icon

Nevlastný syn a vzťahy v rodine

8. júl 2025

Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.

selena_luna
8. júl 2025

Jaaaaaaj, tak otecko raz nezaplatil a zla ex robila na sude poriadky! 😂 no to je ale zla ex! A dieta co ten mesiac? Co malo jest? Lizat omietky? Sa spamataj.
Ked uz raz mas dieta, si zanho zodpovedny - bezohladu ci na to mas, alebo nemas, musis najst sposob. Ziadne ze tento mesiac raz nezaplatim. Snazis sa vas tu krvopotne obhajovat, ale melatna ma pravdu. Ste hnus.

kikush182329
8. júl 2025

Tak ty si si jeho syna nepriala na krste. A to len kvoli nezhodam s jeho matkou. Tvaris sa tu, ako ta to zoziera, ze uz s tym chlapcom nemas taky vztah. Ale keby si chcela, tak by si nefnukala a chlapcovi by ste obaja ukazali, ze ho mate radi. Vy ste si ale na nom vybili hned na jeho matku. Ocividne mas vycitky svedomia, ze si sa spravala ako urazliva furia a kvoli tomu otec prisiel o syna. Odhodit ego a mozno sa ten vztah este opravi. Ale nie tym, ze vinu budes hadzat iba na matku. A hlavne dospejte vsetci. Lebo miesto rozumu vas riadia emocie urazeneho ega.

autor
8. júl 2025
@selena_luna

Jaaaaaaj, tak otecko raz nezaplatil a zla ex robila na sude poriadky! 😂 no to je ale zla ex! A dieta co ten mesiac? Co malo jest? Lizat omietky? Sa spamataj.
Ked uz raz mas dieta, si zanho zodpovedny - bezohladu ci na to mas, alebo nemas, musis najst sposob. Ziadne ze tento mesiac raz nezaplatim. Snazis sa vas tu krvopotne obhajovat, ale melatna ma pravdu. Ste hnus.

@selena_luna lezal v nemocnici po pade z lešenia cize sila neprajem tvojej rodine nic zle ale priala by som ti zazivat to co ja alebo iny clenova rodiny ten cely mesiac…jasne ze ked nerobil nemal peniaze

autor
8. júl 2025
@kikush182329

Tak ty si si jeho syna nepriala na krste. A to len kvoli nezhodam s jeho matkou. Tvaris sa tu, ako ta to zoziera, ze uz s tym chlapcom nemas taky vztah. Ale keby si chcela, tak by si nefnukala a chlapcovi by ste obaja ukazali, ze ho mate radi. Vy ste si ale na nom vybili hned na jeho matku. Ocividne mas vycitky svedomia, ze si sa spravala ako urazliva furia a kvoli tomu otec prisiel o syna. Odhodit ego a mozno sa ten vztah este opravi. Ale nie tym, ze vinu budes hadzat iba na matku. A hlavne dospejte vsetci. Lebo miesto rozumu vas riadia emocie urazeneho ega.

@kikush182329 cele zle co pises nepochopila si vibec s jeho matkou nemam nic spolocne…

kikush182329
8. júl 2025
@anonym_autor

@kikush182329 cele zle co pises nepochopila si vibec s jeho matkou nemam nic spolocne…

@anonym_autor hej vobec nic. Len v kazdom prispevku to srsi agresiou na nu.

autor
8. júl 2025
@kikush182329

@anonym_autor hej vobec nic. Len v kazdom prispevku to srsi agresiou na nu.

@kikush182329 zle to beries ty aj ostastnw ste matky cize logicky proti mne lebo kazdy musi byt ako vy som si aj mohla mysliet

selena_luna
8. júl 2025
@anonym_autor

@selena_luna lezal v nemocnici po pade z lešenia cize sila neprajem tvojej rodine nic zle ale priala by som ti zazivat to co ja alebo iny clenova rodiny ten cely mesiac…jasne ze ked nerobil nemal peniaze

@anonym_autor tak mal pn. Cast toho musi ist synovi. Vy ste na jedlo mali. Jemu ste neposlali. Ja ti naozaj neprajem zazito to co zazila jeho ex, ale koledujes si to.

autor
8. júl 2025
@selena_luna

@anonym_autor tak mal pn. Cast toho musi ist synovi. Vy ste na jedlo mali. Jemu ste neposlali. Ja ti naozaj neprajem zazito to co zazila jeho ex, ale koledujes si to.

