Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
@anonym_autor má právo mať sa dobre. Má právo aj to dieťa na otca. Keby sa takto vykašľal na vaše dieťa? Tiež budeš obahjovat jeho práva? Či to už bude iné?
@jesenzima zial to ze on kasle nanho nieje moja vec
@anonym_autor má právo mať sa dobre. Má právo aj to dieťa na otca. Keby sa takto vykašľal na vaše dieťa? Tiež budeš obahjovat jeho práva? Či to už bude iné?
@jesenzima to je ine a autorka si mysli, ze jej dietatu sa to nestane
Autorka, komentáre, ktoré sa ti nepáčia, nie sú nenávistné. Sú pravdivé, aspoň na základe informácií, ktoré si poskytla. Keby ťa situácia naozaj trápila, buď by si uviedla všetky informácie alebo by si sa zamyslela nad tým, prečo tu padajú názory aké padajú. Takto to pôsobí, že si si iba chcela uľaviť svedomiu a nevyšlo to.
@anonym_autor tak keď si to zhrnieme.. Nepoznáme vlastne celý príbeh... To co si v úvode napísala, v podstate ani nie je tak, lebo si sa len zle vyjadrila.. Základ bolo opísať, že je tam vysoké výživné... Atď, atď.. A ty čakáš tu pochopenie a radu? Akú radu, keď ani ty sama nevieš, čo si napísala... Za mňa, je tam dieťa.. A to dieťa má nárok na lásku... A ja mu ju s celého srdca prajem.. Lebo toto tu sa strašne zle číta a nieto ešte žije...
@traktor napodobne ako sa asi citim ja? Partner nema s nicim problem je s nim ked moze to je thats all
Autorka, komentáre, ktoré sa ti nepáčia, nie sú nenávistné. Sú pravdivé, aspoň na základe informácií, ktoré si poskytla. Keby ťa situácia naozaj trápila, buď by si uviedla všetky informácie alebo by si sa zamyslela nad tým, prečo tu padajú názory aké padajú. Takto to pôsobí, že si si iba chcela uľaviť svedomiu a nevyšlo to.
@melanta keby tu napisem vsetko asi by to bola kniha kedze sme spolu nie mesiac ale 4 roky
@anonym_autor vsak ano nepoznam. Nikto to neppzna lebo si nic nenapisala a ides sa cudovat ze si niekto domysla. Boze s tebou je debata fakt za sto bodov
@really8 vdaka, a ano asi bola chyba vobec nieco cakat od hrdych zien co su dokonale
@jesenzima zial to ze on kasle nanho nieje moja vec
@anonym_autor "" zial to ze on kasle nanho nieje moja vec"""ale je to tvoja vec.. Nasla si si partnera, ktorý má dieťa a ty ako normálna žena, ho máš viesť k zodpovednosti.. Aby myslel na syna.. Keďže si matka, máš syna a tvoj syn môže dopadnúť rovnako
@anonym_autor ja by som takého otca pre svoje deti nechcela, ktorý sa nezaujíma o svoje dieťa. No zle si si vybrala.
@jesenzima to je ine a autorka si mysli, ze jej dietatu sa to nestane
@mk1111111111 haha pekne prianie , som jedina vsaak? Zial poznam podobne pripady aj s dobrym koncom
@anonym_autor "" zial to ze on kasle nanho nieje moja vec"""ale je to tvoja vec.. Nasla si si partnera, ktorý má dieťa a ty ako normálna žena, ho máš viesť k zodpovednosti.. Aby myslel na syna.. Keďže si matka, máš syna a tvoj syn môže dopadnúť rovnako
@traktor viedla som lenze zbytocne preto som sem pisala boze!!!!!
Ja som Ti nic nepriala, nemyl si pojmy s dojmami
@anna777115 predstav si bola som na sedení a tam mi nenasli ziadnu poruchu ani nic iba v skratke ze su to reakcie mozno na to ze som bola voci nemu prehnana ze som proste isla na to hrr…
@anonym_autor Autorka, veď nikto nepíše o žiadnej poruche ale o tvojich pocitoch. Riešiť to so psychológom. Ty, strašne zle reaguješ a nevieš sa vyjadriť. Takýmto spôsobom si rozbijes vzťah, lebo partner bude pod psychickým tlakom. On, bude mať výčitky, voči synovi, hlavne, ak boli na seba citovo naviazaný.
A ako konkretne som ta urazila? Ci ty si myslis ze nezaujimat sa o vlastne dieta je normalne? Tak sa ma spravat milujuci otec? Ak aj bol syn naviazany na otca a teraz mu ani nezavola, no to je vyhra, skutocne.
A mas nejake pocity, nechces jeho syna na krstinach, akoze to ma byt dospele a vyspele spravanie jednej zeny a matky voci inemu dietatu?
Neurazila som ta nicim, ak ti nie je prijemna pravda, chyba nie je v pravde.
