Nevychované dievčatko
Najprv..neni som trol, len som v soku.Je normalne, ze skoro 6 ročné dievčatko ma už druhý raz chytilo za prsia, teda za jedno, dnes, najprv mi polozila ruku na stehno, potom na prsnik a drzala mi tam svoju ruku a pozerala na mna. Ja v soku, nechapal som, co robí. Mam z toho šok, jedla som, ona prisla ku mne, hladkala ma za nohu, asi rada, ze som s nimi vonku, ona zije bez mamy, sama s otcom, moze to mat zo skolky, to mi povedala ked som sa jej pytala skade to má. Predtym sme boli vonku tiez a spravila to, ale teraz uz druhykrat. Je mi z toho zle, lebo sa citim straane divne, hoci to bolo naobed. Jej otec, ze to je normalne ze vsak deti, ze namiesto matky. Pochybujem ze nejako by ju to napadlo súvis s kojením.
Moja dcéra bola dlho dojčená a ešte v škôlke ma chytala za prsia. Pre ňu to bolo normálne a všimla som si to aj u iných deti. Pre deti to nie je sexuálny symbol ako pre dospelých. Synovec mal zas dosť dlho zvyk strkať druhým ruku do rukáva. Pre neho to bol prejav blízkosti. Raz na nás pohoršenie pozerala jedna pani keď to robil a mne to bolo smiešne, lebo som bola na to zvyknutá. Tiež mohol mať vtedy okolo 5 rokov. Ja by som za tým nič nehľadala. Asi potrebuje blízkosť ženy, keď nemá doma mamu.
Ja az zasnem nad komentarmi. Ja mam 5 rocnu, kojena nebola, teda len par mesiacov, zneuzivana nie je, muz ma pred nou neobchytava, ale tiez ma obcas chyti za prsia. Hovorim jej, ze tam sa maminka nechyta, nehladka, ale deti to este nechapu. Pre ne prsia nemaju sexualny podton. Su makke, prijemne, chytia tam.
Teraz mam pyzamo s oveckami, takymi hebkymi, akurat na prsiach. A stale, ci moze pohladkat ovecky. Tak ju necham, nech prejde po oveckach rukou.
Tvoja reakcia ako ti bolo Strasne zle z toho mi pride prehnana. Snad si mala podprdu a to dieta ti dalo ruku na hrud. Ved ti nechytilo bradavku nezmolilo ju. No ty z toho robis viac ako treba. 5 rocna takmer 6. To nevnimala sexualne. Asi je len dotykova pacis sa jej a nema zabrany . Ved si sa jej mala rovno opytat zlatko preco mà tak chytas? To je Moja sukromna cast tela tu by si mà nemala chytat. Ved mas usta aj to dieta vie hovorit.
mozno ju otec zneuziva,toto robia deti prev ho .Opytajbsa jej nenapadne na take veci,nieje to normalne a deri to nerobia,jedine ak to s nimi niekto robi.
zneuzivane deti sa casto chytaju na tie miesta.Proste nieje to normalne skus inak sa poputat,v Nemecku je zneuzivane kazde 5 dieta na sk to nebude lepsie.Toto su dost vyrazne signaly,ze tam nieco nieje ok.
Možno ak teda nemá ženský vzor v živote tak si to pre ňu ty. Zistila že ona je dievčatko, ty si tiež dievča/žena a vidí že ty máš úplne iné telo ako ocino a ona, tak je zvedavá. Možno rozmýšľa že prečo si taká iná. Ona vie že keď bude veľká tiež jej také narastú?
Mne na tom celom príde záhadnejsi ten váš vzťah než to, že ťa malá chytila za prsia. Nemáš s jej otcom vzťah ani nechceš mať, ale nenamotávaš ho tak trošku? Možno aj nechtiac. Či on doma dcére nehovorí niečo v tom štýle, že by si mohla byť jej nová mama a ak nejaké dieťa v škôlke videla, že chytilo mamku, tak to opakuje. Alebo ťa len sama začína brať ako svoju mamu. Koľko času s nimi tráviš?
podľa mňa na tom nič nie je, niektoré deti sú také kontaktné, asi ťa má rada a možno si všimla, že máš niečo, čo jej otec nie a chcela si to chytiť, veď je to malé dieťa, nič sexuálne by som za tým nevidela. Mala si jej normálne vysvetliť, že je ti nepríjemné, keď ťa tam chytá a prosíš ju, aby to už nerobila.
