icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

autor
30. máj 2023

@elviku11 nie iná..ako som pisala moj otec je z 8 detí cize ja tych sestrnic bratrancov mam dost..moj otec je jediny co ma dve deti, ostatni jeho surodenci maju po 4- 5 detí..🙂

kristinapetronela
30. máj 2023

@katkami123 presne nikdy by som dôležitým ľuďom nezabudla dať pozvánku ... Zvláštne veľmi

autor
30. máj 2023

@alberto1 pisala som ze ju pouzijem na moju oslavu 30tky o tyzden

beronsche
30. máj 2023

Zenska, ktora ta ignoruje a nestojis jej ani za slusne oznamenie, ze ta na svadbu nepozyva, je dokonca krstna mama tvojej dcery?
Nepreplo jej? 😉

autor
30. máj 2023

@beronsche tak moja dcera ma 3 roky vtedy ked som ju pozvala za krstnu sme mali vztahy normalne

sense
30. máj 2023

Tak sesternicou napíš, pravdu, nie neboli sme pozvaní a na správu neodpísala a na telefonát povedala ze sa ozve a viac nie a ze dôvod nevieš, netreba klamať

autor
30. máj 2023

@sense napisala som jej ze sme neboli pozvani

lucmirka124
30. máj 2023

@kaitlin3 tiez si myslim ze toto bude este pruuser. Ak ke krstna mama dcere autorky tak toto bude este zle

ann092
30. máj 2023

@autor oni sú krstní rodičia tvojej dcérky ??? Ach bože je mi to ľúto, že sa zachovala voči tebe ako krava ☹️ toto by som asi aj ja ťažko strebávala keby nám toto spravia krstní rodičia malého…. Sila riadna toto, ale ak sa ti aj do svadby ozve,ty už neustúp, bude to pod tvoju úroveň a myslím si, že ani tvoj manžel by ti nedovolil ustúpiť a zrazu ísť… je jasné že vás nepozvali, presne ako iné kočky tu písali, ze určite si preverujú pozvaných hostí,ze či s nimi môžu rátať.. a tebe vôbec nezavolala… a ten včerajšok, no keby ta tam vážne chce, tak hneď po telefonáte s tvojou sestrou volá tebe a ospravedlnila by sa ti za to a veľmi by jej to bolo ľúto

charlinka111
30. máj 2023

Skús jej ešte raz ( posledný) zavolať

muchotrafka298
30. máj 2023

@kaitlin3 si pis, ja si myslim to iste...a este to nevesta otoci, ze autorka nechape humoru a ze riesi kraviny.....

ann092
30. máj 2023

@charlinka111 určite nech jej nevolá… veď to už by bolo vtieranie

dobkovci
30. máj 2023

Autorka pevné nervy 🙂

katkami123
30. máj 2023

Keď máš ešte len 30 rokov, nežiarli na teba ak si atraktívna? Možno sa jej budúci manzel o tebe vyjadril aká si kočka a už mohol byť oheň na streche a boji sa, žeby si ju zatienila. Mohol sa jej tvoj manzel páčiť, možno na neho niečo skúšala, keď robil elektriku, on jej dal košom a ona je ukrivdena, možno sa hneď na svadbe opijete a vyvádzate, tak nechce problémových ľudí, tých dvôvodov môže byť kopu… nevieš, čo sa skrývalo za jej falošnými slizkými rečami.

kikushaa
30. máj 2023

@kaitlin3 tak nevesta vie ze nepride - nepozvala ich predsa. Skor pride lavina otatok preco od odtatnej rodiny.
@autorka beton ze nevesta z teba urobi hystericku chuderu ze ved ta pozvala po tvojej sestre a vyhovori sa na nieco preco si oficialnu pozvanku nedostala.
Inak mi je cela tato situacia luto, lebo si dostala dyku do chrbta od niekoho od koho si to necakala

mima172
30. máj 2023

Prebehla som si diskusiu a naozaj zvláštne 🤔 Ale niečo za tým musí jednoznačne byť. Nemáš nejaké podozrenie? Nejaké ohováranie, nedorozumenie?
A nedá mi nespýtať sa - v jednom komentári spomínaš, že bývate 150km od seba a to mate rovnakého gynekológa, keďže ste sa stretli v čakárni?

