Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
@aurora33 Že? Veď, to nemá, ani hlavy, ani päty. Ona, nedokáže udržať myšlienky kým ich premení do písomnej formy. Buď, je tam zlá psychika, alebo má dačo šľahnute. Ako sa takýto jedinec dostane na výšku, je mi záhadou.
@anna777115 ako podla mna to nebude vysoka, ale nejaky kurz, alebo nadstavba, alebo nejaka sukromna stredna skola. Ak aj vyska, tak taka, kde si viacej menej zaplatis za prijatie bez nejakych vacsich prijimacok
@anonym_autor necitala som diskusiu, ale nechcela by som chlapa, ktory nebojuje za svoje dieta, teda aby s nim travil cas a podielal sa na vychove.
Len ohľadom krstin si napísala najprv, že si si ho tam nepriala, potom, že ex ho k vám v čase krstín nechcela dať, nakoniec, že chlapec ani nechcel ísť preto nebol 😅
Si obyčajná klamárka.
Nakoniec to zaklincuješ, že ty s jeho ex nič nemáš. (Len ju máš v hube tu od prvej strany)
Ale samozrejme tu nikto nevie celý príbeh a nikto ničomu nechápe 🤣
Mne to inak tiež príde, že si spitá, šak to nemá ani hlavu ani pätu tvoje bláboly, sa choď vyspať, zajtra sa kus pohanbíš, že čo si tu dokázala vyplodiť a ideš ďalej.
ako otec by mal za syna bojovat a nie kaslat nato lebo vsak s ex nechce mat nic spolocne ... ich nezhody medzi sebou by nemali zasahovat do vztahu otca syna a spravne by bolo,aby si poziadal o dni kedy s nim moze byt a aj to dodrziavat .. syn nema nahradneho otca ako pises-on ma len jedneho .. a to ako sa citis ty dost zavazilo aj na partnerovom rozhodnuti .. ty by si ho vsak mala podporit a podrzat ho v boji za syna .. ale naco--ved jednoduhsie je byt 3ja bez jeho minulosti-bez kontaktu s ex a bez prveho syna..lae karma je zdarma.. aby sa karta neobratila a ty si sa nerozvadzala a tvoj syn nemal na otca len spomienku lebo jeho partnerka to predsa tak citi-tak preco nie.. a on otec roka skonci sam lebo synovia sa nanho vyprdnu tak ako to on spravil ked ho oni potrebovali
@jesenzima nikto ho neopustil on nema sudom stanove stykanie a po druhe kolko krat mu ho ani ex nedala kvoli vyhovorke..ah nespytas sa a sudia
ja som uz na koniku cital akadeco, ale tak nesuvislo a utzkovite pisata a este aj s chybami, to tu uz davno nebolo.
@anonym_autor nie si schopna napisat jednu jedinu suvislu vetu, ktora by mala aj hlavu aj patu, niektore detaily vykladas v roznych komentoch rozne. Ani srnky netusia co vlastne riesis (asi ani ty) a aky je ten "vas pribeh", ale urazas sa, ked si niekto z tej tvojej hatlaniny vysklada vlastnu verziu tejto story a podla toho ako si ju vylozi aj napise koment.
Mne to nepride prijemne, ale aj tak sa ta spytam: Si triezva?
@anonym_autor pacilo by sa ti keby sa k tvojmu dieťaťu otec takto choval?o tebe sa vyjadrovať ani neoplatí
ja som uz na koniku cital akadeco, ale tak nesuvislo a utzkovite pisata a este aj s chybami, to tu uz davno nebolo.
@anonym_autor nie si schopna napisat jednu jedinu suvislu vetu, ktora by mala aj hlavu aj patu, niektore detaily vykladas v roznych komentoch rozne. Ani srnky netusia co vlastne riesis (asi ani ty) a aky je ten "vas pribeh", ale urazas sa, ked si niekto z tej tvojej hatlaniny vysklada vlastnu verziu tejto story a podla toho ako si ju vylozi aj napise koment.
Mne to nepride prijemne, ale aj tak sa ta spytam: Si triezva?
