icon

Nevlastný syn a vzťahy v rodine

8. júl 2025

Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.

autor
9. júl 2025
@selena_luna

@abbey1 cez tu knihu rozsifruju zodiacove listy...

really8
9. júl 2025

Juuuj tak si si na oddeleni nasla kamosku? Mne sa paci ako si myslis ze si nas dostala a ako si sa vlastne dobre zabavila.

autor
9. júl 2025
@really8

Juuuj tak si si na oddeleni nasla kamosku? Mne sa paci ako si myslis ze si nas dostala a ako si sa vlastne dobre zabavila.

@really8 zial je to realita ale pribeh je pisany podla niekoho samozrejme a tie odpovede ved iba hlupak by naletel ze je to realne

autor
9. júl 2025
@really8

@really8 mne sa zas paci ako mas komplexy a hadzes to na niekoho kto trosku povystrajal v skupinke

really8
9. júl 2025
@anonym_autor

@really8 mne sa zas paci ako mas komplexy a hadzes to na niekoho kto trosku povystrajal v skupinke

@anonym_autor ake mam komplexy? Povedz mi viac

really8
9. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak a este aj pooznacuj za hlupane tie ktore sa ti snazili poradit. Hlavne ze si sa zabavila. Toto je fakt uroven max strednej skoly a svojciferneho iq

viestta
9. júl 2025

takze uz mame v pribehu aj kamosku? Ake "vtipne" rozuzlenie.

aurora33
9. júl 2025
@really8

@really8 len sa tu zhodila, tak teraz kľučkuje ako sa dá, len aby vyzerala, že je nad vecou. Trapka 😀

autor
9. júl 2025
@viestta

takze uz mame v pribehu aj kamosku? Ake "vtipne" rozuzlenie.

@viestta 😊😊😊

autor
9. júl 2025
@aurora33

@really8 len sa tu zhodila, tak teraz kľučkuje ako sa dá, len aby vyzerala, že je nad vecou. Trapka 😀

@aurora33 trapka si ty moja pekna😁

really8
9. júl 2025
@anonym_autor

@aurora33 trapka si ty moja pekna😁

@anonym_autor Tak snad si si uzila svojich 15 stran slavy.

autor
9. júl 2025
@really8

@anonym_autor Tak snad si si uzila svojich 15 stran slavy.

@really8 extremne je mi smutno a uboho za vas za tie co ste sa tak bili do hrude s urazkami🙃🙃🙃a verim ze ste stastnejsiee😂😂

eva8
9. júl 2025

poucenie pre mna:
Precitat okrem komentarov autora z prvych stran aj komentare autora z poslednych stran pri takej dlhej diskusii a az potom robit zavery 🙂

autor
9. júl 2025
@really8

@anonym_autor tak a este aj pooznacuj za hlupane tie ktore sa ti snazili poradit. Hlavne ze si sa zabavila. Toto je fakt uroven max strednej skoly a svojciferneho iq

@really8 cize tvoja? Fuh naco sa tym chvalis? Skor na hanbu

viestta
9. júl 2025
@aurora33

@aurora33 uzila si 15 stran slavy. V jej ubohom zivote je aj to udalost. Doprajme jej. Vsak na viac nema len na bludnu temu na MK, kde sa sama zamotava do svojich klamstiev. Ale stala ma pocit aka je ona vychcana. Az ne to, ze nikdy nepride na to aka je uboha, ze v podstate ju treba len polutovat.

autor
9. júl 2025
@eva8

poucenie pre mna:
Precitat okrem komentarov autora z prvych stran aj komentare autora z poslednych stran pri takej dlhej diskusii a az potom robit zavery 🙂

@eva8 👍🏻

sweetlife001
9. júl 2025

To fakt ti nič lepšie nenapadlo, len to "zachrániť" tým, že to bol akože príbeh..aha..
Ty a knihu hej ? 🤣🤣🤣

autor
9. júl 2025
@viestta

@aurora33 uzila si 15 stran slavy. V jej ubohom zivote je aj to udalost. Doprajme jej. Vsak na viac nema len na bludnu temu na MK, kde sa sama zamotava do svojich klamstiev. Ale stala ma pocit aka je ona vychcana. Az ne to, ze nikdy nepride na to aka je uboha, ze v podstate ju treba len polutovat.

