icon

Nevlastný syn a vzťahy v rodine

8. júl 2025

Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.

autor
8. júl 2025
@viestta

@momo00 zbtocna namaha, vsak ona sama poprie to co uz napisala. Bud je to diagnoza, (to by este veci vysvetlovalo) alebo nedostatocne kapacity a tam ospravedlnenia niet.

@viestta jasne urazky za urazkou smutna doba

autor
8. júl 2025

Keby sa mi toto chcelo vymyslat musela by som sa nudit haha

momo00
8. júl 2025
@anonym_autor

@momo00 nemame auto mal ho ale uz nema no splaca kedze mal lising

@anonym_autor čo niekde nabúral opitý a preto nemá vodičák a ani auto?

autor
8. júl 2025

A vy chcete nech to vymazem tak naco komentujete poprajme si vsetko dobre a chodte po svojom🙃dakujem za rady premyslim a neodpisujem lebo skoda casu

momo00
8. júl 2025
@anonym_autor

A vy chcete nech to vymazem tak naco komentujete poprajme si vsetko dobre a chodte po svojom🙃dakujem za rady premyslim a neodpisujem lebo skoda casu

@anonym_autor tak asi mám pravdu. Tak jednu vec som pochopila

autor
8. júl 2025
@momo00

@anonym_autor tak asi mám pravdu. Tak jednu vec som pochopila

@momo00 clovek chce slusne ukoncit temu a hned nieco, predal ho aby mal peniaze na vyplatenie vacsiny dlhov 🙃 ak vam to pomohlo

asocial
8. júl 2025
@anonym_autor

@viestta ma plat pd 2-3tisic zial

@anonym_autor tak potom ste hlúpi alebo finančné negramotni, my máme taký príjem dvaja dokopy. Sme zamestnanci, platíme odvody statu, aby socialne pijavice mali z čoho zit. Máme dve školopovinné deti. Bývame vo svojom. Nešetríme na jedle, vieme ísť aj na dovolenku. Tak buď kecas alebo ja neviem, kde mas problém.

autor
8. júl 2025
@asocial

@anonym_autor tak potom ste hlúpi alebo finančné negramotni, my máme taký príjem dvaja dokopy. Sme zamestnanci, platíme odvody statu, aby socialne pijavice mali z čoho zit. Máme dve školopovinné deti. Bývame vo svojom. Nešetríme na jedle, vieme ísť aj na dovolenku. Tak buď kecas alebo ja neviem, kde mas problém.

@asocial zial my ledva ledva zijeme po zaplateni vsetkeho nepozmas vydavky nekomentuj

autor
8. júl 2025
@asocial

@asocial byvate vo svojom aha, my v najme…

momo00
8. júl 2025
@anonym_autor

@momo00 clovek chce slusne ukoncit temu a hned nieco, predal ho aby mal peniaze na vyplatenie vacsiny dlhov 🙃 ak vam to pomohlo

@anonym_autor a to kde stihol ako podnikateľ narobiť toľko dlhov? A prečo nemal PN, keď má taký príjem a platí odvody? Alebo ich neplatil a preto mal dlhý voči štátu.

autor
8. júl 2025
@momo00

@anonym_autor a to kde stihol ako podnikateľ narobiť toľko dlhov? A prečo nemal PN, keď má taký príjem a platí odvody? Alebo ich neplatil a preto mal dlhý voči štátu.

@momo00 voci statu nie, ale splaca auto neviete ciastku splaca pozicku tiez neviete..neviete vysku najmu…pausal…cesta do prace..a pod..

autor
8. júl 2025
@momo00

@momo00 vy viete za kolko predal auto?

jesenzima
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor predal auto, na ktorom spláca leasing, aby vyplatil nejakú iný dlh? A to čo je za blbosť? Veď aj samotný leasing je dlh ... Čiže vlastne máte stále dlh a nemáte ani auto 🤦 a dá sa to vôbec? Veď prvý by musel vyplatiť ten leasing, či?

autor
8. júl 2025
@momo00

@momo00 zbytocne budeme hladat chyby na urazky uzivajte zivot

abbey1
8. júl 2025

Fuha, čím viac píšeš, tym horší obraz o vašej situácii

momo00
8. júl 2025
@anonym_autor

@momo00 voci statu nie, ale splaca auto neviete ciastku splaca pozicku tiez neviete..neviete vysku najmu…pausal…cesta do prace..a pod..

