Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
@anna777115 divne, rozoberat to na vsetkych frontoch, to normalne moc nie je
@balerina2025 zial tam mi to zverejnili az dnes pisala som to 3 dni dozadu…
@anna777115 divne, rozoberat to na vsetkych frontoch, to normalne moc nie je
@balerina2025 Ja, osobne si myslím, že tam bude veľký finančný problém až existenčný, tak jej z toho prepína. No, ale čo chcela to má. Veď, ona vedela že má dieťa, keď si s ním začínala a že bude mať voči nemu vyživovaciu povinnosť. Ale, mladá baba, hlúpa, zaslepena. Teraz nastala realita a tažško sa zvláda.
@balerina2025 Ja, osobne si myslím, že tam bude veľký finančný problém až existenčný, tak jej z toho prepína. No, ale čo chcela to má. Veď, ona vedela že má dieťa, keď si s ním začínala a že bude mať voči nemu vyživovaciu povinnosť. Ale, mladá baba, hlúpa, zaslepena. Teraz nastala realita a tažško sa zvláda.
@anna777115 toto trva dlhodobo , ja mam tiez pracu robim Farmasi a vynasa mi to suprovo cize neviem preco kazda zena hlada za vsetkym peniaze chceli ste vyjadrenie dam ho a aj tak som najhorsia nechapem nic vam nieje dobre skoda bola pisat to..
Autorka... Ja ta ľutujem. Ale fakt. Naozaj mi ta je úprimne ľúto. Máš chlapa s pokrivenym charakterom, život nejde podľa tvojich predstáv... Strašne veci sa ti dejú. Co s tým budeš robiť?
Autorka... Ja ta ľutujem. Ale fakt. Naozaj mi ta je úprimne ľúto. Máš chlapa s pokrivenym charakterom, život nejde podľa tvojich predstáv... Strašne veci sa ti dejú. Co s tým budeš robiť?
@stevvvka Prosim? Partnera mam skveleho to ze som sem napisala s nim ale nic nema
V tomto celom ..mi je ľúto dieťaťa....aj toho jeho aj toho vášho....
Ja som si našla chlapa s 2 deťmi...od prvého dňa. ...boli tiež moji ...patrili ku nám...k mojej rodine ....celej od mojich rodičov po starých...rodičov...a celej rodiny..
Každá dovolenka snami....lebo sú to aj jeho deti....
Ja sama som dozerala aby načas platil vyzivne....a ja im kupovala...oblecko ..do skoly veci ...Vianoce..narodky ....vodicaky a pod.pol na pol s maminou ich.....anooo ja som ta trápna ktorá si s jeho ex vychádzala v rámci možností a slušnosti voči deťom.
A vieš co aj ja som sa s ním rozviedla.....a jeho deti už dospelý chodia stále ku mne a k mojim deťom lebo sú súrodenci....a aj budú. ...ja aj jeho ex sme ich od mala učili ze su súrodenci a musia aj v dospelosti stat pri sebe a pomáhať si...raz budú mať jeden druhého....keď tu už my ridicia nebudeme ....a funguje to ...ani si neviem predstaviť to dieťa ze ho nechces....lebo?????
Ja som vyrastla v rodine kde ma ucili samostatnosti o peniaze? Zarobi tak aby vedel prezit on aj rodina nic neprehaname ani podobne nechapem co stale s tymi peniazmi mate
Ja som si našla chlapa s 2 deťmi...od prvého dňa. ...boli tiež moji ...patrili ku nám...k mojej rodine ....celej od mojich rodičov po starých...rodičov...a celej rodiny..
Ja sama som dozerala aby načas platil vyzivne....a ja im kupovala...oblecko ..do skoly veci ...Vianoce..narodky ....vodicaky a pod.pol na pol s maminou ich.....anooo ja som ta trápna ktorá si s jeho ex vychádzala v rámci možností a slušnosti voči deťom.
A vieš co aj ja som sa s ním rozviedla.....a jeho deti už dospelý chodia stále ku mne a k mojim deťom lebo sú súrodenci....a aj budú. ...ja aj jeho ex sme ich od mala učili ze su súrodenci a musia aj v dospelosti stat pri sebe a pomáhať si...raz budú mať jeden druhého....keď tu už my ridicia nebudeme ....a funguje to ...ani si neviem predstaviť to dieťa ze ho nechces....lebo?????