@viestta Zrejme cakala, ze jej niekto napise, ze ked je ex taka svina, ze chce vyssie vyzivne, tak je v poriadku, ze to dieta u nich nechce. No, ale take sa tu neobjavilo a teraz nevie ako z toho vykorculovat😝
Autorka Ja som si to prečítala celé. No je to chaotické, nemá to ani hlavu ani pätu. Z autorky som zmätená. Keby dala aspoň základné informácie a položila otázku, tak by sa dalo odpovedať. No asi sa to všetko z vašej strany zmenilo, keď sa partner dozvedel od ex, že to nemusí byť jeho biologický syn. No ale aj tak je tvoje písanie príšerné a nedá sa to čítať. Preto tu je tak moc kritiky na teba a partnera. Skús si to po sebe prečítať a pochopíš. Aj mne príde, že máš niečo v sebe. Snáď nekojíš.
Zial darmo hladate chyby predstavte si ze nepijem a kojim hluposti pisete vy ano spravila som chybu prispevok zmazat neviem ak by sa dalo urcite by som zo objasnila a spravne vysvetlila…
Uprimne, teraz som este viacej z teba sklamana, ze toto je tvoj normalny stav a nie v opitosti.
Uprimne, teraz som este viacej z teba sklamana, ze toto je tvoj normalny stav a nie v opitosti.
@reela aj mne je zle pretoze ja som zle napisala prispevok nedal sa vymazat ani pozmenit a toto citat ma clovek co proste sa len trapi? Vsetko co som pisala tak je a ma to daleko viac ako len to co som uviedla keby niekto skutocne chcel vediet vsetky veci som tu poskytla by som mail alebo nieco kde by sme si to vypisali ale nie iba same urazky…ja vas chapem vy mate krasne rodiny kazdeho prijmete v pohode…ja som to tak vzala ale nieco sa vomne zmenilo a nic za tym nieje ziadne peniaze , my zijeme uplne bezne ziadny prepych ani nic a vysmechy o skole peniazoch a pod?
@reela aj mne je zle pretoze ja som zle napisala prispevok nedal sa vymazat ani pozmenit a toto citat ma clovek co proste sa len trapi? Vsetko co som pisala tak je a ma to daleko viac ako len to co som uviedla keby niekto skutocne chcel vediet vsetky veci som tu poskytla by som mail alebo nieco kde by sme si to vypisali ale nie iba same urazky…ja vas chapem vy mate krasne rodiny kazdeho prijmete v pohode…ja som to tak vzala ale nieco sa vomne zmenilo a nic za tym nieje ziadne peniaze , my zijeme uplne bezne ziadny prepych ani nic a vysmechy o skole peniazoch a pod?
@anonym_autor keby si zmenila tie frazy
"zle som napisala prispevok"
"ma to daleko viac ako len to co som uviedla"
"tie podstatne veci sa do prispevku nezmestia"
"nepoznas veci, preco sa to tak stalo"
za vysvetlenie, ze co sa vlastne stalo, tak by sme boli uz kazdy v obraze.
@jesenzima nikto ho neopustil on nema sudom stanove stykanie a po druhe kolko krat mu ho ani ex nedala kvoli vyhovorke..ah nespytas sa a sudia
@anonym_autor Možno sa mi to len zdá pri čítaní tvojich odpovedí vtebe je krivda kôli vysokému výživnému na jeho prvorodeného syna a preto máš pocit,že ke´d vás ukracuje o fin. tak nech má peniaze a nechceš ho kôli tomu už vidieť a chceš ho akoby vymazať,lebo sa hneváš na ex tvojho budúceho manžela a jeho syna.Skús si to uvedomiť viem je ťažké to nejak stráviť,vezmi to z pohľadu toho chlapca ako tu písali on nemôže zato,že kto sú jeho rodičia a že jeho matka z tvojho budúceho si vydobila tak vysoké výživné.Neviem koľko má rokov ak študuje tak zrejme mu treba aj na štúdium doštuduje a potom už nebude treba ani výživné pôjde pracovať.Odpusti sebe aj svojmu partnerovi a daj si druhú šancu z tým chlapcom aby bol rád svami raz zostarnete a možno vám bude nápomocný,nikdy nevieš čo Ti donesie budúcnosť a stretávajte sa sním netreba sa z jeho ex stretávať.Ale aby mal váš spoločný syn dobrý vzťah z veľkým bratom sa mu môže zísť a aj pri dedení dobré vzťahy.
Zial darmo hladate chyby predstavte si ze nepijem a kojim hluposti pisete vy ano spravila som chybu prispevok zmazat neviem ak by sa dalo urcite by som zo objasnila a spravne vysvetlila…
@anonym_autor kolko ma ten nevlastny syn rokov? Pevne verim, ze aspon tuto informaciu das presne a nebudu jeho roky lietat hore dole ako ten dovod jeho nepritomnosti na krste jeho nevlastneho brata.
