icon

Nevlastný syn a vzťahy v rodine

8. júl 2025

Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.

autor
8. júl 2025
@jesenzima

@anonym_autor hlupaňu zo seba robíš sama tvojimi odpoveďami...
A teda k tej striedavej, snažil sa ten tvoj budúci muž splniť podmienky? Či bolo ľahšie mávnuť rukou? ty si ho podporila? Či tebe vyhovuje, že je na opačnom konci republiky? A nemáš ho doma každé dva týždne? ...

@anonym_autor kazdy den je doma
@jesenzima

jesenzima
8. júl 2025
@anonym_autor

@jesenzima ja tu mam rodinu preco by nemohol zit kde chce? On chcel ist byvat do cz ja som vybrala mesto kde sme

@anonym_autor pýtam sa na mužovho syna ... Či sa jeho otec snažil splniť podmienky, aby mohol mať syna v striedavej starostlivosti. Alebo či ste mavli rukou a vyhovuje vám, hlavne tebe, že je ďaleko od vás ...

viestta
8. júl 2025
@anonym_autor

@viestta skolu vysoku som neskoncila kvoli osobny dovodom , matersku preco by som nemala? Odkial tie info omne?

@anonym_autor vsak kazdy skolu nedokonci len z osobnych dovodov. Z dovodov v jeho osobe.
Takze pan zarobi 2 - 3 tisic a tebe zily trha, ze musi platit 200 € vyzivne na syna? Keby na neho platil aj 500€, este stale mate dost penazi na to aby ste nezili v podnajme, ked este aj ty tak kralovsky zarabas.
Naozaj dievca uz sa nezhovaduj Chod nakojit dieta a uloz sa spat. (Ozaj, za tie 4 hodiny co tu v kuse vypisujes si ho stihla aspon prebalit?) Zajtra ti treba vstavat

reela
8. júl 2025
@anonym_autor

@reela prscuje normalne nie na cierno plati aj zdravitne aj socialne odvody nie male sumy aj dane takze pokoj

@anonym_autor hej, len potom by vas jeho pnka nemala az tak vypnut. Hlavne, ked mate tie dlhy plus vyzivovaciu povinnost. Zas vies, si hovorila, ze 40 eur listok vlakom tam je pre vas vela... keby ste boli financne ok, tak by si toto neriesila. Proste musi ist do prace co najskor.

abbey1
8. júl 2025
@anonym_autor

@viestta ma plat pd 2-3tisic zial

@anonym_autor A z toho platu sa vám 200,300 eur výživné zdá veľa? Teba koľko stojí dieťa mesačne? 20?

autor
8. júl 2025
@jesenzima

@anonym_autor pýtam sa na mužovho syna ... Či sa jeho otec snažil splniť podmienky, aby mohol mať syna v striedavej starostlivosti. Alebo či ste mavli rukou a vyhovuje vám, hlavne tebe, že je ďaleko od vás ...

@jesenzima partner by nemohol zmenit pracu!! Ma veci ktore plati preto robi tam mde robi, a ano hladal si pracu ale vyplata do 1000 by ho dostala do basy akurat tak ma pozicku, splaca auto vyzivne…

autor
8. júl 2025
@reela

@anonym_autor hej, len potom by vas jeho pnka nemala az tak vypnut. Hlavne, ked mate tie dlhy plus vyzivovaciu povinnost. Zas vies, si hovorila, ze 40 eur listok vlakom tam je pre vas vela... keby ste boli financne ok, tak by si toto neriesila. Proste musi ist do prace co najskor.

@reela vtedy este nebol sud to som pisala, ano 40€ niekolko krat za mesiac je vcelku dost nie raz za cas

autor
8. júl 2025
@abbey1

@anonym_autor A z toho platu sa vám 200,300 eur výživné zdá veľa? Teba koľko stojí dieťa mesačne? 20?

