Neviem zabudnúť na bývalého priateľa
Žijem v manželstve 15 rokov, máme 2 deti proste fungujeme dá sa povedať super, je to fantastický otec, zarába, proste sa stará. Keď sme za zoznámili svojho EX som poslala košom kvôli môjmu terajšiemu manželovi. Mám 35 rokov, prosím nevypisujte mi že si mám vážiť čo mám a bla-bla-bla vety, jednoducho citom nerozkážete.Môj Ex je jednoduchom mužom môjho života, jednoducho každý má jedného takého človeka v živote, ktorý je top! Ak vas zaujima čo bolo pricinou rozchodu, sama neviem, nevedel vyjadriť svoje city, boli sme mladý, proste to nemalo tak byť stalo sa ako sa stalo.S mojim bývalým sme v kontakte bez vačších menších prestávok. Momentálne to je už na dennom poriadku proste si píšeme o všetkom vieme o sebe skoro všetko. Hľadáme "spôsoby" kde sa vieme verejne a nenápadne stretnúť. Pred týždňom som mu napísala správu, že chcem ukončiť vzťah jednoducho neviem s mužom žiť a jeho ľúbiť a ak mu na mne i trocha záleži nech to rešpektuje. Napísal že v poriadku, on to rešpektuje nechá všetko na mne, ak chcem nech sa mu ozvem....chápe že mám rodinu.Dnes znova napísal, či je to takto dobre, ako sa cítim, že si nepíšeme atd. Jednoducho je to tak isto ak pred X rokmi pocity nevyjadrí ale byť bez seba nevieme. Chcem sa spýtať či bojuje tu niekto s týmto alebo podobným problémom že nevie zabudnúť, ste v kontakte no nestretávate sa vo dvojici. Ďakujem, neodsudzujte ma prosím!
@irci82 stale sa ospravedlnujete...a pritom sama citite že robite nieco co by ste nemala...stretavate sa za jeho chrbtom s inym mužom...mozno keby ste pocitila na svojej kozi..vy si len uzivate priazen toho druheho... sama neviete co chcete.. a len klamete samu seba... podla mna aj ten vas ex vas len vyuziva a vy si robite iluzie... keby vas miloval tak by to dokazal aspon povedat a mal by vas rad taku aka ste a s vasimi detmi aj so vsetkym... obaja si len hladate aliby aby ste boli ospravedlneni...
@irci82 ty si ozaj ideš svoje.. Vraj láska k chlapovi a deťom sa nedá porovnať. A miluješ viac detí.. A zatiaľ tu furt lrn omielas ex ex ex.. Ako to ze to trvá 15 rokov? Sami to zivite, tuto hlúposť.. Takže kľudne môžte takto akože trpieť celý život. Ale vlastne čo, asi ste zdraví a bohatí.. A unudeni, tak si si nasla problém.. Baby ti tu radia ale ty sa rozpisujes tam, kde si toho ex môžeš brániť. Ze spoločná parta.. No bože, prestala by dom sa s nimi stykat, chvíľu bola hoc aj sama, žiadna tragédia. Ty len hľadáš ako s ním byť.. Strašná romantika toto :D
@martinka150 45
@martinka150 ze v nakupnom centre...😝
To stare zname stale plati....ked je koze dobre,ide tancovat na lad.
Darmo,niektore zeny su horsie ako muzi....chudak tvoj muz,lebo toto,co robis....to fer nie je.
@skorpionka1987 domov ♥
Nevie vyjadriť svoje city, pretože k tebe žiadne city nemá, iba ti motá hlavu 😂 ktorú ti aj parádne zamotal, keďže ty už snívaš o vašom spoločnom dôchodku. Na čo si sa ty vlastne vydávala a deti rodila inému mužovi, toto ja nepochopím.
a preco ste toho ex pustila k vode a uprednostnila manzela??? v com vam manzel vyhovoval viac ako temn ex???
