icon

Nevládzem už ďalej bez nej

joy75
6. júl 2013

Ako si nájsť k nej cestu? Ako ju presvedčiť, že nie všetko je tak ako si to ona vysvetlila resp. vysvetľuje? Ako ju mám vlastne poprosiť o to aby mi pomohla sa dostať z problémov ktoré mi k nej hatia cestu? Nemienim žiť ďalej s pocitom, že niekto ma o ňu obral, že niekto ma u nej doslova zničil a ja proti tomu nič nerobím aby som to nakoniec predsa len zvrátilo v môj prospech. Jej niekto ublížil ale tak rafinovane aby ona žila v domnení, že som to bol ja. To by vysvetľovalo prečo mi nechce pomôcť. Len tak z ničoho nič sama od seba by sa odo mňa určite neodvrátila. Upadujem fyzicky, psychicky a takýto stav by mi ona určite nepriala. Vyjadrite sa, ďakujem.

Strana
z2
elise
6. júl 2013

a zas žaneta , nechaj to dievča napokoji, ona ťa nechce tak sa stým nauč žiť. ľudia sa schádzaju, rozchádzaju taký je život. na lásku treba dvoch pokial nevieš a tým že ťa žaneta nechce tak ťa neľubi a u nikoho si nemôžeš lásku vynucovať lebo to nikdy neklape

lucka1987
6. júl 2013

@terezka1947
@katka116
@denae kocky aj tu je pribeh o zanete.. mozno je to ta ista http://kosice.korzar.sme.sk/c/6780122/kosican-t... 😅

elise
6. júl 2013

@lucka1987 možno potrebuje znovu minuť falošné peniažky 😀 😀 😀 😀

solinkarka
6. júl 2013

super ze clovek sa na tejto stranke v podstate ani nenudi lebo vzdy ho tu caka nejake prekvapko v podobe nejakej fascinujucej storry 😀
viac menej ani nemam co k tomu povedat resp napisat len prijemnu zabavu, tesime sa nove pribehy 😅

joy75
autor
6. júl 2013

a zas som sám čo? samozrejme. väčšina musí mať vždy pravdu (aj keď ju nemá a nikdy ju mať nebude).

lucka1987
6. júl 2013

@joy75 nie nie si sam... vsetci sme tu stojime pri tebe a zdielame tvoj trpky smutok z neopatovanej laske k zanete 😔

lili_mia
6. júl 2013

@joy75 najprv tie problémy vyrieš ako sa patrí a potom jej niečo dokazuj .. ved pouvažuj, ktorá by chcela chlapa s problémami?

solinkarka
6. júl 2013

@lucka1987 sam ako parok v rozku 😀

joy75
autor
6. júl 2013

ktosi mi raz povedal, že či chcem aby bola mojim osudom. zrejme bude pretože ja sa nemienim vzdať za žiadnu cenu. nech sa deje čo chce.

elise
6. júl 2013

@joy75 partnera nemôžeme vlastniť ani mu prikázať aby nás ľubil.

terezka1947
6. júl 2013

@joy75 pozri......mam riesenie pre vsetkych: ty ju stale hladaj a snaz sa o nu...a neminaj svoj cas tu na MK....hm?

joy75
autor
6. júl 2013

nech robí kto čo chce. aj tak nič z toho. nepohne so mnou nikto v živote.

denae
6. júl 2013

@joy75 no vidíš...len aby si si nakoniec nemusel hodiť mašľu 😀 😀 😀

lucka1987
6. júl 2013

@joy75 ale sak tu s tebou nikto nechce hybat...... 😕

kedysi bola na nete taka "hra" pc program s ktorym si sa rozpraval... nech som napisala cokolvek on automaticky odpovedal a clovek mal pocit, ze nie je sam, a v celku prve dve minuty je to aj zabava, kym sa jeho odpovede nezacinaju opakovat.... netusim ako sa ta hra volala, len, mi to vlemi pripomina pisanie si s tebou.. nech ti napiseme cokolvek melies si svoje akoby si nikoho nepocuval.. mas svoj svet v ktorom si zijes svoju ropzravku a ktovie kde a ktovie s kym a snazis sa ju preniest do reality.... 😕

joy75
autor
6. júl 2013

neprajníci sa snažia nado mnou získať prevahu len nemajú s čím, nevedia ako.

denae
6. júl 2013

@joy75 nevadí, budeme všetci v nevedomosti, ale blažení 😀 😀 😀

joy75
autor
6. júl 2013

stratila sa vraj vám podobná Ivetka tak ju choďte hľadať.

lucinocka
6. júl 2013

prave dnes som si spomenula ze uz tu davno nebola vytvorena nova tema o zanete 🙄

denae
6. júl 2013

@joy75 neodbočuj od svojho problému

jabadaba
6. júl 2013

@joy75 vies co, myslis si, ze si zbytocne pateticky a upinas sa na nieco velmi neperspektivne. Add. jedna je to vas vekovy rozdiel, ktory je znacne nemiestny. 38 rocny chlap nie je ani omylom partner pre sedemnastku. Zacni hladat vo svojich zonach.

Add. dva - dievca Ta odmieta - nie ber ako nie. Nechce tak nechce a respektuj to. To sa vola hrdost, ktora Ti zrejme chyba.

Add. 3 pises, ze mas problemy. Snaf Ti ich nema riesit 17 rocna zaba??? Akeho charakteru tie problemy su? Si zrely chlap tak sa podla toho spravaj nalezite uvedomelo a zodpovedne. Hladaj si rovnocennu partnerku, ktora uz vie co to o zivote a ma ine priority a hodnoty ako dospievajuca pubertacka, ktora ma na problemy zreleho capa casu viac ako dost! K jej veku taketo peripetie nepatria!

Suma sumarum, neries, netlac na pilu, respektuj vek a odmietanie, ktoreho sa Ti dostalo. Inak sa nebudes lisit od chorych uchylnych obtazovacov, ktori prenasleduju mlade baby aj napriek ich nevoli! Sem by si asi nerad sklzol, ze nie?

Nuz a na zaver. Ziadne problemy nie su neriesitelne a idu zvladnut aj bez cudzej pomoci. Musis ale sam sebe za to stat. Toto je cesta. 😉

jabadaba
6. júl 2013

@jabadaba pardon, myslim si, ze si pateticky. Nedalo sa mi opravit.

pink_lady
6. júl 2013

@ikke ale myslis ze chudáátko ma 15€ za sedenie? 😔 ☹ ťažko skúšaný človek ...😢

stardust
6. júl 2013

@lucka1987 jeden hacik to ma a tym je Zanetin vek....podla tohoto tu by mala byt neplnoleta, ta v clanku ma uz po osemnastke.

mamavera
7. júl 2013

to sa už fakt musí niekto neuveriteľne nudiť.....

Strana
z2