás. Ak Ti záleží na rodine, na manželovi a deťoch, ak si rozhodnutá manželstvo zachrániť, ukonči komunikáciu s ex, blokni si ho v telefóne, vymaž zo soc. sietí... ukonči to Ty, lebo on to neukončí, prečo by to robil, zabáva sa. Možno budeš mať pocit, že si si vytrhla zo srdca svoju osudovú lásku a priniesla si obeť na oltár rodiny, ale to sú všetko len hlúposti, časom to prebolí a ešte budeš rada, že si nezničila životy Tvojich najbližších.
@irci82 taha ta k nemu hlavne to, ze niekde v podvedomi sa pohravas s myslienkou, ze on mohol byt na mieste tvojho manzela a byt otcom tvojich deti, co je prirodzene, kedze vas vztah nebol tymto smerom naplneny a tym ostal taky carovny a tajomny. Ale ak by si ho vniesla do reality, zrejme by sa to caro casom stratilo v tom mori vsednosti.
Keby si bola charakter, davno to ukoncis.....zit takto 15 rokov?????Nie je normalne....Skus si to otocit...ako by ti bolo, keby sa toto dialo zo strany tvojho muza a ty na to prides.
A miluje aj tvoje deti?Povedal ti že sa o Vás postará?Že chce s Vami žiť alebo chce len teba?Ako tu viacerý písali - príde realita a čo potom?V manželstve asi nastal naozaj stereotyp.Zájdite na dovolenku z manželom a rob veci ktoré zas vnesú radosť do Vášho života.
@irci82 napíšu ti to ze strany manželky jejíž muž mel takovou osudovou ženu. Přede mnou spolu chodili,ale on byl pro ni jen bokovkou,měla dlouhodobý vztah.Pak se zamiloval do mě a tak to spolu ukončili,ale jakožto nejlepší přátelé zůstali v kontaktu. On ji ale svým způsobem pořád miloval a dneska vím, že celou dobu doufal,že se jednou ona vrátí. Ona ho brala jako tu jistotu,která přijde,kdyby náhodou zůstala sama,jako toho pejska,který přiběhne na zapiskani,když bude potřebovat. Celý náš vztah si psali, hlavně v dobách,kdy ji bylo mizerně, zvyšovalo ji sebevědomí,že tam někdo je,nekdo,kdo po ní takhle touží. Prostě mu napsala,že ji je smutno a on ji začal utěšovat,sešli se a tak. Proč jsem to tolerovala? Byla jsem hrozně zamilovaná a on se ke mě jinak choval hezky, rozuměli jsme si, tvrdil mi,že mě miluje, že ona je jen kamarádka a já tomu chtěla věřit. I jsem se s ní snažila přátelit, snažila jsem se to všechno pochopit. Ale asi jsem celou dobu vlastně tušila,že jsem jen náhražkou a že jakmile ona jednou kyvné, tak já jsem skončila. Bylo to strašný, byla jsem úplně paranoidní a zoufalá. Kdykoliv pipla SMS,udělalo se mi špatně. Trvalo to deset let. Začal mi o ní lhát,protože věděl,že mě to vždycky rozhodí a akorát se pohadame. Scházel se s ní,když jsem třeba musela pracovně odjet na noc pryc. Vsechno na tajno,protože věděl,že se mi to nelíbí. Bylo mu jedno,že mi to ublizuje,protože on přece nedělá nic špatného,je to jen kámoška. Samozřejmě jsem to několikrát zjistila a bylo to ještě horší. Jejich vztah prostě nebyl normální. Nejsem proti kamarádství chlapa a ženy,ale tohle bylo moc. Abych to zkrátila, nakonec ona kývla,měla zas nějakou krizi,chtěla se mu vyplakat jako vzdy, a skoncili v posteli. Rozešel se se mnou a ona během měsíce otěhotněla,ale nevěděla jestli se svým nebo s tehdy ještě mym mužem. Celých devět měsíců oba chlapi čekali na testy DNA a doufali,že to dítě bude jejich,protože ona jim řekla,že zustane s otcem dítěte. Celou tu dobu to táhla s oběma a oni to tiše trpěli.Oba ji milovali. Můj muž nakonec ostrouhal,dítě jeho nebylo a jejich vztah skoncil. Měl pak ještě jednu přítelkyni a teď je sám Je mu 34 ,nemá děti. Jestli je šťastný, nevím.Kazdopadne až ve chvíli,kdy mu takhle neskutečně ublížila, byl schopný ten vztah definitivně ukončit a možná už konečně vidí to,co jsem se mu snažila celý ty roky ukázat.Ze je to jen potvora,co ho jen využívala,kdyz se jí to hodilo..smsky snesou vše,sem tam se sejít,popovídat,to je sice krásný, ale není to reálný život,a ty to vlastně víš...jestli svého muže máš ráda,tak mu takhle neublizuj, je to hodně ubíjející.. Přeruš kontakt, zablokuj ho, uvidíš,že se ti hodně uleví! Vám všem! Jen tak se těchto pocitů zbavis!
Jednoducho sa uz s byvalym nekontaktuj a rozhodni sa, ze uz sa na neho nebudes nijako viazat. fungujúce vztahy su aj o rozhodnuti, ze budes toho druheho, v tvojom pripade manzela lubit. Ked ho budes stale porovnavat s byvalym, mysliet na byvaleho a este sa s nim aj kontaktovat, tvoje manzelstvo ozaj nema sancu. Okrem toho vzdy je ohromne vzrusujuce to, co nemame. Keby si sa s byvalym dala dokopy a zila s nim, mozno po polroku zistis, ze vobec nie je taky zaujimavy ako vyzera.
Baby co jej tu radite aby k nemu isla s detmi byvat ved on si s nou len rad pise😂nijaku lasku ti nevyznava(hoc to podla mna cakas)tak co riesis.vyser sa na nho
@irci82 on je slobodny, po veceroch sa nudi, tak Ti napise a Ty si z toho hotova 😀 Co vlastne na nom milujes? Je taky fesak, alebo ake ma kvality? Psycholog by Ta veru napravil hned na odlubenie sa. Stacilo by, ak by Ti povedal, ze ak by ste mali byt spolu, tak by ste to pred 15r neukoncili. Preco vlastne si sa dala dokopy s manzelom vtedy? Co si chcela, aby byvaly ziarlil? Su to len romanticke predstavy co mas, to Ti staci pustit si film. Alebo ved ho pozvi na rande, mozno Ti to da odpoved, alebo budes spokojnejsia.

@irci82 chápem, ale ako ti už aj písali, on si neuvedomuje, čo to jeho vypisovanie robí s tebou, on ti takto vlastne hrá na city, dostal sa ti do hlavy, namotal ťa už, ty myslíš len na neho..nemyslím si, že jeho city k tebe sú tie pravé, skôr mi to príde ako manipulácia z jeho strany..ty môžeš takto veľmi veľa stratiť, a mnohé veci sa už nedajú potom vrátiť.. a ešte jedna vec - vie to tvoj muž..?? že si denne píšete..ak nie, radím mu urýchlene otvorene o tom povedať (aj ke´d to nebue príjemné) je to ale nutné, teraz, lebo môže byť neskoro..a riešte to spolu - vy dvaja ako uzavretá dvojka - nech ti s tým pomôže..vy ste tím.. nie ty a ex - ak mužovi povieš, že už sa s ním nebudeš kontaktovať , tak to ľahšie dodržíš, ako ke´d o tom nevie..