icon

Nevlastný syn a vzťahy v rodine

8. júl 2025

Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.

Strana
z20
rozculena
11. júl 2025
@anonym_autor

@rozculena tvoje nie🙂

@anonym_autor veď jasné,že nie moje,keď si si to vymyslela....

bessie12
11. júl 2025
@anonym_autor

@bessie12 super ty tiez nevies aky zivot zijem ci mam niekoho ci nie ani ci som zena muz proste nikto tu nevie kto som realne iba urazate a bla bla cize nevies nic omne ale chvalit sa to hej, ale dam ti spešl odpoved- kazdy si zije ako chce☺️

@anonym_autor ale za to bludy vypisovať to ti ide perfektne. Chváliť sa ? A čím? Ze som šťastne vydatá je chvalenie sa ? 😂😂😂😂 ty si pekne mimo. Daj si nejaku tabletku. Hoci tebe uz nepomoze ani svätena voda.

autor
Odpoveď bola odstránená
simona19871216
Odpoveď bola odstránená
autor
11. júl 2025
@bessie12

@anonym_autor ale za to bludy vypisovať to ti ide perfektne. Chváliť sa ? A čím? Ze som šťastne vydatá je chvalenie sa ? 😂😂😂😂 ty si pekne mimo. Daj si nejaku tabletku. Hoci tebe uz nepomoze ani svätena voda.

@bessie12 tebe nepomoze davaj pozor na okolie aby si im neublizila🙂

autor
Odpoveď bola odstránená
bessie12
11. júl 2025
@anonym_autor

@bessie12 tebe nepomoze davaj pozor na okolie aby si im neublizila🙂

@anonym_autor to skôr ty si dávaj pozor. Ty uz ubližuješ. Ci uz vedome alebo nevedome.

autor
11. júl 2025
@bessie12

@anonym_autor to skôr ty si dávaj pozor. Ty uz ubližuješ. Ci uz vedome alebo nevedome.

@bessie12 to robis max ty to ze tu sa hram na nieco neznamena ze taka som alebo taký😇

bessie12
11. júl 2025
@anonym_autor

@bessie12 to robis max ty to ze tu sa hram na nieco neznamena ze taka som alebo taký😇

@anonym_autor teraz sa budes hrať na anjelika 😂 vyhľadaj odborníka čím skôr tým lepšie pre teba a tvoje okolie.

dorizzz
11. júl 2025

Ženy toto je nejaká chyba v matrixe zrejme

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
aurora33
11. júl 2025
@anonym_autor

@aurora33 to skor za teba sa hanbia rodicia ked toto pises podobne ako ine vyssie, zial ja dieta nemam a na tej dovolenke narozdiel id teba aj som😙😙😙

@anonym_autor co? Ved si písala že máš dieťa. Či ty ani nevieš či máš/ nemáš dieťa? Tak to musíš mať riadne o riti dovolenku keď z nudy píšeš také somariny 😀

rozculena
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
rozculena
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
Strana
z20