@selena_luna predstav si ze v tom casw nas vyhodili z najmu kedze sme nezaplatili apeniaze na jedlo? To vies odkial? Ziadnu pn nemal🙃

anonym_50c9f5
8. júl 2025

Ja ti len prajem, aby tvojmu muzovi zvysili vyzivovaciu povinnost, uz len kvoli tomu, ze ta trapia hlavne tie peniaze, co minul/minie na rodini s ex a nie na teba 🙂)

autor
8. júl 2025
@selena_luna

@selena_luna ona tiez pracuje nema zit z penazi byvaleho ako polka z vas

kikush182329
8. júl 2025

O co ti vlastne tymto islo? Naozaj si cakala, ze ta tu niekto polutuje? Jediny kto si u vas zasluzi lutost je ten chlapec. Ty si typ cloveka, co len ukazuje na druhych ale ziadna sebareflexia

maryetta
8. júl 2025
@anonym_autor

@maryetta este dodam ze jeho ex vobex nezalezi na stykani sa s bratom ci otcom cize asi tolko

@anonym_autor a preco by jej malo zalezat ked vidi ako ste sa zachovali? Ze ste radi ze mate pokoj...
ved to dieta sa citi neprijate nepochopene. Jeho surodenec je teraz pre otca vsetkym. A on.... nicim. Len financnou zatazou.

autor
8. júl 2025
@anonym_50c9f5

Ja ti len prajem, aby tvojmu muzovi zvysili vyzivovaciu povinnost, uz len kvoli tomu, ze ta trapia hlavne tie peniaze, co minul/minie na rodini s ex a nie na teba 🙂)

@anonym_50c9f5 sranda bude ked sa stane opak a syn nebude jeho alw to sa riesi uz

anonym_f20d05
8. júl 2025
@anonym_autor

@maryetta este dodam ze jeho ex vobex nezalezi na stykani sa s bratom ci otcom cize asi tolko

@anonym_autor ex to moze byt jedno zjavne to bol mozno nejaky tyran a je rada ze sa ho zbavila a zavesil sa na krk tebe

autor
8. júl 2025
@maryetta

@anonym_autor a preco by jej malo zalezat ked vidi ako ste sa zachovali? Ze ste radi ze mate pokoj...
ved to dieta sa citi neprijate nepochopene. Jeho surodenec je teraz pre otca vsetkym. A on.... nicim. Len financnou zatazou.

@maryetta to bolo od zaciatku u nej zak zbytocne sa snazite urazat iba nas

jesenzima
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_50c9f5 sranda bude ked sa stane opak a syn nebude jeho alw to sa riesi uz

@anonym_autor tak už ani syn nie je jeho dokonca 😂😂 tebe ide dobre

maryetta
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemam snahu vas urazat. To by vyzeralo inac 🙈

anonym_50c9f5
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ste odpad.
Ty si vypadla z vysokej skoly, si nebola ju schopna pre vlastnu neschopnost a male iq dokoncit.
Muz s tebou spal uz ked mal rodinu s deckom.
Ti velmi vadi, ze pocas zivota s ex na nu a dieta minul 20k - v dnesnej dobe smiesna suma, ale si na nu sa upala, lebo slintas po peniazoch.
Muz raz plati, raz neplati druhykrat vyzivne a tebe nevadi, ze decko ostalo ten mesiac bez prijmu, ale vadi ti, ze to riesila jeho ex na sude - znova si zatazena na peniaze, ktore nepatria tebe.
Dalej ste s muzom fiskalne nezodpovedni - mate dlhy kade tade.
Dufas, ze syn nebude jeho a ako topiaci sa slamky chytas za tuto myslienku, lebo by ste prisli k nejakym peniazom.
Odpad si.

selena_luna
8. júl 2025
@anonym_autor

@selena_luna predstav si ze v tom casw nas vyhodili z najmu kedze sme nezaplatili apeniaze na jedlo? To vies odkial? Ziadnu pn nemal🙃

