Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
@anonym_autor vidim,ze si absolutne nepochopila text ktory som napisala
este raz a jednoducho - je uplne jedno ze ho ona opustila,tu ide o jeho syna,s ktorym sa ma stretavat,lebo je stale jeho otec,ten syn za nic co bolo medzi nimi nemoze
ale ty si oravdepodobne velmi dobre pochopila co pisem,lenze to nechces citat,ty chces citat ze ano jasne ma pravo a aj ty mas pravo na to aby si odmietala jeho syna a tak
lenze nemas moja mila,a raz sa to obrati voci tebe
uz teraz do vasho vztahz a do tvojho vnutra vnasa nepokoj to ako to je a ako konas,nuz zi si s tym a tvoj muz tiez
po 10rokoch manzelstva sem napis ako zijete,uvidime,kiez by som sa mylila😉
Nikto nepozná príbeh, nikto nevie v čom chceš poradiť, každý vie iba hádať, keďže Ty sa na každého vyrútiš, že nevieš ako to je. Tak potom asi je najlepšie nepísať sem.
@anonym_autor Ty len pevne ver a dufaj,že sa nieco také nestane aj Tebe a jedného dňa neodstrihne pri budovaní ďalšieho nového vzťahu Teba a vaše spoločné dieťa.Lebo jeho ďalšia partnerka si to tak bude želať...
@anonym_autor Ty len pevne ver a dufaj,že sa nieco také nestane aj Tebe a jedného dňa neodstrihne pri budovaní ďalšieho nového vzťahu Teba a vaše spoločné dieťa.Lebo jeho ďalšia partnerka si to tak bude želať...
@penelope2066 nezavid oki? Trapne stale vypisovat
Kto uz len nieco moze zavidiet trapke s chlapom na pn co nema ani na "suchy chlieb " 😅😅😅
Kto uz len nieco moze zavidiet trapke s chlapom na pn co nema ani na "suchy chlieb " 😅😅😅
@anonym_cb65e8 presne tak 😀
Nikto nepozná príbeh, nikto nevie v čom chceš poradiť, každý vie iba hádať, keďže Ty sa na každého vyrútiš, že nevieš ako to je. Tak potom asi je najlepšie nepísať sem.
@r_d jj ja som to vzdala asi na 4tej strane…. Toto ke boj čo si musí vybojovať autorka sama, tu jej nikto nepomôže, keďže vlastne dokopy sme sa nedozvedeli nič
@anonym_autor aspoň ze platí vysoke výživné ten chlapec si to zaslúži a jeho otec od neho nemal odísť a mal si zariadiť bývanie bližšie pri ňom a ty do toho nemáš čo strkat nos ty s tým absolútne nič nemáš a ze ho ty nechceš vidieť tak to je úplne vedľajšie na tebe tu nezáleží
@anonym_autor buď ty tá iniciátorka toho, aby ste jeho syna vzali na prázdniny, dovolenku atd. Prečo nie? Skús sa vžiť do situácie jeho bývalej. Predsa sme raz ludia. Nastav sa na to, že s vami strávi 1-2 týždne aspoň cez veľké prázdniny. Predsa ak sa rozišiel s jeho matkou neznamená, že prestal byt rodicom 😉
@penelope2066 nezavid oki? Trapne stale vypisovat
@anonym_autor Tebe nemám čo zavidiet...
@viestta nie ze nechce ale nema na to priestor ako pisem nepoznate pribeh tak naco ublizovat?
@anonym_autor Si ešte veľmi, ale veľmi hlúpe decko👎 Ten tvoj dokonalý partner aj tebe raz urobí to isté, vieš to? "nepriala som si ho na krstinách" to hovorí za všetko, ty "dokonalosť"
Preco chodim vsade neskoro? 😅🤦 Skoro vsetky komenty su zmazane, aj na fb ten "pribeh" uz neexistuje, tusim by som sem mala castejsie chodit, nech mi sranda neunikne. Ale tie hlody, co tu ostali, stoja za to, velmi by som bola zvedava, ake asi museli byt tie odstranene 🤣 sa divim, ze sa vam este chce radit autorke, kedze si ide svoje stale
Preco chodim vsade neskoro? 😅🤦 Skoro vsetky komenty su zmazane, aj na fb ten "pribeh" uz neexistuje, tusim by som sem mala castejsie chodit, nech mi sranda neunikne. Ale tie hlody, co tu ostali, stoja za to, velmi by som bola zvedava, ake asi museli byt tie odstranene 🤣 sa divim, ze sa vam este chce radit autorke, kedze si ide svoje stale
@heidi4 ja som to nenašla na fb ani hneď potom,ako som čítala,že to tam je...........
inak autorka dostala riadne naložené,nič sme sa nedozvedeli,nakoniec sa nám vysmiala,že ona je na pláži s kamoškou a toto je vymyslené.