Ozaj, s tym zapretim otcovstva, to bol tvoj napad alebo na to dosiel ten tvoj genius sam?
To ze to nieje jeho syn o tom ma pochyby svokra odkedy otehotnela jeho ex cize s tym my svaja nic nemame iba partner sa tak rozhodol lebo mu to zacalo smrdiet, ano keby mam kapacitu po tychto spravach jasne ze napisem dovod ale naco ked kritika prisla hejtili by ste vsetko co udam lebo ja som neviem aka pritom nic zle sa nedeje nic, ja som nikdy syna neurazila ani nic ziadne vyzivne ja som otehotnela davno pred sudom o vyzivne a niekde pocas tehotenstva sa to zmenilo, tento prispevok som mala aj inde a nasla som zeny s ktorymi si teraz pisem a neurazali ma tak ako vy…ale vdaka vsetkym vracat sa sem nebudem majte sa fajn
@viestta Zrejme cakala, ze jej niekto napise, ze ked je ex taka svina, ze chce vyssie vyzivne, tak je v poriadku, ze to dieta u nich nechce. No, ale take sa tu neobjavilo a teraz nevie ako z toho vykorculovat😝
@dskjhfdlkdjhl vsak to, nikto na exku nenadava. Toto je tragedia. Ale aky isiel, taku nasiel. Ti dvaja si sadli ako rit na serbel. To je parik na pohladanie...
@anonym_autor neznášam a pohrdam takými ženami ako si ty. Aby si aj ty raz nezostala s dieťaťom sama a keď bude mať tvoj muž inú ženu, doprajem ti pocit aby tá žena neznášala tvoje dieťa
Podarilo sa mi prelúskať sa až sem, s ťažkosťami, ale predsa. Takže by som si dovolila to zhrnúť. Autorka sa nabrnkla frajera s dieťaťom. To jej veľmi nesedelo do kšeftu. predstavovala si to tak, že odsťahovaním sa do prdelovíc dieťa od otca odstrihne a oni traja si budú žiť ako úžasná rodinka. Lenže sa jej podarilo otehotnieť, nedokončila školu, čiže našetrené asi nič, do toho prišiel úraz frajera a zrazu za to, že sú vo finančných sračkách môže ex, lebo si dovolila súdne vymáhať výživné, keďže ho frajer nezaplatil. Autorke témy nebeží život tak, ako si ho vysnívala, tak sa snaží nájsť vinníka, nenávidí syna svojho frajera, aj keď sa to snaží zahmlievať v ďalších príspevkoch a jeho ex by najradšej zniesla zo sveta. Veď žije z ich peňazí, ako väčšina z tých, čo jej odpobedali, ako sa vyjadrila. Nevyšiel jej plán, že dieťa od otca odsťahovaním sa do čerta odstrihne a teraz tajne dúfa, že sa preukáže, že syn nie je jeho. Hľadala to podobnú chuderu, ako je ona sama, aby jej pritakávala, aká je frajerova ex sviňa a aby jej napísala, že jej pocity voči frajerovmu synovi sú opodstatnené a v podstate by mu mali výživné znížiť. Keď sa tak ani na drzhej strane neudialo, začala sa opekňovať a zahmlievať. Jasné. že nemohla napísať celú pravdu, to by sme si o nej mysleli že je piiip, hneďpo prečítaní úvodného príspevku. A všimnite si, že sme sa doteraz nedozvedeli, koľko má dieťa rokov, koľko má jej syn, uviedla hneď v úvodnom príspevku.
To ze to nieje jeho syn o tom ma pochyby svokra odkedy otehotnela jeho ex cize s tym my svaja nic nemame iba partner sa tak rozhodol lebo mu to zacalo smrdiet, ano keby mam kapacitu po tychto spravach jasne ze napisem dovod ale naco ked kritika prisla hejtili by ste vsetko co udam lebo ja som neviem aka pritom nic zle sa nedeje nic, ja som nikdy syna neurazila ani nic ziadne vyzivne ja som otehotnela davno pred sudom o vyzivne a niekde pocas tehotenstva sa to zmenilo, tento prispevok som mala aj inde a nasla som zeny s ktorymi si teraz pisem a neurazali ma tak ako vy…ale vdaka vsetkym vracat sa sem nebudem majte sa fajn
@anonym_autor Ty sa sama urazas a zhadzujes, nepotrebujes na to nikoho. Je smutne, ze zena, matka, nechape, ze rodic je na cely zivot, bez ohladu na tom, aky vztah ma k expartnerovi.
