icon

Nevľúdna matka: Kam ísť po rozchode?

10. júl 2026

S priatelom sa rozchadzame a mam problém, že nemam kam ist. Jediná moznost je mama, ktora zije sama a ma trojizbovy byt. Nechce nas tam, vraj maximalne na mesiac .Ja mam dve deti. co mam teraz robit? ako moze byt matka taka k dcere?

Strana
z2
anonym_35b0ff
11. júl 2026
@anonym_48bed0

@anonym_autor tak ten nadpis je zabitý. Presne tak by som nazvala moju matku nevľúdna
Mám to tak ako ty, viem že aj keby žila v 4izb. byte, nikdy by som sa o ňu oprieť nemohla.
Ona má svoj život, svoj kľud a hotovo
To isté by mi povedala , čo tebe
Ja našťastie mám ale to šťastie, že mám svoj byt, keby sa čokoľvek stalo a musíme sa sťahovať zo spoločného domu
Držím ti palce , nech sa ti podarí postaviť sa na vlastné nohy
Mňa drží pri živote vždy to, že si poviem, že nikdy taká nebudem a už sa teším na svoje deti, keď budú mať vlastné deti a vždy im prizvuknem podporu , hlavne tu slovnú , lebo tá je veľmi dôležitá
Aby vedeli , že za všetkých okolností tu som a budem pre nich . Oprieť sa o vlastnú mamu, to som ja nemala , nemám a to chcem dať našim deťom . Pocit domova navždy ! Navždy!

@anonym_48bed0 Nehovor hop, kym nepreskocis. Vobec, ale vobec netusis co Ta v zivote postretne a aka v konecnom dosledku budes, ked budes stara.

anonym_48bed0
11. júl 2026
@anonym_35b0ff

@anonym_48bed0 Nehovor hop, kym nepreskocis. Vobec, ale vobec netusis co Ta v zivote postretne a aka v konecnom dosledku budes, ked budes stara.

@anonym_35b0ff jedno čo viem, že svoje deti podporím a isto im nepoviem zariaď sa, hádam nechceš , aby som ti zo svojho dôchodku dávala . Zažila som pri mojej sestre, keď potrebovala sa postaviť po rozvode na nohy
A nejde o financie , ide o vľúdne slovo a podporu , to mne vždy chýbalo v rodine , od mala malého , moja mama je nevľúdna celý život

anonym_35b0ff
11. júl 2026
@anonym_48bed0

@anonym_35b0ff jedno čo viem, že svoje deti podporím a isto im nepoviem zariaď sa, hádam nechceš , aby som ti zo svojho dôchodku dávala . Zažila som pri mojej sestre, keď potrebovala sa postaviť po rozvode na nohy
A nejde o financie , ide o vľúdne slovo a podporu , to mne vždy chýbalo v rodine , od mala malého , moja mama je nevľúdna celý život

@anonym_48bed0 Nuz, aby si nebola prekvapena. Nevies ake budu tvoje deti ked budu dospele, ake budete mat vztahy navzajom, nevies akych budu mat partnerov. To ako ked zeny si myslia, ze ked budu mat deti nikdy nebudu robit toto a toto, nikdy im nepovedia toto a toto a nakoniec ako idu roky, zistia ze casto robia presne to, co si mysleli ze robit nebudu.

fadama
12. júl 2026

Bože také názory 😱😱
Vraj matka sa nemá postarať? A kto ked nie matka?
Keby som žila v garsónke mala jednu posteľ tak ju dám svojmu synovi keby potreboval a ja budem na zemi.
Tu ma mama 3i a da jej len mesiac? Fuj, hanba.
Dôvody akejkoľvek nech sú.
Vyhadzovať vlastné dieťa 😡🤮🤮

anonym_0cdc18
12. júl 2026

Nechápem také ženy čo sa vykašlu na svoje dospelé deti.
Nikto za to nemôže čo sa z chlapa vykľuje po x rokoch, keď je neverný alebo týra svoju ženu psychicky a fyzicky a ešte do toho deti. To by ste nechali aby sa trápili??
Ja sama by som dcére navrhla rozvod a nech sa presťahujú ku nám s deťmi keby nemala kam ísť. Veď sme rodina a kto má pomáhať v najhoršom ak nie vlastná mama.
Ja mám ešte deti na ZŠ a SŠ no už teraz viem že keď bude treba pomôžem im ak budú potrebovať. Lebo je jedno či majú 5-10-20-40 rokov stále to budú moje deti pokiaľ budem žiť.

anonym_d73982
12. júl 2026

@anonym_autor tvoj problém je ten, že máš 2 deti, a žiadne bývanie. To nie je chyba tvojej matky.

anonym_d73982
12. júl 2026

@anonym_autor a tento tvoj "priateľ" je otcom tvojich detí?

anonym_d2a706
12. júl 2026

Tiez ma tu udivuju tieto nazory ako matka nema povinnost pomoct dcere.. to je tak ked si niekto robi deti ktore v skutocnosti ani nechce a robi ich len preto aby boli.. extrem, ze existuju taketo matere co im je na obtiaz pomoct vlastnej dcere.. keby som ja bola v takejto situacii tak by som ani nemusela premyslat ci sa mozem k mame vratit

Strana
z2