Doplnim teda dodatok… nidky som mu nezabranila v styku ani nic, krstiny jasne to je dalsia vec preco to tak bolo a v tom casw ani jeho ex mu ho nedala ..ide iba o to ze sa citim divne ze kedysi by som s nim aj byvala a teraz toto ja sa preto trapim a nepride mi vtipne ked ma tu urazate aka som hrozna a neviem co…nejde ani o peniaze ani o nic riesim seba partner robi co robi proste mame to odkomunikovane a nie nevzdal sa ho ani nic..
Ste obaja bezcharakterní, akokoľvek sa tu snažíš obhajovať. Proste otec a macocha roka.
@anonym_autor autorka. Prečo ste odišli bývať na opačný koniec republiky? Normálny človek toto neurobí, keď má dieťa, chce byť pri ňom ...
@jesenzima hej? Moj partner tu robil este pred tym ako bol s ex niektory otcovia ziju aj 10tky km prec
Necuduj sa, napísala si toto: "ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…" a tak sa necuduj, že tu dostávas od žien. Ja som si ten Tvoj prvý príspevok prečítala 2x a teda tiez nechápem, čo okrem toho, že si tu napísala, že sa nechceš stretávať so synom svojho terajšieho partnera, chceš vlastne počuť a riešiť? Ty sa nechceš stretávať, partnerovi na tom nezáleží, tak je všetko O.K. pre Teba, či? Akurát pre mňa by svietila červená kontrolka, že ak by to aj mne s ním nevyšlo, odstrihne sa od nášho spoločného dieťaťa.
Ste obaja bezcharakterní, akokoľvek sa tu snažíš obhajovať. Proste otec a macocha roka.
@sulejmanka hlavne ze si super ty
A ako konkretne som ta urazila? Ci ty si myslis ze nezaujimat sa o vlastne dieta je normalne? Tak sa ma spravat milujuci otec? Ak aj bol syn naviazany na otca a teraz mu ani nezavola, no to je vyhra, skutocne.
A mas nejake pocity, nechces jeho syna na krstinach, akoze to ma byt dospele a vyspele spravanie jednej zeny a matky voci inemu dietatu?
Neurazila som ta nicim, ak ti nie je prijemna pravda, chyba nie je v pravde.
@selena_luna nezavola lebo nema kam …ex mu to nedovoluje cize vsetka snaha co partner robil vymizla nakolko neprislo nic pozitivne od jeho matky
@jesenzima hej? Moj partner tu robil este pred tym ako bol s ex niektory otcovia ziju aj 10tky km prec
@anonym_autor píšeš že ste sa odsťahovali VY na opačný koniec. Takže 🤷 a áno, niektorí otcovia to robia. Takí, čo stoja za 💩 a opustia svoje dieťa a ani nezavolaju.
Necuduj sa, napísala si toto: "ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…" a tak sa necuduj, že tu dostávas od žien. Ja som si ten Tvoj prvý príspevok prečítala 2x a teda tiez nechápem, čo okrem toho, že si tu napísala, že sa nechceš stretávať so synom svojho terajšieho partnera, chceš vlastne počuť a riešiť? Ty sa nechceš stretávať, partnerovi na tom nezáleží, tak je všetko O.K. pre Teba, či? Akurát pre mňa by svietila červená kontrolka, že ak by to aj mne s ním nevyšlo, odstrihne sa od nášho spoločného dieťaťa.
@sardinka32 zial partner to berie inak ako som pisala nepoznas vsetko preco go tak je..
@anonym_autor píšeš že ste sa odsťahovali VY na opačný koniec. Takže 🤷 a áno, niektorí otcovia to robia. Takí, čo stoja za 💩 a opustia svoje dieťa a ani nezavolaju.
@jesenzima nie predstav si ak chce zarabat a splacat pozicku co sk vzal kvoli ex vyzivne auto a podbne musi pracovat tu alebo v zahranici..
@sulejmanka hlavne ze si super ty
@anonym_autor ja som od svojich deti neodišla na opacný koniec republiky, nie som ta ktorá nemá zaujem o vlastne deti.
@anonym_autor jezis ty si zadubena. Ides si svoje a este pri tom aj kopes. Strata casu tu
@really8 aha takze ja vlastne mam nechat do seba vami kopat?

@koniarova je ale nieje to moja vec ako on koná, ja som chcela vlastne najst podobny pripad lebo jedna mamicka sa mi ozvala s niecim podobny..a chcela som pocut ako to riesili co za tym bolo
@anonym_autor tak keď si to zhrnieme.. Nepoznáme vlastne celý príbeh... To co si v úvode napísala, v podstate ani nie je tak, lebo si sa len zle vyjadrila.. Základ bolo opísať, že je tam vysoké výživné... Atď, atď.. A ty čakáš tu pochopenie a radu? Akú radu, keď ani ty sama nevieš, čo si napísala... Za mňa, je tam dieťa.. A to dieťa má nárok na lásku... A ja mu ju s celého srdca prajem.. Lebo toto tu sa strašne zle číta a nieto ešte žije...