@emuska30 kde pisem ze nechcem? To co si napisala take zaciatky boli aj u nas moja mama babka ocino spoznali ho len proste tazke je ma pochopit lebo nikto to nezazil a to ze sme dospelí, ah to ze niekto slovne napise nieco neznamena ze teraz sa idem posrat z niekoho
@emuska30 odkial vies ty co mne jeho ex urobila? Alebo vypisovala mojej rodine klamstva..ake problemy som mala? Ako jeho matka nech je aka je alw ako osoba cele zle
Uz ked som nasla akurat prispevok aj na priznani zien tak.... tu nejde len o nejake nepochopenie mamiciek z mk. Neviem fakt neviem o co ti ide ale... potlapkanie po pleci neckaj nikde. Vlastne ani len od partnera. Lebo skor ci neskor aj jeho to prestane bavit.
Uz ked som nasla akurat prispevok aj na priznani zien tak.... tu nejde len o nejake nepochopenie mamiciek z mk. Neviem fakt neviem o co ti ide ale... potlapkanie po pleci neckaj nikde. Vlastne ani len od partnera. Lebo skor ci neskor aj jeho to prestane bavit.
@maryetta keby prestalo ma nechá uz davno , ako pisem nechodis v mojich topankach nepochopis ale nemam dobod ta urazat lebo nechapem nejaku situaciu páru
@maryetta keby prestalo ma nechá uz davno , ako pisem nechodis v mojich topankach nepochopis ale nemam dobod ta urazat lebo nechapem nejaku situaciu páru
@anonym_autor vies tazko radit v specifickych situaciach, vzdy najdes rozdielne nazory. tiez som nazoru, kym nezazijes, nepochopis, preto ta mozno vela zien nechape, a nepochopi lebo si to nezazili.
@anonym_autor vies tazko radit v specifickych situaciach, vzdy najdes rozdielne nazory. tiez som nazoru, kym nezazijes, nepochopis, preto ta mozno vela zien nechape, a nepochopi lebo si to nezazili.
@balerina2025 zial mrzi ma ze sa tu kvoli nechapaniu strhlp toto naozaj ma to mrzi aj ja nechapem napr zeny co su z borisom kolarom trebars ale neurazam ich ze piju a su chore a podobne…mne neslo o hadky a ano asi bola chyba radit sa tu
@balerina2025 zial mrzi ma ze sa tu kvoli nechapaniu strhlp toto naozaj ma to mrzi aj ja nechapem napr zeny co su z borisom kolarom trebars ale neurazam ich ze piju a su chore a podobne…mne neslo o hadky a ano asi bola chyba radit sa tu
@anonym_autor ano chyba. tu najdes vzdy rozdielne nazory ....obzvlast ku specifickym temam.
@anonym_autor ano chyba. tu najdes vzdy rozdielne nazory ....obzvlast ku specifickym temam.
@balerina2025 mne nevadi pocit napr ze robim nieco zle ale take urazky ze pijem? A neviem co ah
@anna777115 toto trva dlhodobo , ja mam tiez pracu robim Farmasi a vynasa mi to suprovo cize neviem preco kazda zena hlada za vsetkym peniaze chceli ste vyjadrenie dam ho a aj tak som najhorsia nechapem nic vam nieje dobre skoda bola pisat to..
@anonym_autor Mne, je veľmi ľúto takýchto naivných mladučkých báb, ako si ty a teraz to píšem úprimne. Lebo si si skomplikovala dobrovoľne život. Nie, každa žena je nastavená psychicky, ale ani fyzicky prijať cudzie dieťa, ale keď viem, že by mi to robilo problémy, tak z toho vzťahu odídem, kým je ešte čas. Nepíšeš koľko má chlapec rokov, ale moja rada pre teba je, nejako to v sebe spracovať a dokázať sa premôcť, lebo ten chlapec je aj súrodencom, aj keď nevlastným tvojmu synovi. Teraz, už nie je čas plakať nad rozliatym mliekom, ako sa vraví, v rámci možností sa správať zodpovedne a prevziať za svoje skutky aj adekvátnu odozvu.
@anna777115 na FB sa jej dostalo rovnakých odpovedí ako tu. Ale autorka to aj tak nepochopí ...
@anna777115 na FB sa jej dostalo rovnakých odpovedí ako tu. Ale autorka to aj tak nepochopí ...