pebu
30. máj 2023

Podla mna Ta berie automaticky,ze ste pozvani (aj ten telefonat o tom svedci) a vobec jej nedoslo co svojim nedbalim pristupom sposobila...
Ja by som jej urcite zavolala a pekne jej povedala ako sa veci maju a teda Tvoj pohlad na vec.. Vy ste urcite pozvani,len ona to neriesi..toto je velke nedorozumenie a moze to rodine velmi uskodit.
Za posledny telefonat to stoji a uvidis,ze sa urcite vsetko vysvetli..

ann092
30. máj 2023

@pebu tak prečo ak sú podľa teba pozvaní automaticky jej neposlala pozvánku k stolu ? Prečo jej nedvíhala telefóny a neodpisovala ?? Veď toto si predsa blízky ľudia nerobia….

dobkovci
30. máj 2023

@pebu myslím si presny opak ....a nebudem jediná ....
Ona ju tam nechce .

kikushaa
30. máj 2023

@pebu prepac aj mna kamoska brala ako uplnu automatiku, a nezabudla nam k oficialnej pozvanke pribali aj pozvanie ku stolu.

charlinka111
30. máj 2023

@pebu aj ja si to myslím

barbie1981
30. máj 2023

@pebu no oni podľa mňa určite pozvaní nie sú, chýba kartička ku stolu, nereaguje na správy, ruší telefón, aj jej budúci manžel sa vykrúca, keby boli pozvaní určite sa po tomto všetkom sesternica ozve

kaitlin3
30. máj 2023

@kikushaa včera volala autorkina sestra neveste a rozhovor dopadol tak že nevesta sa zahrala na hlúpu že si myslela že tými správami si robi autorka srandu, urobila z autorky nechápavu a že jasne že je pozvaná… tak nevesta isto penila doma ale zmierila sa s týmto autorka ide

autor
30. máj 2023

@mima172 ano mame rovnakeho lebo je velmi dobry a ona povedala ze aj keby sa odstahovala 300 km tak k nemu bude chodit..zatial sa od neho neodhlasila.

dobkovci
30. máj 2023

@katkami123 inak to aj mňa napadlo nebude za tým žiarlivosť ?

autor
30. máj 2023

@mima172 jedine kebyze otehotnela tak si najde tam ..ale ona najblizsich 10 rokov dieta neplanuje

kikushaa
30. máj 2023

@kaitlin3 citala som, preto pisem ze nie je standartne aj medzi naozaj blizkymi ludmi di pozvanku ku stolu nedat. Lebo automaticky berem ze pridu 🤷‍♀️

autor
30. máj 2023

@kikushaa to by bolo v poriadku keby mi odpisala alebo zareagovala ze ..pocuj tebe som tam pozvanku nedala ale hadam ti je jasne ze si pozvaná..ved som jej pisala ked prislo oznamenie ze chyba tam pozvanka..najskor len zo srandy ze asi zabudla dat a potom som jej uz seriozne pisala ze neviem na com som..

pebu
30. máj 2023

@ann092
@dobkovci
Viem ze so mnou tu takmer vsetci nesuhlasia,citala som diskusiu ale vnimam ako jej sesterka reaguje..ona si to podla mna vobec neuvedomuje. A vsetci tu autorku nabadaju, aby ukoncila vzťahy a pokazila svadbu (ano,neveste to mozno bude dodatocne vysvetlene preco neprisli a mozno to aj pochopi..ale vztahy budu nadobro pokazene),ale ona ich berie automaticky,tak to preto ani neriesi..zasmiala sa na tom..a je to velmi nestastne konanie,len ona si to neuvedomuje!
Ja by som to urcite este poriesila. Toto nie je o hrdosti,toto je o velkom nedorozumeni. A ta sesterka je zrejme taka,ze si velmi neuvedomuje ako voci druhým vystupuje..

katkami123
30. máj 2023

Autorka prečo by si sa ty mala cítiť trápne a myslieť čo si ostatní pomyslia? Veď ona nepozvala vás, to ona má co vysvetlovat, nie ty, ty si jej nič neurobila, keď sa už hrala na veľkú kamošku. Ak sa tvoja sestra necíti trápne, co do telefónu natárala 😀 ty mozes byt v klude. Bola tvojou sestrou oboznámená, v podstate nič s tebou aj tak nevykomunikovala a nepovedala ti ani, že vás tam chce, ani, ze to bol omyl. Stále je ticho, nedostali ste od nej žiadnu odozvu. Takze nech sa cíti trápne ona.