Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@markaterka
😂😂😂😂😂😂😁😁😁
@mamula20 dakujem porod bude rychly lebo bude sekciou :d..ale to zotavovanie bude dlhsie
@markaterka jasne presne to sme sa smiali s muzom :d
@markaterka 😂😂😂 beriem to ako vtipnu poznamku a rozosmialo
Kks ani by som nevedela co teraz. Ako a ci jej oznamit. Ci by som na to vobec mala po case chut…
@evamarek77 dakujem moc ❤
Oooooo blahoželám 😘😘😘
Pripájam sa a gratulujem🙂
4427 odpovedi😁😁😁😁👍vau
Gratulujem, Pan Boh vam to vynahradil takto krasne....😍🙏
Ďakujem krásne..dala som si inak zobrať krv lebo chceme vedieť pohlavie už 😁
Gratulujem, to už si v 10. týždni?
Gratulujeeeem 😍 krasny koniec tejto dramy 🙂) teda uplne ten najlepsi koniec 🙂 mate jeden druheho, mozete sa tesit 😍
@yvanielka ano
No.....myslím si,že sesternicu a aj jej mater od jedu a závisti aj šľak trafí.....
Gratulujem … takze nevesta moze tvrdit ze ti udreli tehotenske hormony na mozog a preto ta drama okolo pozvanky 🙈
@stormie je to možné ale je mi to jedno úplne 🤣
Gratulujem Ti aj ja a teším sa s Tebou ❤️. Užívaj si toto krásne obdobie a prajem Ti, nech všetko dobre dopadne 🙏❤️.
Tie dve strigy puknú od závisti 😂
Autorka gratulujem, prajem ti bezproblémové tehotenstvo a nech ste zdraví a šťastní 🍀🍀🍀 o tomto treba natočiť film 🙃
@stormie
Autorka zas môže povedať, ze jej závidí tehotenstvo 😀 ono zo všetkého sa dá vykrutit, ale snáď má aspoň sesternica štipku rozumu, že do toho nebude zaťahovať ešte aj jej tehotenstvo. Dno prerazila už len tým, že ani vysluzku nedala, tak snáď to nezaklincuje tým, že si bude ústa obtierať o to zatiaľ nenarodené dieťa, to by bolo úbohé.
... teraz bude ďalších 150 strán gratulácií? Hádam už stačilo... nezdá sa vám?
@martulka48 stačí si vypnúť upozornenia
@martulka48 nestačí 😂😂😂 mne sa zdá,že tebe stačí
uz len Steelova by to napisala lepsie.
@autor prajem krásne a bezproblémové tehu😘 a rodinnú krivdu hoď za hlavu, /i keď viem že je to ťažké/ žijeme chorú zvlaštnu dobu kde kdo ťa potopí...Hold Nová # chorá doba.,.
@martulka48 Čo si dovoľuješ tu písať kto má čo robiť, nech sa páči, vypni si upozornenia a hotovo. Milujem takýchto ľudí, čo sliedia v diskusiách a píšu, ako ich to obťažuje. Už stačilo, nezdá sa Ti?

Autorka a nezabudni pozvať sesternicu za krstnu mamu 😉😃