@jesenzima zaujimave ze vies ako som to prijala
@anonym_autor Mne, je veľmi ľúto takýchto naivných mladučkých báb, ako si ty a teraz to píšem úprimne. Lebo si si skomplikovala dobrovoľne život. Nie, každa žena je nastavená psychicky, ale ani fyzicky prijať cudzie dieťa, ale keď viem, že by mi to robilo problémy, tak z toho vzťahu odídem, kým je ešte čas. Nepíšeš koľko má chlapec rokov, ale moja rada pre teba je, nejako to v sebe spracovať a dokázať sa premôcť, lebo ten chlapec je aj súrodencom, aj keď nevlastným tvojmu synovi. Teraz, už nie je čas plakať nad rozliatym mliekom, ako sa vraví, v rámci možností sa správať zodpovedne a prevziať za svoje skutky aj adekvátnu odozvu.
@anna777115 vdaka za nazor ale ja to plne chapem aj som si vedoma toho, a preco len kvoli niecomu co sa casom ustali a snad zmeni v dobrom mam kazit stastie a podobne?
@jesenzima Veď, práve. Mne, je veľmi ľúto toľko skazených životov. Lebo s tým jej úžasným zodpovedným krasavcom, to dlho spoločne nepotiahne.
@stevvvka Prosim? Partnera mam skveleho to ze som sem napisala s nim ale nic nema
@anonym_autor takeho skveleho partnera mas, ze nedokaze sa postarat o rodinu a hned si "vyrobi" dve rodiny. Keby bol tak dobre zarabajuci ako sa tu pokusas tvrdit, tak ani cez PN by nebol problem platit vyzivne. Lenze ta jeho zivnost nebude ani celkom koser, ani celkom vynosna ak po uraze nemal PN. Ja dufam, ze ste aspon zobrati, hrdlicky nestastne...
@jesenzima Veď, práve. Mne, je veľmi ľúto toľko skazených životov. Lebo s tým jej úžasným zodpovedným krasavcom, to dlho spoločne nepotiahne.
@anna777115 vdaka snad ani vam sa tolko stastia nedostane kedze ako pisem stale nezazivate nechapete ale mevadi
@emuska30 až som mala zimomriavky, máš môj rešpekt a obdiv
@anonym_autor takeho skveleho partnera mas, ze nedokaze sa postarat o rodinu a hned si "vyrobi" dve rodiny. Keby bol tak dobre zarabajuci ako sa tu pokusas tvrdit, tak ani cez PN by nebol problem platit vyzivne. Lenze ta jeho zivnost nebude ani celkom koser, ani celkom vynosna ak po uraze nemal PN. Ja dufam, ze ste aspon zobrati, hrdlicky nestastne...
@viestta nie sú, teraz bude svadba o pár dní vraj
@viestta on vtedy platil podla seba nemal dohodu ani s nou a platil sam od seba, niektory sa nezaujimaju a neposlu ani cent
@viestta a robi lesenara predstav si za normalnu slovensku firmu hah

@anonym_autorv prvom rade nepíšeš všetky informácie, keď chceš radu píš ten váš bájny príbeh. Žiadaš odpoveď na akú otázku? To ako chaoticky píšeš (čiarky nekomentujem, absentujeme začiatok a koniec vety v každom tvojom príspevku), ale veľa to hovorí o tebe. Chaos v hlave máš riadny. Dám ti radu, spamätaj sa, rieš svoje pocity s psychológom. Toto čo tu píšeš sú bludné fantazmagórii. Jednoducho ti vadí vysoké výživné, ex, chlapec…. A za všetko môže ona nakoniec. Keď vidím aká ste vy dvojka, posielajte naďalej vysoké výživné (dúfam, že si ex bude nechavat pravidelne zvyšovať), dajte aspoň chlapcovi šancu nech náhradný ocko mu dá toto, čo ten tvoj otec roka, s ktorým máš dieťa, nedá ani za 100 rokov. Prestaň fučať zlobu na ex, budeš len škarediet, hocijako môžeš byť mladá - lebo píšeš jak ohrdnutá 22-jak, čo sa ide vydávať. Keby ste chlapca úprimne ľúbili, neurobili by ste mu toto. Stalo sa. Tak len nezabudni, keď si s dieťaťom náhodou zažiješ podobný scenár…. Rovnako jeho syn bude dediť tiež nezabudni. Mimochodom mám o pár mesiacov staršie dieťa, rovnako som “macocha”, len partnera som si vedela vybrať narozdiel od teba. Veď zistíš…
@katusik456 ja mam partnera uzasneho, nahradn ocko je zenaty uz 16 rokov doma ma 3 deti a vlaci sa s partnerovou ex cez 6 rokov ccca co viem ja