Lenže potom tu baby komentovali,nevediac o tom,a ona už viac nepovedala,že to je vymyslené,stále odpovedala,akože je to fakt.neviem,čo si mám o tom myslieť,lebo mám pocit,že toto tu už kedysi písala....
@anonym_autor Si ešte veľmi, ale veľmi hlúpe decko👎 Ten tvoj dokonalý partner aj tebe raz urobí to isté, vieš to? "nepriala som si ho na krstinách" to hovorí za všetko, ty "dokonalosť"
@anonym_c77e83 smutne ze si tak skoncila je mi ta luto trapka
@anonym_autor aspoň ze platí vysoke výživné ten chlapec si to zaslúži a jeho otec od neho nemal odísť a mal si zariadiť bývanie bližšie pri ňom a ty do toho nemáš čo strkat nos ty s tým absolútne nič nemáš a ze ho ty nechceš vidieť tak to je úplne vedľajšie na tebe tu nezáleží
@simona19871216 vsetko raz skonci aj to velke vyzivne huh
@heidi4 napodobne
@heidi4 ja som to nenašla na fb ani hneď potom,ako som čítala,že to tam je...........
inak autorka dostala riadne naložené,nič sme sa nedozvedeli,nakoniec sa nám vysmiala,že ona je na pláži s kamoškou a toto je vymyslené.
Lenže potom tu baby komentovali,nevediac o tom,a ona už viac nepovedala,že to je vymyslené,stále odpovedala,akože je to fakt.neviem,čo si mám o tom myslieť,lebo mám pocit,že toto tu už kedysi písala....
@rozculena zial teraz prvy krat asi si zle pamatas
@anonym_autor aky máš krásny slovník. Chuda tvoje dieťa, mať teba za matku musi byť výhra. O otcovi ani nehovoriac
@aurora33 to skor za teba sa hanbia rodicia ked toto pises podobne ako ine vyssie, zial ja dieta nemam a na tej dovolenke narozdiel id teba aj som😙😙😙
Aky to asi musi byt pocit, byt taka primitivna ako je autorka. Povedz, ty si aj uvedomujes, aka si blba?
@simona19871216 vsetko raz skonci aj to velke vyzivne huh
@anonym_autor ver ze neskončí huh keby nemal na to príjem nedajú mu ho huh a ty si zaslúžiš takú karmu že až a ver ze sa to zlo ktoré praješ tomu malému sa ti vráti huh ty si tým dieťaťom nič nemáš a dúfam ze jeho mama necuvne
Aky to asi musi byt pocit, byt taka primitivna ako je autorka. Povedz, ty si aj uvedomujes, aka si blba?
@anonym_cb65e8 ty nam povedz kedze si taká
@anonym_autor ver ze neskončí huh keby nemal na to príjem nedajú mu ho huh a ty si zaslúžiš takú karmu že až a ver ze sa to zlo ktoré praješ tomu malému sa ti vráti huh ty si tým dieťaťom nič nemáš a dúfam ze jeho mama necuvne
@simona19871216 karma sa vrati tebe kedze ty to prajes mne
@simona19871216 a ja nic dietatu neprajem jeblo ti? Ani krive slovo som nenapisala na dieta ono za nic nemoze wauu
@simona19871216 a ja nic dietatu neprajem jeblo ti? Ani krive slovo som nenapisala na dieta ono za nic nemoze wauu
@anonym_autor aké dieťa,keď je to vymyslené?

Len v skratke.Ty si mizerná žena,on je mizerný otec.Prajem ti aby si neskôr nezakladala novú tému ako sa tvoj ex nemôže /nechce stretávať so synom.
A ešte takto predstav si že ty máš z prvého vzťahu dieťa a on ho teraz neprijme ani len na krst vášho spoločného dieťaťa nemôže prísť 🤦🏽♀️
@danac46 ako ty sme mizerní? Oki