@anonym_autor aj zivnostnik ma narok na pn. Ak ju nemal tak asi nebude mat biznis s kostolnym poriadkom.
Este raz: dieta =zodpovednost. Nielen matky, ale z presnej polovice aj otca. Dieta potrebuje jest. Jemu je jedno, ze si v nemocnici a ukradnuty mu je aj tvoj najom. Raz ma dospely clovek syna tak sa musi starat. Neplati ziadne ze teraz nemam. Hras to na to aki ste chudaci a ste, mentalni. Tvoj muz si proste nesplnil zakladnu povinnost voci vlastnemu dietatu, ale ex je ta zla. Ze nevidis redflagy sa ti uprimne cudujem.
Btw k "vysokemu vyzivnemu" sud by to neodklepol keby nemal zmapovany prijem. Takze chudacik bez pnky zjavne nezaraba tak zle, aby sme ho lutovali.

sella38
8. júl 2025

Ze teba serie to vyzivne? 😀

anonym_f20d05
8. júl 2025
@sella38

Ze teba serie to vyzivne? 😀

@sella38 co ine..z prispevku je to jasne citit

traktor
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vsimas si, že ani jedna sa nepostavila na tvoju stranu? Ze ty len prskáš a hráš sa na urazenú? Načase sa zamyslieť...

doriiis
8. júl 2025

7 strán blabolov a stále nevieme,akú radu čakala autorka

anonym_f20d05
8. júl 2025

Ja len dufam ze ten syn bude jeho a ex vytrieska z toho tvojho chudaka este viac penazi a budu sa mat dobre a ty maj na krku toho tvojho podnikatela

alyson29
8. júl 2025

Si obyčajný sobec, čo ukradla otca decku.. kým ťa nespoznal, tak dokázal žiť z toho, čo zarobil v meste, odkiaľ sa odsťahoval. Zrazu musí žiť s tebou na druhej strane SK v prdeli, aby aj teba vôbec uživil. Urobila si to schválne a nikto ti neuverí, že nie. On je jeho otec a vždy bude a aj keby nechcel, dokázal si ho urobiť, tak nech sa stará a ty sa konečne spamätaj a začnite byť obaja zodpovední!!! Nikdy nikomu neprajem nič zlé, ale ty na to kure..vsky doplatíš. Chudák decko jedno i druhé. Ty skončia jedného dňa sama.

aurora33
8. júl 2025
@anonym_autor

@selena_luna ona tiez pracuje nema zit z penazi byvaleho ako polka z vas

@anonym_autor mne to príde akokeby si vychlastala minimálne dve fľaše vína. Úplne tu píšeš piate cez deviate

betulinka1
8. júl 2025

@anonym_autor aj ked ste daleko od maleho aj tak by ste mali urobit vsetko preto aby bol aj s Vami. Aj tvoje dieta sa bude pytat na brata. Je to nevlastný brat tvojho dietata. Podla mna sa urcite sa vyriesit ten cas aspon pocas praznin. Zimne, letne, jesenne, jarne, inak si zavolat a tak. Je velka skoda, ze trhas rodinne vazby. My sme zmiešaná rodina, mužov maly je v striedavke, spolocne dieta nemame ale ja si neviem predstavit, ze by s nami nebol, ze by sme isli bez neho napriklad na dovolenku a tak.

oblecenie99
8. júl 2025

Ja ťa len chcem povzbudit, že nieco dobre na tom všetkom je: že ste sa teda našli, vy sa k sebe naozaj hodíte. Nervy som mala čítať to cca do strany 3.

doriiis
8. júl 2025

Podľa mňa celý úvodný príspevok napísala autorka naschvál tak,ako napísala.Nechce žiadnu radu a nemá žiadnu otázku.Jej zámerom bolo zažiť 5 min slávy na koňovi a rozprúdiť debatu,aby sa tu mohla ofukovat,že ako kto nič nevie a ona nič,ale anjelik.Proste prázdne kecy jednej prázdnej osoby

anna777115
8. júl 2025
@aurora33

@anonym_autor mne to príde akokeby si vychlastala minimálne dve fľaše vína. Úplne tu píšeš piate cez deviate

@aurora33 Že? Veď, to nemá, ani hlavy, ani päty. Ona, nedokáže udržať myšlienky kým ich premení do písomnej formy. Buď, je tam zlá psychika, alebo má dačo šľahnute. Ako sa takýto jedinec dostane na výšku, je mi záhadou.