icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

autor
11. dec 2023

@trema uprimne..mne je to uz jedno, o mesiac mam termin porodu a fakt uz toto neriesim

karolinakr
11. dec 2023

Tak ale babätko sa bude volať po nej,že? 🙂

autor
11. dec 2023

@karolinakr to urcite ..

macik166
Autor odpoveď zmazal
minka201
11. dec 2023

Plánuješ ju volať aj na krstiny?

karolinakr
11. dec 2023
sticker
trinityf
11. dec 2023

Super autorka. Vobec neries voloviny. Sustred sa na babatko. Gratulujem 😊

autor
11. dec 2023

@minka201 urcite nie

karolinakr
11. dec 2023

Ja len srandujem

autor
11. dec 2023

@karolinakr v pohode

irina29
12. dec 2023

@minka201 haha....poslala by som oznamenie o krstinach...😆

minka201
12. dec 2023

@irina29 A po krstinách sa ofučala, že prečo sesterka neprišla, že pozvaná bola automaticky :D

sccarlet
14. dec 2023

@stevvvka ja myslím že všetky by sme ju radi videli

karolinakr
14. dec 2023

@minka201 :sweat_smile 👍

babalenka
11. aug 2024

Ahoj ako bábätko ? A sesternica sa umúdrila ? Či vôbec 😁

autor
11. aug 2024

@babalenka zdravím ďakujem za odpoveď máme sa dobre máme 8 mesačnú krásnu zdravú Barborku 🙂 sestrnica sa odsťahovala do čiech odvtedy s ňou nemám žiaden kontakt .aktuálne je vraj tiež tehotná ..

karolinakr
11. aug 2024

neviem, či so, ti gratulovala, ale teším sa s tebou

babalenka
11. aug 2024

Aspoň sa tešíte z dcérky. A sesternica škoda slov . Užívajte si bábätko a prajem ešte pekné leto.

cacianka
11. aug 2024

Ahoj Barborka, buď zdravá a milovaná 💝

brendaa
12. aug 2024

Ahoj dik, že si sa ozvala 😊 toto sa asi naozaj malo stať, kedy sa ukázal charakter a vieš akým smerom sa máš uberať😘.

autor
12. aug 2024

@cacianka ďakujeme 🙂

autor
5. sep 2024

tak sesternicca vraj caka dievcatko a bude sa volat po mne :D..to je uz riadny bizar toto..

teki1
5. sep 2024

Sesternica to evidentne nemá ešte s tebou spracované,už vidím ten rozhovor s mužom,naše dieťa sa bude volať ako moja sesternica,vieš tá,čo nám na svadbe nebola🤨 Nerieš,možno príde aspoň pozvánka na krstiny.😁

lienka.7
5. sep 2024

@autorka ja len ze sa nemusi volať vyslovene po tebe... keby sa môj syn volal napr. Marek, neznamená, ze sa vola po mojom ex, ale ze sa mi to meno môže proste páčiť 😁🤣

yvanielka
5. sep 2024

Stále niečo, toto je podľa mňa najdlhšia vymyslená diskusia na koňovi.

hiro
5. sep 2024

To snad nie je mozne, som sa dostal po 92 stranu... Tak jedna neda papierik co si myslela ze je to jasne ze najlepsia ide k stolu aj ked ho neda, druha sa nafucala, prva nereaguje, druha napise ze nejde, prva pochopi ze nechce ist, druha je urazena pre ten papierik a vlastne sa rozhodla ze aj tak nejde.... Obycajna blbost pre jasnu vec ale prekombinovane na nonsens. "a sediet doma dumať nad tym preco sme jedini s rodiny nechcení na svadbe z nejakeho netusime akeho dovodu" - no lebo co som cital tak je jasne ze ste tam boli chceni ale z kazdej strany tvrdohlavi horenosi tak to aj dopadlo ako dopadlo.
Ja nechapem tieto domyslacky. Ked mi druhy nieco nepovie/nepotvrdi tak si nejdem domyslat neexistujuce scenare. Som zabil kopec casu kym som to preluskal po tu 92 stranu a aby sa ludia takto rozkmotrili pre blbost lebo si domyslaju a sa na hlavu stavaju.

h2
5. sep 2024

@hiro Tiež sa čudujem sama sebe, koľko času som tejto diskusii vtedy venovala a ako veľmi som sa snažila autorku presvedčiť, že to nie je nič iné, než nedorozumenie (keď mi už bolo jasné, že to tak bolo, lebo od začiatku to vyzeralo všelijako). Zbytočne pokazené vzťahy pre blbosť.

autor
5. sep 2024

@yvanielka vyjadrila sa tak ze sa bude volat po mne..druhym menom..cize bude mat dve mena druhe bude po mne..

aurora33
5. sep 2024

Tomuto už ani ja neverim. Moc prehnane.

pebu
5. sep 2024

A ako si sa to dozvedela?