Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
@viestta vies co mi je najviac luto? Kedze je to cele vymyslene, tak autorka vlastne nema ten uzasny plat od farmasi :( ach jaj.
@selena_luna ale jo farmasi robim uz 2 roky
Pokial mam dobre info prispevok sa da nahlasit! Kolke z vas to spravili?🙃
@anonym_autor si už dávno nahlásená, ale táto téma tu určite ostane, možno na výstrahu pred hlupakmi 😑
@anonym_autor dosť nudná dovolenka, že 😉 a kamoška má asi podobne IQ ako ty, keď sa dokážete baviť na vaznch témach a oberať o čas ženy, ktoré sa ti snažili pomôcť 🙄 si hrdinka
@jesenzima a vy ked dokazete urazat
@anonym_autor takže som v podstate mala pravdu🙈.. Tak ešte toho psychológa
@traktor mozes ist
@viestta vies co mi je najviac luto? Kedze je to cele vymyslene, tak autorka vlastne nema ten uzasny plat od farmasi :( ach jaj.
@selena_luna 😀😀😀
@anonym_autor si už dávno nahlásená, ale táto téma tu určite ostane, možno na výstrahu pred hlupakmi 😑
@jesenzima asi to nestalo za nahlasenie ked je to tu
Nesnaz sa tu niekoho presvedcit, ze slo o uryvok z knihy. Si tupa ako bagandza a toto by ta ani nenapadlo. S panom chlapom ste 2socky a to nezakryjes ani vymyslom o knihe, ty blbka
Pokial mam dobre info prispevok sa da nahlasit! Kolke z vas to spravili?🙃
@selena_luna ani ten jej lesenar nezapada 3 litre...
@anonym_autor veď ty si nedokázala ani napísať normálny príbeh. Tak ako som uviedla v komentároch. Ako by si bola z pomocnej školy. Tak sa bav. A skús si po sebe prečítať tie tvoje príspevky. Na tých by si sa mala najviac baviť. Sú slaboduché.
@momo00 skor na vas ake ste vsetky uzasne ale taky je svet len urazky ponizovanie
@selena_luna ani ten jej lesenar nezapada 3 litre...
@viestta pribehy zo zivota nevravia nic?
Este raz. Si proste tupa a to je fakt. Pises ako z pomocnej a aj keby je to vymyslene, si proste vymleta.
Este raz. Si proste tupa a to je fakt. Pises ako z pomocnej a aj keby je to vymyslene, si proste vymleta.
@evcagabi nepises nam o sebe ze si hlupa
@evcagabi nepises nam o sebe ze si hlupa
@anonym_autor ty si naozaj divná. Ak má chceš urážať, tak si prečítaj čo som ti písala. To nie je zo života, to bol chaotický a nevyzretý príbeh. Či už bol pravdivý alebo vymyslený. Mne je to v podstate jedno. Nevieš písať a to je podstatné.
@viestta pribehy zo zivota nevravia nic?
@anonym_autor ak je toto pribeh zo zivota, a podla toho ako sa vyjadrujes si viem predstavit, ze toto je skutocny pribeh lebo taki financne negramotni ludia ako ste vy dvaja existuju, taki mentalni atleti ako si ty sa tiez vyskytuju, dokonca aj taki emocinalni kripli ako si ty su skutocni, tak cely ten pribeh ja na zaplakanie. Ale to ty vo svojej mentalnej vybave nikdy nepochopis. Ty sa tu vytesujes ako opica z chvosta, ze ako si nas dostala. No nie, nedostala. (ja osobne som niekolkrat poukazala na tvoje do oci bijuce klamstva, ktore si ani nepoprela) Ale na to ty nikdy neprides. Nemas cim na to prist. Zial.
Udivuje ma baby ako mate cas nemate rodiny a pod ze ste stalw tu😂
@anonym_autor To musi byt dovolenka o hovne, ked si si ju takto "spestrila"😉
@anonym_autor ze ta tvoja "vyska" bola vysoka skola zivota? To by aj sedelo
@anonym_autor ak je toto pribeh zo zivota, a podla toho ako sa vyjadrujes si viem predstavit, ze toto je skutocny pribeh lebo taki financne negramotni ludia ako ste vy dvaja existuju, taki mentalni atleti ako si ty sa tiez vyskytuju, dokonca aj taki emocinalni kripli ako si ty su skutocni, tak cely ten pribeh ja na zaplakanie. Ale to ty vo svojej mentalnej vybave nikdy nepochopis. Ty sa tu vytesujes ako opica z chvosta, ze ako si nas dostala. No nie, nedostala. (ja osobne som niekolkrat poukazala na tvoje do oci bijuce klamstva, ktore si ani nepoprela) Ale na to ty nikdy neprides. Nemas cim na to prist. Zial.
@viestta jasne teta nehrajte sa na bohynu slovenska prosim 🙂
@anonym_autor ze ta tvoja "vyska" bola vysoka skola zivota? To by aj sedelo
@reela za to ze si ty mimo ja nemozem
@viestta myslím ze nanu sa neoplatí reagovať škoda tvojho času🙂
@bielasovicka mozme ist spolu jedine urazaj seba tym ze tam mas rezervaciu
@anonym_autor no môžeme 😉

@jesenzima ja som na dovolenke s kamoskou a ? Pomohlo ti vediet to? Keby ste mali rodiny asi by ste taketo vecicky neriesili
@anonym_autor dosť nudná dovolenka, že 😉 a kamoška má asi podobne IQ ako ty, keď sa dokážete baviť na vaznch témach a oberať o čas ženy, ktoré sa ti snažili pomôcť 🙄 si hrdinka