Naozaj to moze mat zo skolky, mne to v skolke viac deti spravilo v tom veku, dovod bol ciste nejaka infantilnost, ze sa chceli spravat ako babatko. Normalne pred dvomi mamami sa mi 5 rocna hodila na kozy s tym “ jeej ja chcem este prsicka “, tie dve mamky ostali zelene 😂 klud a rozvahu. Deti su este deti a robia naozaj kraviny
@euka210 s bodom cislo 3 suhlasim,nie je to normalne u mentalne zdraveho 6rocneho dievcatka
@miadi áno prehnaná, to hej, je to trápne, ze vobec sa ma to dotklo,mna nikto nechyta za prsia, bolo mi z toho divne, normalne som sa cudovala svojmu zlému pocitu potom, povedala som jej to druhý krat jasne, ze sa to nerobí, po stehne ma hladkala a potom chytila za prso, aj ked ziadne nemám fakt plochá som a čakala pozerala na mna, a ja som si to uvedomila za chvilu ze ona nedala ruku preč a drzi ma za cecok. mohla kludne to vidiet ze reakcia po chytení za psnik bola objatie od druheho, ona chce objatie, lebo rozprava ze ma lubi, je proste zanedbavana, nechápem ich rodinu, vzdialene tety, ze na nich seru ked vedia ze je sam s dcerkou,velmi to na nej vidno, neviem sa k tomu postaviť preto som chcela aby to admin zmazal, lebo su lahko identifikovatelný aj malá, napisala som ze som mala z toho blby pocit, ci toje normalne. Lebo podla mna.som si myslela kym som sem napísala.. deti by mali vediet, ze za zadok, pipik, cikulu,prsia sa nechyta, ani oni nemaju druheho chytat a ani ich nema nikto tam chytat, ako ich nema nikto biť ale ani oni nemaju druheho biť. Ale pisete ze to deti robia aj ked neboli kojene a aj v tomto veku, moze byt, nevedela som, jasne ze deti vidia co druhi robia,ale aom to nezazila Sory za román ale OBDIVUJEM VSETKYCH KTORI PRACUJU S NEVYCHOVANYMI DETMI
citovo zanedbavane tam malo byt namiesto nevychovane
@pipistrel13 lhej, ale mne doslo, ze ona neni citovo vlastne v poriadku, lebo jej chýba matka, aj jej otec to vie, to dievcatko vie jasne, ze ju matka odmieta, on to hovori ze to ona pocuje, ma v sebe hnev, najlepsie by bolo keby si nasiel priatelku, ale to neni lahko
Ach to nie su nevychovane deti . To su jednoducho deti. Je mozne ze ty mas ciernejsiu mysel ako to 5r dieta. Ked nemas prsia tak ona ti skor dala ruku na hrud. Lebo tam mas srdce. Este je mala tak nevie ze ta chytila zle. Alebo vie a testovala ta . Radsej si najdi frajera co je bezdetny a nebudes mat problem,
Ty si jej teda kto ? Ked nie si priatelka jej otca no to dieta ta pozna a mà rado ?
@miadi ale prosim ta,najksor ju chytil za stehno,potom prsia?Odkial to tak pozna,stehno,prsia,imtomnejsie zony,odla mna ju niekto zneuziva nie ze je osamela a podobne,mozno hlada takto pomoc ktovie,ale stehno?Ja by sim ich nevhal vysetrit aspon by sa nic nezanedbalo,a radsej nieco vysetrit akonpotoˇ lutovat.
autorka nvm,mne to nepride normalne u deti,tak ako aj tebe,mne to oride ze s tym dietatim niekto robi velmi zle veci.Daj to presetrit.Alebo aspon povedz ucitelke,nech si to dievca viacej vsimaju,nech sa nic nezamedba.
Ja len čumim. Prečo by 6r dievča nemohlo spať s otcom? Mám dve deti a kedykoľvek hej majú vlastnú izbu ale kedykoľvek chcú idu k nám do postele a spia s nami. Dieťa vyrastalo bez mami už len to dá zabrať na psychiku. A ty vidíš aj v tom čo jej ostalo že sa môže večer pritúliť k otcovi, že aspoň má ešte jednu osobu pri sebe a nieje sama niečo zle….
Čo sa týka dotykov asi jej chyba matkina láska a hľadajú v tebe.
@lasoli ale to stehno ze mi hladkala je normalne, vsak ze moja moja mi vravela, to v pohode, len to ma zaskocilo :D staci ked videla na kupalisku, hocikde dnes to mohla vidiet,
len som sa opytala, nikdy som to nepocula.
@miadi jasne ze mam ciernejšiu mysel, ja som dospela, preboha vsak je to dieta, ja ju neobvinujem z nicoho,pytam sa ci sa to stava, nie na srdce mi ruku nedala, dala mi na cecok, drzala tam ruku, je mi na grcanie z toho ok? Vies preco? Lebo je to decko ktore to normálne nerobia. Robi to lebo nema matku a to je strasné co zažíva,ja to neviem pochopit, je to pre mna zatáž, ze som ju spoznala, podla mna vacsina zien by sa na nu vykaslala, neriesila, vsak kazdy mame svoje starosti zodpovednost za svoje a nie tuto cudzie dievcatko ..nepis mi tu debiliny dobre? Lebo ty keby stretnes dieta bez matky by si sa na nu vykaslala len ja som tak jebnuta ze namiesto povinnosti idem s nou von. A take debiliny ze co som ja im, no co ti to pomoze? Pisem ze kamoska nestací? Ci take nemoze existovat?
