Nevládzem
Ahojte píšem to tu preto lebo potrebujem radu a názor čo mám ďalej robiť. S manželom nám to prestáva fungovať pokúšame sa o malé prirodzenou cestou to nejde tak riešime umelé oplodnenie ale vôbec neviem či má to zmysel pretože manžel vôbec nestojí pri mne radšej bude 5h niekde vonka ako keby bol so mnou . Stále sa hadame pretože oň si robí čo chce minie si peniaze na hlúposti a tak. Keď mu niečo poviem že sa mi tí nepáči tak mi povie že čo sa starám že je to jeho vec . S milovanim je to tiež zle niekedy len raz do mesiaca je úplne chladný neobyme má nepomojka proste nič . Podviedol ma už niekoľko krát no ja ho aj tak nedokážem opustiť . Už ďalej nevladzem sa na to pozerať že sa chová ako keby bol slobodný a že mňa bere len ako vlastné ani neviem ako ma bere mám pocit že nijak ako keby som neexistovala
Začni byť úprimna voči sebe samej....o akom snažení sa bavíme? Sex raz za mesiac aj to nasilu? On si žije svoj život a teba podľa neho nie je nič do jeho veci...ak ti toto príde ok tak ďalšie slová, či nadávky voči tebe sú zbytocne
capovina...ďalšia vymyslená téma, zase asi brigádnici, aby kôň nezdochol, alebo sa pubertiaci nudia. Ak by jedna žena plánovala dieťa s takým mužom, tak by ju mali zbaviť svojprávnosti....
@snazilka12345 sama si v uvode odpovedas na vsetky svoje otazky. Sama odpovede poznas. Dieta neprichadza lebo vam vztah nefunguje. Alebo chces dieta vychovavat v nefunkcnom vztahu a sama?
Ako nechápem to fakt s takým chlapom chceš mať dieťa? Načo či čakáš že sa,, zmení,, hlúposť keď príde malé bude to ešte horšie tomu vet
@snazilka12345 utekat od neho kade lahsie. takyto trulo ti zato nestoji
áno som hlúpa ja to viem že mu uverim sladké recicky čo už on bol môj prvý frajer a hneď som si ho vzaala
no, to ze sa vam nedari mat dieta prirodzenou cestou ber ako znamenie...popri vsetkom co si s nim zazila a sa ti nerozsvietilo ber toto ako posledne znamenie osudu, ze on skratka nie je ten pravy. Dovi, pa pa...vsetko dobre, odid cim skor!
@snazilka12345 nie nie si hlupa si zalubena...mi zeny sme proste take nevidime tie chybi co su tak ocividne na tych ktorych lubime,verim ze sa rozhodnes spravne hlavne pre seba...neoplati sa ti stracat cas s niekym kto ta podvadza mas na lepsie
ok, ľúbiš ho - to beriem, ale dieťa? čo vyrieši? nič, a ak mu nebudeš mať dať mu do úst , oblečenie, postarať sa oň to nie je sranda - potom Ti to sebecké chovanie Tvojho mn. otvorí oči On ťa bude kľudne podvádzať ďalej, zatiaľ, čo Ty sa budeš starať o dieťa. To nie ej život, ak so k Tebe nepekne chová teraz - potom už bude duplom. Neurob si dieťa s niekým, pri ktorom trpíš. To nie je život - bude to iba prežívanie. Píšeš, že nevládzeš a potom budeš? Ak budeš na všetko sama?! Nebudeš a s ťažobou na srdci to bude ešte horšie. Neurob chybu, strach má veľké oči, ale ak sa prekoná - život Ti ukáže, že je krajšie - že je možno iný, pre ktorého sa vypustiť slzu - sem tam. Slzu, ale od radosti - slzu šťastia!!!
teraz trpis... a ak pride dieta? ma trpiet s Tebou? ci co si myslis, ze sa stane zázrak a bude mat nadherne detstvo pri takom otcovi??? bude trpiet a este viac ako Ty a nevinne..... a co z neho pri takom "vzore" vyrastie???? z chlapca to iste co z otca, alebo zakomplexovany chudacik a z dievcatka trpitelka po mame??? toto chces svojim detom dat do vienka?? ak nie, tak sa spamataj a ak tuzis po dietati, tak si daj zivot do poriadku a najdi si pre svoje deti otca akeho si zasluzia.....
Vás dvoch ani dieťa nezachráni, ale nastane zmena v tom, že namiesto jednej utrapenej osoby, budete s dietatom dvaja.
žienka, žienka, ty ber nohy na ramena a začni žiť svoj lepsí život... lebo si pekne nabiješ kolena. 😉
to musi byt vymyslena tema toto..... ze namota ma sladkými recickami, aby som ostala. No jasne - kde by nasiel lacnu sluzku, co poperie, navari, uprace, ozehli? Toto niekto vola manzelstvo? Do tohto chce niekto porodit dieta? potom zakladat dalsie smutne temy, ach jo...
Keby to aj bola pravda, tak akoze co? tvoj prvy a hned si sa vydala a teraz akoze co? ma sa postarat a budete mat deticky a budete stastni do smrti? si mlada baba, nieco so sebou rob, zi svoj zivot, nebedakaj, ze sa ti nevenuje niekto. Kolko mate rokov?
Tak prepac ale toto led som si precitala tak ma to dostalo on ta podvadza a ty si stale s nim a este chces aj dieta snazenie o babo nie je mat sex raz za mesiac jediny kto to dieta chce si akurat tak ty! Otvor oci uz teraz sa o teba nezaujima neobjime ta nepohladka a ked sa narodi dieta tak co? To budete mat na seba este menej casu on bude vonku ako do teraz sa flakat minat peniaze a podvadzat ta a ty budes sediet doma nariekat starat sa o babo a rozmyslat z coho budes zit! Odid teraz kym to dietatko nie je zacni novy zivot rozved sa neved dietatko do takehoto nestasrneho vztahu bude velmi trpiet najdi si lepsieho partnera bud stastna a pride aj dieta
@snazilka12345 moja bud rada,ze nemas s nim dieta,a radsej by som sa on ani nesnazila,v takomto vztahu,ber to tak ,ze si zasluzis lepsieho muza ,s ktorym budes mat aj babatko z lasky.
@magdusaaa 2.5r stara tema, zakladatelka uz nie je aktivna
@snazilka12345 prečítaj si po sebe svoj článok a ak máš nejakú svoju hrdosť tak hneď máš aj odpoved. A to ani nehovorím čo bude ak sa Vám dieťa podarí tak bude trpieť aj ono. Odíď pokým nemáš deti, stále je to jednoduchšie ako potom s deťmi. Veľa šťastia a síl .
@jituska666 stara tema!!
@veronikaszabova
@veronikaszabova aha z 2016. A ako to skončilo teda?

@snazilka12345 ...tak niekedy je príroda múdrejšia ako človek...povedz, na čo Vám je decko???