Nevlastný otec
Ahojte, je normálne su snúbenec mi narovinu povie, že
mojim dieťaťom nikdy nebude mať taký vztah a cit ako so svojimi deťmi?
A mojou trávi pár hodin mesačne aj to len mojej iniciatívy a svoje berie k sebe každý vikend na 3 dni.
Zatiaľ bývame zvlášť.
Akože ženy ja vas fakt nechapem niektore. Na jakeho oneho ti akože teraz svadbu ked máš male dieťa(predpokladam)?? Šak keď ti chyba sex,da sa to riešiť bez toho aby ste sa hneď brali a byvali spolu či?
@panelacikova keby mu ale na jej dieťati záleží tak nečaká len na jej iniciatívu. Ale tu vidno že jej samej to vadí ze svoje deti ma každý týždeň a o jej taky záujem nemá. A to spolu ani nebývajú.
@sense počkaj a to si ma bravat jej dieťa, či ako? Véd chce tráviť čas so svojimi deťmi, to je úplne, ale uplne normálne zase, keď budu rodina, čo zatiaľ nie sú, ani spolu nebývajú, bude situácia iná. Teraz chce tráviť čas so svojimi deťmi. Tak nech trávi a venuje sa im, ved oni dvaja sa môžu rozísť zajtra a pozajtra atd, načo niečo siliť. Všetko treba postupne a v kľude.
Ze snúbenec 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Nebyvate spolu, nepoznáte sa navzájom, netravite spolu cas všetci - jeho deti, tvoje dieťa, sám nevie ci vôbec dokáže mat nejaký vztah s tvojim dieťaťom ani ty s jeho detmi....
Ale hlavne ze už je snúbenec.
@maciatkolulu tak môj partner plánoval automaticky aktivity aj s mojim dieťaťom pretože vedel ze my dvaja môžeme byť par a časom spolu žiť len ak to bude fungovať aj medzi nimi.
Aj keď teda s tým rozdielom ze môj deti nemá.
Alebo tebe príde normálne zasnubit sa s niekym kt nejaví záujem o tvoje dieťa? Lebo keby to je inak tak autorka nepíše to co píše. Pretože jej zjavne vadí ze so svojimi vlastnými deťmi je viac ako s jej dietatom
Nevravela si vo svojej predošlej anonymnej téme, že si sa s ním rozišla? Náhodou hneď na druhý deň od založenia diskusie?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/snubenec-nechce-moje-dieta/?page=5&scrollto=first
@sense ale je rozdiel, keď slobodný chlap bez záväzkov chce tráviť čas aj s dieťaťom partnerky. Rovnako ako je normálne, keď chlap so záväzkami, ktoré ma raz za dva týždne dajme tomu, chce tráviť čas IBA so svojimi deťmi. Rovnako to môžu chcieť deti byt IBA so svojím otcom. Je to absolútne normálne. Nie je normálne, že sa dvaja dospelí ľudia nevedia dohodnúť a jednému vadí jedno a druhému druhé, ideál je spraviť si spoločne decko....
nemate si co vycitat ber to tak ze sa bude spravat k tvojej dcere tak ako ty k jeho detom je tam priama umera
nemozes mat ty nedobry vztah k jeho detom a zaroven ziadat od neho dobry vztah k tvojej dcere
@panelacikova správne.. On mi hovorí a vidim ked su spolu ze ju ma rad aj moje dieťa ho má rado.
Ale vidim aj ten vzťah jeho s vlastnými deťmi s ten rozdiel no.
Ty vidis, co pises? Sama napises, ze ani ty k jeho detom nemas takyvztah, ako ku vlastnej. V tvojom pripafe, je to ok, ale ked to povie on, je to fuj???? Este spolu nebyvate, ani nefungujete ako rodina, tak co chces????
a ty sa ako spravas k jeho detom ? venujes sa im ?
autorka stale sa vyhybas otazkam ako sa spravas k jeho detim ty. Aky k nim mas vztah, ako sa im venujes. Ci len ty od neho to vyzadujes?
@lesana25 tiež ma napadla táto diskusia, no panický strach z toho, že ostane žena sama s dieťaťom je zjavne oveľa silnejší, ako vzťah k vlastnému dieťaťu a úcta k sebe samej. Smutné ☹
@maciatkolulu áno to je normálne netvrdím ze nie ale mne nepríde normálne chcieť žiť s niekym aj ja s nim zasnubit a byť rodina ale tráviť čas len s nim a nie aj s jeho dieťaťom. Pretože mna ako matku by trápilo keby moj snúbenec chce tráviť čas so mnou ale nie aj s mojim dieťaťom. Ved ona tu už raz písala.... A zjavne sa absolútne nič nezmenilo
A zrejme asi ani nikdy nepochopím prečo niektorým ženám je dôležitéjsie neostat sama aj za cenu ze ten chlap nestojí za nič... ako to ako sa cíti vlastne dieta, hlavne ze mam status snúbenica
Citujem tvoje slova v predoslej teme: ''A moja dcérka sa ma vždy opýta ked idem von či môže ísť aj ona snami a ja s plačom v očiach ju musim odmietať len preto že on chce čas tráviť len somnou a potim ja už ani nemam chuť sa sním baviť teb čas sme spolu, hnusí sa mi''.... pisala si,ze si zrusila zasnuby a 2.septembra sa rozisla !
Alebo ten chlap nieje žiadny snúbenec, pani má len na sex. Preto nechce s nou bývať ani budovať nejaké vzťahy ci už on s jej dieťaťom alebo aby ona spoznala jeho deti.
@kvetinka75 ,22

Čítam, čítam a rozmýšľam ako to potom majú rodičia adoptovanych deti..... Ti ich nikdy nemajú radi ako svoje? Prečo by potom partner, ktorý miluje svoju žena a naopak nemohol mať jej/jeho dieťa rad ako svoje? Je to dieťa, krv jeho partnera a nie absolútne cudzia. Takže myslím si, že je bežné, že majú radi aj nevlastnw deti a ako silno, to je už ich nastavenie. Ale celkovo napísať ze nie, nemôžu, nebuď mat radi ako svoje je blbosť.