Zial tazko chapat niecomu co ste nezazili, tazko niekto pochopi rozhodnutie ked nevie ake mal kto moznosti… ja som vedela ako vsetko u partnera bola aj o synovi, zo zaciatku sme sa stretavali to som napisala, to som byvala v dedine kde rodicia partnera cize jeho Syn tam chodieval v tom case viac ako teraz, partner platil ex rozne sumy samozrejme viac ako 200€..chceli sme zit spolu a kedze on ma skvelu pracu tu svoj tim a dobrych kolegov prisla som sem za nim, veci sa nemenili…az do dna kym partner nemal zranenie nemal z coho zaplatit a vysvetlil to aj jej…mesiace isli peniaze posielal ale vo februari prisli papiere na sud, kde ona ziadala osobnu starostlivost, zavadzala sud…chcela vysoke vyzivne na dieta ktore je zdrave…mala pravnicku muz nie…v tom case sme vedeli ze cakam babo a vomne zlom nastal uz pred sudom ked smw o nom nevedeli, necitim nenavist , mam ho stale istym sposobom rada len nejak ked nemusim netravim s nim cas…na krstinach nebol, pretoze sme si to vyrozpravali a ani nebol doma ako som uviedla…nic som nezakazala…telefonaty a stretnutia a snaha bola od partnera synovi ale odpoved jeho matky on s tebou volat nechce pritom ked sme sa s nim stretli tvrdil ze mu to mamka zakazuje…ja soˇ porodila staram sa o svojho syna, niekolkokrat som premyslala preco to v sebe mam tak zaklincovane a nenasla som odpoved….preto som chcela napisat sem ale ano prispevok bol zle napisany…neuviedla som viacero faktov a podobne verim ze som to objasnila lepsie a este info k partnerovi…nikdy sa neprestal snazit o syna vzdy ked sa vidia obimu sa rozpravaju sa a syn vie ze ma novu rodinu u oboch rodicov, nieje sikanovany ani nic…ak partner vie vycestovat ide, podotykam sme bez auta posledny rok…partner ma problemy pre ktore nemoze soferovat, ked sme mali auto a cestovali stretavali sa castejsie teraz vlakom cesta nas vyjde 40€ tam a naspat to iste…matka syna ani nechce dovolit aby prisiel teraz v lete k nam to podotykam som navrhla ja kedze mozno by bolo ine keby sme v inom prpstredi…vsstko co som pre jeho syna v minulosti urobila bolo preto lebo som to tak citila a chcela nic ine….je to zlaty chlapec a ako ste pisali za nic nemoze to som ani raz nepovedala…verim ze po precitani trosku lepsie chapete…neslo mi o vojny narazky a podobne chcela som len zistit alebo najst sa v situacii niekiho ineho co sa mi tu nepodarilo ale inde ano..aj tak vdaka ze ste mali snahu docitat to az sem, verte mi partner vie o vsetkom rozpravali sme sa neraz a podobne…dakujem este raz @všetci
Zial tazko chapat niecomu co ste nezazili, tazko niekto pochopi rozhodnutie ked nevie ake mal kto moznosti… ja som vedela ako vsetko u partnera bola aj o synovi, zo zaciatku sme sa stretavali to som napisala, to som byvala v dedine kde rodicia partnera cize jeho Syn tam chodieval v tom case viac ako teraz, partner platil ex rozne sumy samozrejme viac ako 200€..chceli sme zit spolu a kedze on ma skvelu pracu tu svoj tim a dobrych kolegov prisla som sem za nim, veci sa nemenili…az do dna kym partner nemal zranenie nemal z coho zaplatit a vysvetlil to aj jej…mesiace isli peniaze posielal ale vo februari prisli papiere na sud, kde ona ziadala osobnu starostlivost, zavadzala sud…chcela vysoke vyzivne na dieta ktore je zdrave…mala pravnicku muz nie…v tom case sme vedeli ze cakam babo a vomne zlom nastal uz pred sudom ked smw o nom nevedeli, necitim nenavist , mam ho stale istym sposobom rada len nejak ked nemusim netravim s nim cas…na krstinach nebol, pretoze sme si to vyrozpravali a ani nebol doma ako som uviedla…nic som nezakazala…telefonaty a stretnutia a snaha bola od