@anonym_autor tak ale predal auto aby zaplatil väčsie dlhy. A prečo nedostal PN?

mircalla
8. júl 2025

Ani po 13 stranach nerozumiem, o com sa chce radit

asocial
8. júl 2025
@anonym_autor

@momo00 vy viete za kolko predal auto?

@anonym_autor tak teda aj hlúpi aj negramotní. Načo si niekto berie auto na splátky, keď na to nemá? Ja tiež nemám Mercedes, ale auto, ktoré si vieme dovoliť. Budeme ho mať pokiaľ bude slúžiť. Nemám iphone 16, načo. Vravím, finančná negramotnosť. A predpokladám, že vodičák mu zobrali za chlast alebo drogy.

domkakvet
8. júl 2025

@anonym_autor ja osobne nepotrebujem vediet viac informacii, lebo odstrihnut syna od otca a surodenca aj ked nevlastneho, tak na to ziadne ospravedlnenie nie je. A ze ma jeho syn noveho otca, tak nie nema noveho otca, jeho otcom bude stale tvoj bezcharakterny buduci manzel, ktory si berie bezcharakternu osobu, tak ze pozitivne na tom je to, ze ste rovnaki, cize mozno ste sa nasli a bude vam to fungovat.

anna777115
8. júl 2025

Ona, trepe, ako kedy jej to pasuje. To sa našli dve rovnaké stratené existencie s rovnakými morálnymi hodnotami. Škoda drať klávesnicu.

bielasovicka
8. júl 2025
@mircalla

@mircalla to asi nikto z nás

momo00
8. júl 2025
@anonym_autor

@momo00 zbytocne budeme hladat chyby na urazky uzivajte zivot

@anonym_autor ja som z teba celkom blbá. To nemôžeš napísať normálne všetko aby sa človek nemusel dokolečka pýtať. A ty neodpovieš na väčsinu otázok. Ide to z teba ako z chlpatého deky. Veď ak by si dala aspoň základné informácie, tak by to aspoň dávalo zmysel. Ale tvoje prvé príspevky boli ako z pomocnej školy a potom si sa len rozčuľovala nad komentármi.

anna777115
8. júl 2025

A ešte by ma zaujímalo, ako vysvetlia tomu chlapčatu, ak by sa náhodou vyvrátilo otcovstvo, že mu nie je otec. Čo mu pošlú výsledky DNA s dodatkom od dnešného dňa, nie som tvoj otec. Veď, to je choré, to sú dvaja citovi mrzáci.

reela
8. júl 2025

Hlavne ten test otcovstva aj nieco stoji. A to si vy dvaja teraz nemozete dovolit.

reela
8. júl 2025

Len teraz neurobit blbost a nedat sa na hazard, alebo sa neoblbnut nejakou pyramidovou hrou

momo00
8. júl 2025
@reela

Len teraz neurobit blbost a nedat sa na hazard, alebo sa neoblbnut nejakou pyramidovou hrou

@reela možno tam majú dlhy

reela
8. júl 2025

Inak tiez je to take... pokial sa nedostali do financnych tazkosti, tak neriesili, ze svokra volakedy povedala asi v zlosti, ze ten syn urcite nie je jeho... no a teraz vidia, ze by sa zbavili vyzivovacej povinnosti, tak sa toho chytili... a ako sa bude musiet citit ten syn? Na to nemyslia.

reela
8. júl 2025

Ked ste vy dvaja taki emocionalne lahostajni... tak vlastne decko mozete dat do babyboxu. Za mesiace/rok, co by si pracovala full time ty aj muz, tak by ste zmazali dlhy a po syna ste sa vratili. DNA test hadam dokaze, ze ten tvoj syn je aj jeho...

fidorka7
8. júl 2025

chúďa dieťa, aj to jeho, aj to vaše. drbnutá mater, drbnutý tatko a najviac vyšinutá je macocha...radosť žiť pre vaše deti, skvelá budúcnosť...

lilope
8. júl 2025
@mircalla

@mircalla to ani ona. Je to jeden chaos a totálne zbytočných 13 strán komentárov. A premrhaný čas čítaním prvých štyroch strán autorkiných odpovedí mi už nikto nevráti.