Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
@simona19871216 karma sa vrati tebe kedze ty to prajes mne
@anonym_autor neprajem ale chceš aby ten malý nemal veľké výživné a aby ty si nedopadla ešte horšie keď že si úplne dutá a to tvoje decko ľutujem. Nechal svoje prvé dieťa necha aj tvoje neboj nič
Fakt tu nema zmysel zeny riesit autorku, staci si precitat par komentarov.
Je to asi nestastna smutna zena nespokojna so svojim zivotom, bez sily a chticu to zmenit, vie, ze si dodrbala zivot a tu si vybija frustraciu
Budte rozumnejsie ako oni a komentujte nieco co ma zmysel nie toto smutne stvorenie
Prajem autorke pokoj v dusi
@anonym_autor neprajem ale chceš aby ten malý nemal veľké výživné a aby ty si nedopadla ešte horšie keď že si úplne dutá a to tvoje decko ľutujem. Nechal svoje prvé dieťa necha aj tvoje neboj nič
@simona19871216 tvoje decko necha muz max a duta su jedine ty
Fakt tu nema zmysel zeny riesit autorku, staci si precitat par komentarov.
Je to asi nestastna smutna zena nespokojna so svojim zivotom, bez sily a chticu to zmenit, vie, ze si dodrbala zivot a tu si vybija frustraciu
Budte rozumnejsie ako oni a komentujte nieco co ma zmysel nie toto smutne stvorenie
Prajem autorke pokoj v dusi
@anonym_f20d05 ja skor vam kedze mate iq take jak hojdaci konik☺️ nie vy konkretne mozno ale vacsina joo
@simona19871216 vyzivne niekto ma 100, niekto 50 niekto aj 1000 co ty riesis ked ostanes sama s deckom potom si ber aj 5000
Ja sa normalne cudujem, ze tato tema je este aktivna 😂
@anonym_f20d05 ja skor vam kedze mate iq take jak hojdaci konik☺️ nie vy konkretne mozno ale vacsina joo
@anonym_autor preco mate potrebu neustale urazat akoze 20 stran totalnej spiny
Otras
Je mi vas luto
Musite mat velmi smutny zivot
@taktotedanie mne vas je juto a ak mate deti ich ja zatial nie neviete ani skutocny vek ani nic tak prosim venujte sa inde ako sa hrat na zdraveho cloveka tuto oki? Keby ste ok drzite ustocka a idete zivotom dalej
Ja sa normalne cudujem, ze tato tema je este aktivna 😂
@anonym_f20d05 asi tak😆
@anonym_autor preco mate potrebu neustale urazat akoze 20 stran totalnej spiny
Otras
Je mi vas luto
Musite mat velmi smutny zivot
@anonym_f20d05 vy mate asi ked mate potrebu komentovat tie cudzie
@taktotedanie mne vas je juto a ak mate deti ich ja zatial nie neviete ani skutocny vek ani nic tak prosim venujte sa inde ako sa hrat na zdraveho cloveka tuto oki? Keby ste ok drzite ustocka a idete zivotom dalej
@anonym_autor mate v sebe neskutocnu zlobu , ste zjavne velmi toxicka osoba , dufam ze vsetci normalni ludia vo vasom zivote vas odstrihnu co najskor
@anonym_f20d05 asi tak😆
@anonym_autor tak nekomentuj a nebude aktivna podnecujes tu vsetky zeny , naco to robis co si kompenzujes
@anonym_autor mate v sebe neskutocnu zlobu , ste zjavne velmi toxicka osoba , dufam ze vsetci normalni ludia vo vasom zivote vas odstrihnu co najskor
@taktotedanie dufam ze vas smutne ako zijete ah velmiii smutne je mi vas luto chudak zena
@anonym_autor tak nekomentuj a nebude aktivna podnecujes tu vsetky zeny , naco to robis co si kompenzujes
@anonym_f20d05 kto ako zacal to ma! Mna nikto ponizovat ani urazat nebude ci? Ja niesom vas hnoj a ked niekto skace domna co cakate?
@taktotedanie dufam ze vas smutne ako zijete ah velmiii smutne je mi vas luto chudak zena
@anonym_autor 😂 kokos to co je , nie kazdy ma tak nanic zivot , niekto pouziva aj bielu hmotu
vyhladajte psychoterapiu
Dala som si tu námahu a precitala som všetkých 19 strán. A vyšlo mi z toho, ze autorka je jedna arogantná, drzá a celkovo veľmi toxická osoba, ktorá si svoju frustráciu vybija na druhých. Škoda slov. Autorka, úprimne ? Je mi ťa ľúto.
@anonym_autor 😂 kokos to co je , nie kazdy ma tak nanic zivot , niekto pouziva aj bielu hmotu
vyhladajte psychoterapiu
@taktotedanie nehanbite sa ze tam vy chodite asi nieste ok ked tam ste zacnite castejsue
Dala som si tu námahu a precitala som všetkých 19 strán. A vyšlo mi z toho, ze autorka je jedna arogantná, drzá a celkovo veľmi toxická osoba, ktorá si svoju frustráciu vybija na druhých. Škoda slov. Autorka, úprimne ? Je mi ťa ľúto.
@bessie12 aj mne teba zial…
@anonym_autor ty si psychopat a ľutujem tvoje decko
@anonym_autor ty si psychopat a ľutujem tvoje decko
@simona19871216 ja tvioje ja mam doma max macku nie dieta cize zbytocne sa snazis utocit svedci to iba o tebe aka si mimi
@simona19871216 ja tvioje ja mam doma max macku nie dieta cize zbytocne sa snazis utocit svedci to iba o tebe aka si mimi
@anonym_autor mimo🥲
@anonym_autor teraz píšeš že máš doma iba mačku a v úvode píšeš že máte polročného syna
@anonym_autor teraz píšeš že máš doma iba mačku a v úvode píšeš že máte polročného syna
@dorizzz mam ci nemam fuu to je otazka byt ci nebyt😂😂😂😂
@bessie12 aj mne teba zial…
@anonym_autor na rozdiel od teba žijem usporiadaný a šťastný manželský život. Nezakazujem manželovi, aby sa stretával so svojimi deťmi. Dokonca môže ísť aj na návštevu k ex kde žije aj jedno z ich detí. Nehysterčila som, keď posielal výživné a nehysterčim ani teraz, keď im kupuje darčeky (aj drahšie), poprípade veci, ktore chcú či potrebujú.
@dorizzz co ked nemam ani macku?
@anonym_autor na rozdiel od teba žijem usporiadaný a šťastný manželský život. Nezakazujem manželovi, aby sa stretával so svojimi deťmi. Dokonca môže ísť aj na návštevu k ex kde žije aj jedno z ich detí. Nehysterčila som, keď posielal výživné a nehysterčim ani teraz, keď im kupuje darčeky (aj drahšie), poprípade veci, ktore chcú či potrebujú.
@bessie12 wau kto sa pytal?
@anonym_autor to je na margo tvojich odpovedí v diskusií. ..
@bessie12 super ty tiez nevies aky zivot zijem ci mam niekoho ci nie ani ci som zena muz proste nikto tu nevie kto som realne iba urazate a bla bla cize nevies nic omne ale chvalit sa to hej, ale dam ti spešl odpoved- kazdy si zije ako chce☺️

@anonym_autor autorka, co konkretne mne "napodobne"? Ved nic som tebe nepisala, neodkazovala, nepriala,... 🤔 Kazdopadne dakujem 🙂
@heidi4 🤣🤣🤣