@abbey1 200,300 kiezby… v rodine na 19 rocnu plati otec 100 normalne sudom dane a ide na vysku

autor
8. júl 2025
@viestta

@anonym_autor vsak kazdy skolu nedokonci len z osobnych dovodov. Z dovodov v jeho osobe.
Takze pan zarobi 2 - 3 tisic a tebe zily trha, ze musi platit 200 € vyzivne na syna? Keby na neho platil aj 500€, este stale mate dost penazi na to aby ste nezili v podnajme, ked este aj ty tak kralovsky zarabas.
Naozaj dievca uz sa nezhovaduj Chod nakojit dieta a uloz sa spat. (Ozaj, za tie 4 hodiny co tu v kuse vypisujes si ho stihla aspon prebalit?) Zajtra ti treba vstavat

@viestta mam manzela ktory mi pomaha, malick spinka od 7 je okupkany v cistom neboj sa

autor
8. júl 2025
@viestta

@viestta aj ja nieco splacam keby sme nemali nic iba auto najom tak by som si zila krasne to ano ale zial kazdy mame nejake tarchy

evcagabi
8. júl 2025

Autorka. Raz, ked skoncis so synom sama a budes dostavat 100€, ved to je vraj normalka na VS studentku podla teba 😅 spomen si na tie grcky co si tu dokazala popisat

viestta
8. júl 2025
@anonym_autor

@viestta aj ja nieco splacam keby sme nemali nic iba auto najom tak by som si zila krasne to ano ale zial kazdy mame nejake tarchy

@anonym_autor od 17:36 ste uz stihli aj sobas?

autor
8. júl 2025
@evcagabi

Autorka. Raz, ked skoncis so synom sama a budes dostavat 100€, ved to je vraj normalka na VS studentku podla teba 😅 spomen si na tie grcky co si tu dokazala popisat

@evcagabi jej matka ma velmi dobry prijem jej otec firmu pravnikov takych mali a aha ziju tak

autor
8. júl 2025
@viestta

@anonym_autor od 17:36 ste uz stihli aj sobas?

@viestta vtipne velmi👍🏻

reela
8. júl 2025
@anonym_autor

@reela vtedy este nebol sud to som pisala, ano 40€ niekolko krat za mesiac je vcelku dost nie raz za cas

@anonym_autor a zdravotne je na tom ako? Lebo vies, ked zacne znova zarabat tych 2k, tak myslim, ze sa vyriesi vacsina problemov, co ta teraz trapi. Budete mat na dlhy, vyzivne, podnajom aj reziu domacnosti. A potom po case, ked sa postavite znova na nohy, tak mozete riesit znova navstevy prveho syna, resp.zmenu typu starostlivosti

autor
8. júl 2025
@reela

@anonym_autor a zdravotne je na tom ako? Lebo vies, ked zacne znova zarabat tych 2k, tak myslim, ze sa vyriesi vacsina problemov, co ta teraz trapi. Budete mat na dlhy, vyzivne, podnajom aj reziu domacnosti. A potom po case, ked sa postavite znova na nohy, tak mozete riesit znova navstevy prveho syna, resp.zmenu typu starostlivosti

@reela to je na partnerovi keby tak velmi chcel asi by s tym nieco robil nemyslite? Ja riesim svoj vutah s jeho synom nie partnera

abbey1
8. júl 2025
@anonym_autor

@abbey1 200,300 kiezby… v rodine na 19 rocnu plati otec 100 normalne sudom dane a ide na vysku

@anonym_autor Tak koľko platí tvoj partner? Čo sem ťaháš úplne iný prípad.

reela
8. júl 2025
@anonym_autor

@reela to je na partnerovi keby tak velmi chcel asi by s tym nieco robil nemyslite? Ja riesim svoj vutah s jeho synom nie partnera

@anonym_autor ved hej, pisem, ze po case, ked uz budete financne lepsie

bielasovicka
8. júl 2025
@anonym_autor

@jesenzima ja tu mam rodinu preco by nemohol zit kde chce? On chcel ist byvat do cz ja som vybrala mesto kde sme

