Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Autorka a to sa ostatok rodiny ešte nekontaktoval s nevestou? Nikto zatiaľ nezistil o čo ide?
Pokiaľ som postrehla dobre, tak autorka nevedela o tom ,že má ist za svedka… dneska jej nejaký bratranec písal, keď bol šokovaný,ze autorka nie je pozvaná na svadbu, ze však veď ty si mala ist aj za svedka
@lucky_k tak keď to je pravda že on má ísť za svedka tak potom svedok či ženícha alebo nevesty sa pozýva osobné. Jednu sobotu alebo sa vyberieš na nečakanú návštevu a svojim spôsobom s úsmevom na tvári poziadas osobu blízku za svedka ale také niečo sa asi neudialo. Svedok sa nevolá cez mobil alebo messenger
@reanda prepac, ze to takto napisem, ale aka domnienka? Dostala pozvanie? Nie. Odpisala na prvu spravu? Nie. Odpisala na druhu spravu? Nie. Dvihla jej telefon a zasa ju odfajcila, ze nemoze hovorit. Zavolala spat? Nie. Tomuto ty vravis domnienka alebo nedorozumenie? Toto je totalny postoj, mam ta v p.., na svadbe ta nechcem. To ze potom otocila,aby bola za dobru,ked sa strhla rodinna lavina, svedci o jej charaktere
To si na čo doteraz čakala????nemáš telefón a číslo na ňu?alebo resp.najoblubenejsia sesternica a nezajdes za nou si vydiskutovať situaciu???maximálne trápne.A tu sa čudujeme akú máme internetovu dobu keď na koník napíšeš a tej sesternici nič🙈🙈🙈
@lienka434 Niekedy je lepšie nepísať nič, keď sa ti nechcelo čítať takú dlhú diskusiu 🤭
@lienka434 prwcitaj si to vsetko alebo aspon autorkine prispevky
@mima172 150 km
@lienka434 dobré ránko niekedy je lepšie mlčať
@rebellefleur dostala priamu odpoved? nie.. tak ano, su to vsetko iba domnienky, nech je ktokolvek akokolvek stopercentne presvedceny, aka je za nimi pravda a ako to posobi.. fakty musia byt jasne a nie ze si ich kazdy moze vysvetlit, ako chce
@markusrasford
@petrowna
Diky baby, zjavne som rátala cestu tam aj naspäť 😂
Este som si spomenula ze aj ja som sa nanominovala na svadbu a uz by som to asi riesila inak. Mala som spolubyvajucu vyse roka sme spolu byvali a fakt dobre sme si rozumeli, jej frajer u nas aj casto prespaval, aj sme spolu chodili von aj sa navstevovali v povodnom mieste bydliska a teraz ze bude svadba a pridala ma nejaka jej kamaratka do skupiny na fb kde riesili rozlucku so slobodou v zahranici. Na tu som isla ale povedala som tej kamaratke ze to je divne ze som nedostala pozvanku na svadbu ale na rozlucku mam ist? Potom mi nevesta pozvanku dala aj k svadobnemu stolu, svadba bola obrovska, isli sme tam cez cele slovensko, hotel si platili, na svadbe sme s nou prehodili ledva jednu vetu a potom som sa odstahovala z bytu a sme sa videli asi este par krat a uz je po kamaratstve. Takze teraz ked nad tym tak rozmyslam tak by som to neriesila, na rozlucku by som isla a na svadbu nie a uz by som to brala s nadhladom. A teda ktozvie co si o mne musela ona vtedy pomysliet ze sa jej tlacim na svadbu, asi ma az za taku blizku nebrala.
@mima172 nie som baba😉
@markusrasford
@mima172
@thoughtfulweirdo
@lasona možno poradím inej ☺️ keď bude nad podobným premyslat🤷🏼♀️ nemám čas čítať omáčky. U mňa to potom znamena delete 😃
@markusrasford na fotke tak vypadas
@markusrasford Prepáč 🙂
Tato diskusia sa naramne rozbehla tak pridam aj ja svoj nazor. Zatial som precitala vsetky autorkine komentare. Urcite mas pravo pytat sa co sa stalo atd. Ja si myslim, ze urcite za tym nieco je. Mozno si nieco povedala a ani si si to neuvedomila, trafila si u nej nejake citlive miesto. Mna ked niekto urazi, tiez nie som typ co ide hned to konfliktu a som ticho. Doma si potom prehravam v hlave co vsetko som mohla odpovedat. Myslim to tak, ze stale trvas na tom, ze sa nic nestalo ale pre nu ocividne ano. Aj ked to nechce s tebou riesit a povedat ti to lebo jej to je asi trapne. Nejde o to stretnutie u gynekologa? Niekto moze povedat druhym ze nechce mat dieta a nie je materinsky typ( ako si pisala) ale pritom sa snazi o dieta a nedari sa... ved ludia nevesaju na nos druhym cim sa trapia a niekedy ani tym najblizsim. Mozno preto nepovedala ze tam ide. Povedala ti ze ma nejaky asi zdravotny problem ale co by ti asi povedala keby ta nahodou stretla a dlhsie ste sa nebavili? Nepovedala si ty o nej ze nie je materinsky typ tak ako si tu pisala? Ludia sa menia a to co bolo pred 10 rokmi nemusi byt teraz....No moze to byt cokolvek ale kazdopadne si myslim ze sa jej nieco dotklo a nechce to s tebou riesit a pretvarovat sa na svadbe a byt mila akoby nic. Drzim palce. Riesis to slusne a nezaujato. Pekny vecer...
@reanda - kto je pozvany na svadbu, dostane pozvanku, kto pozvany nie je, pozvanku nedostane. Toto nie je jasny fakt?

Jo ja autorke držím palce, nech sa to rozumne vysvetlí.