Ja ti nepisem debiliny. Taketo primitivne reci si nechaj pre svoje okolie. Nepoznas ma Tak si nedovoluj ok? Aj tak nic nevyriesis len svoju uroven ukazujes. Anonymne. Ja som sa len slusne opytala v akom si vztahu k tomu dietatu. Takze ty si len kamoska nejaka znama jej otca a ohovaras tu jeho dieta ze je nevychovane a naznacujes vselico. Nehovor mi ze toto je starostlivost o to dieta. Tvoje anonymne dohady. Ty ocividne nevies nic o detoch. Pre mna si klesla svojim prejavom do kategorie troll , a tomu dievcatku si nijak nepomohla. Keby si mala trochu chochmesu riesila by si to s otcom dietata. Neverim ze ti na tom dietati zalezi Inak by si sa o nej tak nevyjadrovala. Rozmaznana nevychovana ., aj jej tety si okydala. Ty si kamoska za vsetky drobne,
@lasoli spekulacie, ale kludne nech ti anonymka napise a mozete Obe zavolat socialku ked verite ze to dieta je zneuzivane. Lebo len tu o tom kecat a byt anonymne macherky nic neriesi. A ked ste si take iste mali by ste zakrocit
Inak Neviem ako vam svedomie dovoli kludne spat ked verite ze to dieta je obet pedofila!
"Lebo ty keby stretnes dieta bez matky by si sa na nu vykaslala len ja som tak jebnuta ze namiesto povinnosti idem s nou von. " touto vetou si to "zaklincovala". Píšeš, že je strašné, že žije bez mamy ale napíšeš že @miadi by sa na decko vykašlala a pritom ju nepoznáš a ešte napíšeš že si j..nutá lebo namiesto povinností ideš s tým dievčatkom von ...
Ale by ma zaujímalo že v akom vzťahu si ty, s jej otcom? Ja si myslím, že ako píšeš že od roka nie je s mamou či jej mama nechýba. Veď hoď reč s jej otcom a uvidíš čo a ako.
@janulik2008 ale ona neriesi vztah k jej otcovi,vy ste tu inak zvedave a vserko by ste chceli dopodrobna vediet.
tu sa riesi skor dieta a jejo zvlastne dotyky na nevhodnych miestach.Kebyze ro moje deri robis hned mi blika kontrolka a pytam sa odkial to maju,lebo nieje to len tak ze chyba matka a odkial pozna take dotyky?
@lasoli písala som že nech hodí reč s jej otcom a on to má riešiť. Alebo nech to dá prešetriť. Ale akože slovník má úžasný, ak jej vadí starať sa o tú malú chodiť von s ňou tak nechápem čo sa rozčuľuje.
Nejde o to že sme zvedavé a všetko by sme chceli vedieť ale ide o to, že nikde nepíše že či je nová priateľka jej otca alebo čo. Stále dookola o tom aké je to dievčatko chudátko lebo žije bez mamy.
@janulik2008 tak ale sa jej venuje ,co je fajn,nezda sa mi ani uzasny slovnik zeby mala.V Nemecku ,kazde 5 dieta je zneuzivane rodinnym prislusnikom,to su statistiky,tak neviem ci zrovna s otcom je to soravne,skor nech kontaktuje ucitela a nech si vsimaju jej soravanie.Mozno len je taka ale ak by tam bolo zneuzivanie,aspon jedno dieta by malo sancu zachranit sa.
Autorka este pise ze jej cela rodina je ....mozno ak ju otec dava na strazenie k rodine moznonsa tam odohravaju nekale veci,nemusi to byt zrovna otec,ale nieje to zdrave soravanie dietata.
To ze ta 5-6r dieťa chytilo za prsník alebo hruď neznamená ze je hneď nevychovane. Takému dieťaťu sa dajú už veci vysvetliť.
Keď mala moja 5 možno 6 rokov tiež ma 2x chytila za prsia, ze mami ty máš také pekne prsienka prečo ja také nemám a nie nie je ani zneužívana, ani nevidela žeby ma niekto za prsia chytal. Vysvetlila som jej adekvátne veku rozdiel medzi dievčaťom a ženou a viac to neurobila. 6 ročne deti sú nielen vnímavé ale aj rozumejú veľa veciam. Takisto to mohlo dieťa vidieť hocikde v televízore alebo vonku.
Nech si k dievčaťu a otcovi v akomkoľvek vzťahu a vidíš ze to dievča ta ma rado a ty máš rado to dieťa a jeho otca môžeš mu tu náklonnosť a lásku co dievčatku chyba dat ty, miesto riešenia ze vlastná rodina na ňu kašle.
Z tvojho popisu mi to pride, ze ti mala mozno naznacuje ze ta chce objat. Postiskaj ju pritul si ju. Ona to nevie inac dat najavo chyba jej materinsky element. Jedna sa o traumatizovane dievcatko tam je prezivanie citov inaksie. Je vdacna za kazde objatie

Hlavne mu nedávaj rady, že uz má spat sama, lebo už pôjde do skoly.Nie je to nič nezvyčajné, že chce spať s ním.