@irci82 budem priama. Nebudete s ex spolu na dôchodku. Nerob si sama zle. Dôchodok stráviš s Tvojím manželom. Sama si pred chvíľou písala, že na ex chceš zabudnúť a nechceš s ním žiť. Neklam samu seba, veď si takto sama ubližuješ. Veľmi cítiť z Tvojich správ, ako si zúfalá a zároveň domotaná a ... závislá. Ako od čokolády, cigariet, atď. S mobilom v ruke čakajúc. Poznáš gombík DELETE? Sltač ho raz a navždy vo svojej hlave a už nikdy nepomysli na ex ako na potencionálneho partnera. Je to ako tréning mozgu. Znásilňuj si chvíľu rozum tým, že hoc Ti to môže byť najprv nepríjemné, nedovoľ samej sebe, aby si rozmýšľala nad ex s akýmkoľvek pocitom lásky alebo predstavami o spoločne trávenom čase a ďalšej pípnutej sms. Stlač to delete. Viac Ti poradiť neviem. Mám z Tvojich reakcií pocit, že nehľadáš dôvody, ako sa to dá spraviť, ale hľadáš výhovorky, ako sa to nedá. Sama si to sťažuješ. Zameraj sa nato čo chceš a nie na to, čo nechceš. Toľko pekný rád, návodov, povzbudení si tu od žien dostala, máš z čoho vyberať. Ja na Tvojom mieste by som hneď teraz vypla koníka a rýchlo bežala za manželom. Len tak, do práce, prekvapiť ho s koláčom v ruke. Alebo by som ho objala. Alebo by som mu zavolala a povedala, ako sa tešíš na s ním spoločne strávený večer. Uvar jeho obľúbené jedlo, nachystaj karty, pexeso, človeče, štvorčekový papier na lode, hocičo. Alebo by som kúpila dva lístky do kina a prekvapila ho vo dverách, keď sa vráti, že dnes idete na rande. Vymysli niečo pre záchranu manželstva, nie pre jeho potopenie.
No pozri... tak si s nim začni. Tajne. A uvidis. Lebo dievčatá ti tu píšu skusenosti, zážitky ale stale mam pocit, ze čakáš skor podporu a “potlačenie” do toho. A kym sa sama neopalis tak budes argumentovať 15 ročnou láskou a podobne. Ty to nechceš ukončiť. Tebe sa páči to šteklenie v bruchu a napätie. Tak sa s nim vyspi a vybavene. A potom trpni ci ta nejaka dobrá duša nabonzuje mužovi. Lebo môžu byt stretka akokoľvek “náhodne”cert nikdy nespí. A potom bude na mieste to známe ľudové...ked je kozenke dobre, isla sa na ľad šmýkať.
@irci82 ty potrebuješ zabudnúť, tak zabudni, vymaž jeho číslo, zablokuj ho, nekontaktuj sa s ním a časom všetko vyprchá.
@irci82 ten tvoj ex má 45?
@markaterka 43 nie 45
@irci82 no má 43, nemá partnerku, nemá deti a ešte hádam aj s mamičkou býva... Ideálny chlap teda. Vyser sa na neho konečne. Fakt zablokuj si jeho číslo, alebo zmeň svoje. Lebo stratíš všetko čo máš.
@terezka1947 urcite sa najdu aj taki chlapi co to robia
@irci82 a preco je stale sam?
@martinka150 lebo je narocny na zeny!
Týmto spôsobom prídeš o manžela, o ex priateľa, o deti, o zázemie a budeš najväčšia K. Asi nevieš, čo od dobroty. Nemám rada hlúpe ženy.

@irci82 píšeš, že ex sa s tebou v minulosti zahrával a prečo si myslíš, že sa nezahráva teraz? A ak si myslíš, že nepodvádzaš svojho manžela, si na VEEEĽKOM omyle. 15 rokov milovať iného muža je podvod ako sviňa. Takže žena, fakt smer psychológ, lebo si strašne mimo. Až mi je divné, že máš 35. A áno, zamilovať sa môže každý aj počas manželstva, ale 15 rokov? 15 rokov milovať iného a žiť so svojím manželom? Pfuuuu