partnera synovi ale odpoved jeho matky on s tebou volat nechce pritom ked sme sa s nim stretli tvrdil ze mu to mamka zakazuje…ja soˇ porodila staram sa o svojho syna, niekolkokrat som premyslala preco to v sebe mam tak zaklincovane a nenasla som odpoved….preto som chcela napisat sem ale ano prispevok bol zle napisany…neuviedla som viacero faktov a podobne verim ze som to objasnila lepsie a este info k partnerovi…nikdy sa neprestal snazit o syna vzdy ked sa vidia obimu sa rozpravaju sa a syn vie ze ma novu rodinu u oboch rodicov, nieje sikanovany ani nic…ak partner vie vycestovat ide, podotykam sme bez auta posledny rok…partner ma problemy pre ktore nemoze soferovat, ked sme mali auto a cestovali stretavali sa castejsie teraz vlakom cesta nas vyjde 40€ tam a naspat to iste…matka syna ani nechce dovolit aby prisiel teraz v lete k nam to podotykam som navrhla ja kedze mozno by bolo ine keby sme v inom prpstredi…vsstko co som pre jeho syna v minulosti urobila bolo preto lebo som to tak citila a chcela nic ine….je to zlaty chlapec a ako ste pisali za nic nemoze to som ani raz nepovedala…verim ze po precitani trosku lepsie chapete…neslo mi o vojny narazky a podobne chcela som len zistit alebo najst sa v situacii niekiho ineho co sa mi tu nepodarilo ale inde ano..aj tak vdaka ze ste mali snahu docitat to az sem, verte mi partner vie o vsetkom rozpravali sme sa neraz a podobne…dakujem este raz @všetci
@anonym_autor huraaaaaaa
toto je tema leta. za par hodin 8 stran, wau
@anna777115 divne, rozoberat to na vsetkych frontoch, to normalne moc nie je
@sardinka32 ide mi iba o to aby som zistila ci to niekto neprezival ja sa necitim dobre niesom na swba hrda chcela som najst niekojo s kym by som sa porozpravala o to nic viac ale tu? Kazda matka hrdinka
@anonym_autorv prvom rade nepíšeš všetky informácie, keď chceš radu píš ten váš bájny príbeh. Žiadaš odpoveď na akú otázku? To ako chaoticky píšeš (čiarky nekomentujem, absentujeme začiatok a koniec vety v každom tvojom príspevku), ale veľa to hovorí o tebe. Chaos v hlave máš riadny. Dám ti radu, spamätaj sa, rieš svoje pocity s psychológom. Toto čo tu píšeš sú bludné fantazmagórii. Jednoducho ti vadí vysoké výživné, ex, chlapec…. A za všetko môže ona nakoniec. Keď vidím aká ste vy dvojka, posielajte naďalej vysoké výživné (dúfam, že si ex bude nechavat pravidelne zvyšovať), dajte aspoň chlapcovi šancu nech náhradný ocko mu dá toto, čo ten tvoj otec roka, s ktorým máš dieťa, nedá ani za 100 rokov. Prestaň fučať zlobu na ex, budeš len škarediet, hocijako môžeš byť mladá - lebo píšeš jak ohrdnutá 22-jak, čo sa ide vydávať. Keby ste chlapca úprimne ľúbili, neurobili by ste mu toto. Stalo sa. Tak len nezabudni, keď si s dieťaťom náhodou zažiješ podobný scenár…. Rovnako jeho syn bude dediť tiež nezabudni. Mimochodom mám o pár mesiacov staršie dieťa, rovnako som “macocha”, len partnera som si vedela vybrať narozdiel od teba. Veď zistíš…
@anonym_autor ...no ta ty si fakt terno 😂

@dskjhfdlkdjhl od prveho dna sme boli nonstop spolu ked prisiel partnee z prace ja som chodila estw do skoly na vysku v lete som zial prerusila a tak som sa onho starala aj aj ale proste casom sa vela udialo a ja neviem precp tak veci citim neviem kde sa vo vas toto berie hladat chyby iba na mme a partnerovi
@anonym_autor Ja v Tebe chybu nehladam, ja Ti len vysvetlujem, v akej si situacii. Chyby si musis najst sama, je to Tvoj zivot, kazdemu z MK si v podstate ukradnuta, my Tvoj zivot zit nebudeme. Len by si si naozaj mala uvedomit, ze si beries chlapa so zavazkom na cely zivot. A ak Ti to vadi, tak si ho radsej neber.