Nevládzem žiť v manželstve
Mám manžela s ktorým som 10 rokov, máme dieťa a nie som šťastná. Všetko sa zmenilo presťahovaním. Najprv som si myslela, že si pomaly zvyknem v tejto dedine...lenže po RD nastal problém s prácou a dochádzaním. Už je to nejaký ten rok a stále sa to zhoršovalo a teraz už si ani zvyknúť nechcem. Chodím sem skoro len spať, keďže cestujem za prácou. Som tu len kvôli synovi, ktorý tu býva rád a keď spomeniem sťahovanie, je z toho chorý. Peňazí nemáme, ja nemám ani čas a všetku vinu hádžem na muža. Že sa tie roky nesnažil niečo zmeniť, keď videl, že som nešťastná. Sa to stupňovalo a už cítim, že nemáme okrem dieťaťa nič spoločné. Už nemám ani snahu niečo naprávať. Viem, že v prípade rozvodu by sa o syna bil. Alebo ostať spolu kvôli nemu a žiť si každý po svojom? My sa nehádame, my sa skôr nerozprávame, proste si nemáme čo povedať. Aj na výchovu máme každý iný názor. Najviac mi je ľúto toho dieťaťa. Ale už si neviem rady, proste to nemá zmysel. Zažili ste niečo podobné?
@toskanka aby potom nedepkovala ked zisti, ze o to "hovno" je zaujem. Ze si nadlej stastne zije v byte na dedine s dalsiou partnerkou, ze caka dalsie dieta, ze maju super zivot. Jemu vlastne moze spravit laskavost ze odides od neho, moze mat statnejsi zivot s inou. Su zeny kore maju ine priority v zive a kazdeho robi nieco ine spokjneho.
@saslavka73 ved novy jej kupi GUCCI kabelku ked zisti ze si bol s ex suchnut :D
Ja som v živote pochopila, že chlapi nechápu nekonkrétne veci. Keď budeš vzdychať, zlá robota, zlé bývanie, málo peňazí.Čo má robiť? Zober papier spíš výdaje, príjmy, pozri inzeráty na zamestananie pre neho pre Teba, inzeráty na predaj bytu po koľko idú, čo za to môžete kúpiť, či Vám výjde dáka hypo, choď do banky. Proste KONKRÉTNE začni konať......... A on sa chytí, možno budeš čumeť.
@tova Ta budeme mať o čom kecať, nie?
@saslavka73 To nie je len o tom, kedysi to bol hlavný problém....ale teraz ano, chcem bývať tam, kde pracujem a mám tam všetko. Ale už samostatne.
@1inis1 Vsalk si už rozhodnutá tak hor sa do toho.......
@1inis1 Ale čítame. Tak zbaľ tašku a choď.
@1inis1 Nezdá sa Ti, že si ako maé decko: nechcem, nejdem, nemyslím si........ Bééééééé
@saslavka73 možno to práve potrebujem
Urcite lepsie sama. Ved to musi byt utrpenie byt s niekym, s kym NECHCEM byt.
@tova ty si to ale vôbec nepochopila, vôbec.....škoda. Ty nevieš o mojich prioritách nič, nepoznáš ma, nevieš čím som si musela všetkým prejsť a to nielen v manželstve, ale aj v iných oblastiach života, zdravia......Je smutné, že sa takto dokážeš vyjadrovať na moju adresu. Čo už....každý sme nejaký. Ale ja aspoň neodsudzujem, ak nedokážem poradiť, pomôcť.
@1inis1 Choď. Dieťa aj keď je malé vie že to nie je ok. Takže tak.
@tova Asi necitas, ona nechce, aby muz dvojnasobne zarabal, ona ho nechce. Nema ho rada, hnusi sa jej a nechce s nim byt. Myslim, ze vypada dost sebestacne a ovela schopnejsie ako jej manzel, takze to, co tu ironicky opisujes podla mna necaka.
Myslim, ze dufala v tom ze jej manzel bude vyvijat vo svojom zivote minimalnu snahu co sa rodiny a financii tyka, ale uz davno regiznovala. Osobne sa jej nedivim. Tiez nemam rada spomelene typy, ktore su spokojne so vsetkym sa maju nulovu snahu sa pokusit o nieco lepsie a staraju sa len o seba a vlastny klud a pohodlie.
@1inis1 Chapem ta, ale pragmaticky - uzivis sa a tiez syna? Pisala ti, ze sa bude o syna bit. Ocakavala by som problemy. Neda sa s nim nejako rozumne dohodnut na striedavke?
@1inis1 Vieš, ale pohľadov je vždy viac. Je ľahké povedať odíď, ak to chceš počuť.
@saslavka73 ja viem a som rada, že je viac pohľadov....ale dá sa to napísať inteligentne....a nie pliesť do toho Gucci kabelku a prípadne veštiť, že spravím svojim odchodom mužovi láskavoť. Akože čo dáva niekomu právo dedukovať takéto veci? Sorry, ja dokážem aj oponovať, ale nikdy nie ironicky
@1inis1 To bol vtip. Pravdivý..... Niekedy nevidíme to že sa máme dobre, ak sa budeš mať zle, vtedy to budeš vedieť, že tamto čo si si myslela, že je zle, bolo skutočne fajn.

@tova A nájde si chuja čo vie pekne kecať a potom zistí, že ten pôvodný nebol taký zlý...🙂