icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

unicornlady
31. máj 2023

@hopeja No neviem, čo som pozerala, harmoniky sú dosť drahé. A ešte ak je to zdedené. To by som teda neriskovala, že to zničia (ak im teda tak veľmi na autorke nezáleží, kde je istota, že by s tým zaobchádzali dobre)

kaitlin3
31. máj 2023

@hopeja tak harmonika nestojí 5 korún, je to dedičstvo po dedkovi, bala by som sa o ňu keby si ku zobrala aj sestra a nie to bezcharakterná sesternica, ktorej nestojím ani za sprostu sms alebo telefonát

vela02
31. máj 2023

@hopeja beztak je jasne, kto z tejto dvojice/štvorice rozum ma. Harmonika ma nevyčísliteľnú hodnotu keďže je zdedená. Vtedy je vzácny aj obyčajný obrus. Nepožičiavať určite.

cacianka
31. máj 2023

@hariet
@pragmaticka vy dve aj čítate alebo len sliny plujete, autorka to riešila a nečakala ovácie

lucky_k
31. máj 2023

@hariet ved pramo chcela autorka komunikovať a viackrát, len nevesta nieje schopná odpovedať, ako malé dieťa sa zamlčuje a vyhovára...agentúra už obvolávala ľudí a autorke nevolal nikto, tak nedorozumenie to určite nieje

autor
31. máj 2023

@pragmaticka vy aj citate prispevky ci ste si precitali len ten uvodny a idete tu moralizovat stylom: a ved je vsetko jasne tak co chces?!..

magic08
31. máj 2023

coooo? pozičať harmoniku, to mi uslo. To kedy pytali? ze sa nehanbia... akoze toto je uz trosku sila z mojho pohladu...😠😲

maca1984
31. máj 2023

Kávu som vyprskla...
ešteže sedím vonku a nezachrontila som si nič vnútri. Že harmoniku požičať.
cocotizmus level 5000

lucky_k
31. máj 2023

@pragmaticka autorka ju kontaktovala už dávno, nevesta nekomunikovala...a stresy bude určite mať ale kvôli svojej hlúposti, ... buď jej narovinu povedať - nie, niesi pozvaná ( lebo je zrejme dospelá) alebo teraz mať stresy, lebo čo čakala??? že autorka nikomu nič nepovie a nikto si nevšimne, že tam nieje? alebo, že príde bez pozvania???

katkami123
31. máj 2023

@maja22
A čo je to za charakter? To nevedia slusne zatelefonovať a vysvetlit situáciu ako dospeli ľudia? To čo sú toto za ťahy a protiťahy z ich strany? Čiste narcistické chovanie. Normálne ma vytočili. Pripomínajú mi jedného môjho ex. Totálny pruser z jeho strany a načo ospravedlnenie, načo vysvetlenie… tvaril sa úplne akoby nič, sme v zabehnutých koľajoch akoby sa nič neudialo a ešte ako to, že ja som nasraná. Tuto tiež prestrelia, autorke mesiac odpísať nedokážu a zrazu, daj harmoniku.

Ja by som im takú sms potom v sobotu napísala, žeby mali.
“Vidím, ze máte charakter na pohľadanie. Moja manželka čaká mesiac na odpoveď, ktorej sa do teraz nedočkala, ale keď vy potrebujete na rýchlo požičať harmoniku, viete sa zmobilizovať hneď aj o 11. v noci.”

A práveže ja by som im aj tu harmoniku pozicala, ešte nech im ju dá sestra pred vsetkymi a povie, to je ta harmonika, ktorú ste si od sestry chceli požičať. Nech sú už úplne pred vsetkymi za blbcov. A ešte by som aj tu tortu preposlala s rečou, toto dala vyrobiť sestra pre vás ako svadobný dar, objednala do predu, lebo si myslela, ze aj ona bude medzi pozvanými, tak Vam ju aspoň posiela.

gabriela876
31. máj 2023

@gabu_lienka kde je taka tema? Nenasla som to dakujem

babulkomale
31. máj 2023

neozvala sa nevesta ozval sa zenich..pisal muzovi ci im vieme na svadbu pozicat harmoniku ..nemam slov..