@viestta teba mi je luto ze si zena mozno aj matka fuj, extremny hnus co zeny su ochotne vypisovat a zomna sa smejete? Ja som vas nachytala akurat tak

autor
9. júl 2025
@sweetlife001

To fakt ti nič lepšie nenapadlo, len to "zachrániť" tým, že to bol akože príbeh..aha..
Ty a knihu hej ? 🤣🤣🤣

@sweetlife001 zavidiiis?

autor
9. júl 2025

Udivuje ma baby ako mate cas nemate rodiny a pod ze ste stalw tu😂

jesenzima
9. júl 2025

Vieš autorka, a keď raz tu pomoc budeš naozaj potrebovať, každý sa na teba vykasle a nikto ťa nebude brať vážne ... Ty si sa sem prišla zabaviť na účet žien, ktoré sa ti snažili pomôcť, nikto ťa neurážal .. chceš sa z toho vykrútiť a pritom sa strapnujes stále viac. ...

7komorova
9. júl 2025

@anonym_autor mať dieta, je to ta najkrajsia vec ci pre zeny aj pre muzov, je dolezite ze by jeho syn mal otca svojho vlastneho. Ja si myslim, ze by mu mal volat kazdy tyzden, ako sa ma, ako skola, ako mama ako kamarati…. A ze by jeho syn prisiel ku vam na vikend raz za pol rok aspon. Alebo muz za nim. Byt rodicom je ta najdolezitejsia uloha, ktoru treba splnit a plnit. Jeho syn sa ma ucit od neho ako byt mužom.

autor
9. júl 2025
@jesenzima

Vieš autorka, a keď raz tu pomoc budeš naozaj potrebovať, každý sa na teba vykasle a nikto ťa nebude brať vážne ... Ty si sa sem prišla zabaviť na účet žien, ktoré sa ti snažili pomôcť, nikto ťa neurážal .. chceš sa z toho vykrútiť a pritom sa strapnujes stále viac. ...

@jesenzima toto aj keby bola pomoc a skutocnost skor by sa niekto zabil to urazkaxh neviem kde si videla pomoc

jesenzima
9. júl 2025
@anonym_autor

Udivuje ma baby ako mate cas nemate rodiny a pod ze ste stalw tu😂

@anonym_autor autorka máme rodiny. Narozdiel od tvojej sú reálne a nevymyslene, bez vážnejších problémov ...

autor
9. júl 2025

Keby ste boli tak sikovne a vyzrete ako sa hrate davno by ste pochopili ze toto je tak vymyslene😂

autor
9. júl 2025
@jesenzima

@anonym_autor autorka máme rodiny. Narozdiel od tvojej sú reálne a nevymyslene, bez vážnejších problémov ...

@jesenzima ja som na dovolenke s kamoskou a ? Pomohlo ti vediet to? Keby ste mali rodiny asi by ste taketo vecicky neriesili

jesenzima
9. júl 2025
@anonym_autor

@jesenzima toto aj keby bola pomoc a skutocnost skor by sa niekto zabil to urazkaxh neviem kde si videla pomoc

@anonym_autor dostala si niekolko obsahovo nápomocnych správ. A ty nič. Nerob si z takýchto veci srandu, nie je to vtipné, skôr úbohé a ešte sa ti to v živote môže naozaj prihodiť. .

autor
9. júl 2025
@jesenzima

@anonym_autor dostala si niekolko obsahovo nápomocnych správ. A ty nič. Nerob si z takýchto veci srandu, nie je to vtipné, skôr úbohé a ešte sa ti to v živote môže naozaj prihodiť. .

@jesenzima Ďakujem

selena_luna
9. júl 2025
@viestta

@viestta vies co mi je najviac luto? Kedze je to cele vymyslene, tak autorka vlastne nema ten uzasny plat od farmasi :( ach jaj.

autor
9. júl 2025

Pokial mam dobre info prispevok sa da nahlasit! Kolke z vas to spravili?🙃