@anonym_autor boze🤦🏼‍♀️, ty už radšej daj vymazať celú tému, lebo toto čítať tieto tvoje blbosti, píšeš halabala, posplietas všetko, myslím ze už ani nevieš čo píšeš. A na otázky neodpovies, ideš si stále len svoje ako keby si bola nejaká vymleta, do riti. Povieš už konečne koľko ma chlapec rokov? To je tak ťažké odpovedať? V inej téme si písala ze ste odišli 400km.a tu si hovorila 300 km., tak koľko to je vlastne?

abbey1
8. júl 2025

Ja som už úplne zmätená. Tak robí za 2-3 tisíc, či nerobí? A s takým platom v podnájme a nemať na výživné?

viestta
8. júl 2025
@anonym_autor

@viestta vtipne velmi👍🏻

@anonym_autor nie, to nie je vtipne, to je na zaplakanie. Ty si jednoducho klamarka, klamarka, klamarka a vymslas si od prveho pismena. A klamstvo bude aj to posledne pismeno, ktore do tejto temy napises. S uboziakmi tvojho formatu skoda stracat cas. Takze prajem ti to co ty prajes ex tvojho manzela, snubenca ci co to vlastne je? Nic ine si nezasluzis. A tak ti treba, sama si si za to vinna.

momo00
8. júl 2025

Ty ak nedáš normálne informácie, tak tu budú stále dohady. Čítam všetko ale ty neodpovedáš k veci. Najskôr si písala, že priateľ má zobratý vodičák, teraz máte auto. Ja som z teba zúfalá. Tak ako to vlastne je?

abbey1
8. júl 2025
@bielasovicka

@anonym_autor boze🤦🏼‍♀️, ty už radšej daj vymazať celú tému, lebo toto čítať tieto tvoje blbosti, píšeš halabala, posplietas všetko, myslím ze už ani nevieš čo píšeš. A na otázky neodpovies, ideš si stále len svoje ako keby si bola nejaká vymleta, do riti. Povieš už konečne koľko ma chlapec rokov? To je tak ťažké odpovedať? V inej téme si písala ze ste odišli 400km.a tu si hovorila 300 km., tak koľko to je vlastne?

@bielasovicka Po ceste autom 400km, letecky 300 🙂

viestta
8. júl 2025
@momo00

Ty ak nedáš normálne informácie, tak tu budú stále dohady. Čítam všetko ale ty neodpovedáš k veci. Najskôr si písala, že priateľ má zobratý vodičák, teraz máte auto. Ja som z teba zúfalá. Tak ako to vlastne je?

@momo00 nehladaj logiku, je to uplne zbytocne, pretoze autorka len vymysla a klame

momo00
8. júl 2025
@viestta

@momo00 nehladaj logiku, je to uplne zbytocne, pretoze autorka len vymysla a klame

@viestta ona to píše ako otentót. Ani vlastná mater by nevedela čo chce. A snažila som sa to prečítať (jej) príspevky aj viac krát. A stále z toho nič neviem.

reela
8. júl 2025

Este mi napadlo, neviem, ci sa to stale nataca - mohli by ste ist do zameny manzeliek, by ste dostali nejake peniaze. Podla mna by vas urcite vybrali na natacanie.

autor
8. júl 2025
@bielasovicka

@bielasovicka kludne nahlas vymazat to nejde skusala som pisat podpore

autor
8. júl 2025
@viestta

@viestta ano strasne sa nudim a fascinuje ma vymyslat scifi trilell na sk scenu

viestta
8. júl 2025
@momo00

@viestta ona to píše ako otentót. Ani vlastná mater by nevedela čo chce. A snažila som sa to prečítať (jej) príspevky aj viac krát. A stále z toho nič neviem.

@momo00 zbtocna namaha, vsak ona sama poprie to co uz napisala. Bud je to diagnoza, (to by este veci vysvetlovalo) alebo nedostatocne kapacity a tam ospravedlnenia niet.

autor
8. júl 2025
@momo00

@momo00 nemame auto mal ho ale uz nema no splaca kedze mal lising