Mozno zenich ani nevie ze nejdete, kedze sa vyjadril ze to ma na starosti nevesta 😃

lucky_k
31. máj 2023

bolo by veľmi detinské sa zachovať rovnako a neodpísať, tak ako to nevesta robila tebe?

sickynickyobsadene
31. máj 2023

Mňa len napadlo , nebrala ona to nahodne stretnutie u gyn. ako vybavené ústne pozvanie na svadbu?

malalienka85
31. máj 2023

kokos tá nevesta už prerazila dno a ženích podpapučníček ako taká trubka tiež, ale však aký išiel takú našiel....

hsara99
31. máj 2023

@sickynickyobsadene keby hej tak sa teraz nechová ako krava (s prepáčením) a nehrá mŕtveho chrobáka, ale je schopná normálne komunikovať.

acrobaleno
31. máj 2023

Tato tema je 🔝 Prepac autorka ze tvoja zivotna situacia mi pride tak zaujimava, ale toto ma vzkriesiloz mojho MK dochodku.
Vyjadrim nazor ako mnohe ostatne. Tu nejde ze ju nepozvaka, ale ze nemala ani tolko chochmesu jej to povedat, ked sa na to autorka pytala.
Harmoniku nedavaj, zozer tortu a pritim nech ti muzhra na tom wellnesse

katkami123
31. máj 2023

Autorka a nemôže dať cukrarka na tu tortu venovanie? Žeby tam napísala : Šťastnú spoločnú cestu životom prajú Anička a Janko Johankoví? A nech ju sestra dá do predu k tortám? Podľa mna jedno takéto gesto je viac ako 1000 slov. Vy budete vyzerat pred ostatnými nad vecou a oni za blbcov, ktorí ešte aj tortu od vás dostali a ani nie sú schopní vás pozvať. A harmoniku nedávajte, to je vzácny dar. To by som v nedeľu napísala, ze až teraz ste si sms všimli a na starosti ju má manželka. Už o tom, ze vás nepozvali na svadbu by som im nič nehovorila, lebo budete pôsobiť ako zúfalci, pre ktorých je ich svadba jediná životná spoločenská udalosť vo vašom živote a keď tam nejdete, vás život už stratil zmysel.

katka2602
31. máj 2023

Tak na to sa už nedá ani reagovať. Zjavne sú totálne mimo. Harmoniku by som v žiadnom prípade z rúk nedala. A tiež si myslím, že to je len zámienka. A možno im niekto povedal o tejto diskusii a spolu večer v posteli ju čítali a nič iné ako harmonika ich nenapadla. 🙈🙆‍♀️

sidicek
31. máj 2023

Tak nakoniec aspoň tu harmoniku pozvali 🙂

magic08
31. máj 2023

@sidicek 😂😂😂

zuza265
31. máj 2023

Ja by som im pozicala a napisala: jasne, pridte si zobrat🙂 a bola by som zvedava na to stretnutie 😂

kikushaa
31. máj 2023

@katkami123 ale prosim ta, just by ten napis zoskrabali 😆

autor
31. máj 2023

@zuza265 alebo by poslala babu z agentury

babulkomale
31. máj 2023

@sidicek mozno citali ze niekto sa indentifikuje ako harmonika. Mozu obliect harmonike saty a poslat ju taxikom na svadbu 😃

malalienka85
31. máj 2023
adik64
31. máj 2023

No myslela som si, že viac zamotané to už byť nemôže a vidím, že môže 🙈 To čo už je toto za charakter, nemám slov. Autorka, pochybujem, že by sa tá harmonika k vám niekedy vrátila, už by ste ju asi nevideli.

ewwe
31. máj 2023

ja by som im tiež poslala tu tortu, nech sa v nich pohne svedomie

katkami123
31. máj 2023

Nech mu tvoj manzel odpíše :” Je pekne, ze od nás chcete harmoniku, ale mohla by tvoja partnerka konečne odpísať mojej manželke na jej správy, ktoré si síce prečítala viac krát v priebehu mesiaca, ale na odpoveď čaká do teraz? Ďakujem”

Nech sa z toho milá sesternica tak ľahko nevyvlečie a pekne si spapá všetko do poslednej omrvinky a nerieši veci cez svojho partnera. Lebo očividne ma ona nejaký problém s autorkou a nie jej priateľ. Nech zdvôvodní, primadona.

vela02
31. máj 2023

@ewwe v nich sa už podľa mňa nemá čo pohnúť, keď si teraz pýtajú harmoniku😀