icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

1fifinka1
31. máj 2023

@momoftwo co obedy ale koľko nevyzdvihnutych deti bude v skolke

kandelabra
31. máj 2023

@momoftwo alebo sa ani nenavari 🤣🤣🤣

h2
31. máj 2023
sticker
zafir01
31. máj 2023

Véd sem hod screenshot

kylie1983
31. máj 2023

Uz preslo 6 minút, dokedy mame čakať???🤣🙏🏻

reanda
31. máj 2023

no, rychlo, potrebujem ist kosit zahradu 😀

zafir01
31. máj 2023

@momoftwo ja som priam dojedla 😂 ale decko mam cele ubrindane, či sa kŕmi sama pri mne

malalienka85
31. máj 2023

@autorka ja som taká zvedavá, snáď sa už dočkáme rozuzlenia, keby fajčím idem si zapáliť 😀

anetka34
31. máj 2023

Ja Ťa práveže obdivujem, ako sa dokážeš triezvo pozerať na vec a rešpektovať niektoré názory a neútočiť naspäť. Mnohé by tu už vybuchovali keby im niekto takto odpovedal.
Ja sama by som bola tiež naštvaná, že niekto to tak zľahčuje a tvári sa ako by o nič nešlo.
Mňa sa tiež táto situácia dotka, keď sa mi podobné stalo, že ma dlhoročná kamoška odstrihla bez dôvodu. Je to rovnako bolestivé ako rozchod. Už nedôverujem toľko novým kamarátkam. A známu, ktorá každý môj problém zľahčovala akože nie, som už ako kamošku prestala brať.

lucky_k
31. máj 2023

@1fifinka1 ja by som si po správnosti mala vypísať dovolenku, lebo som v práci ale nič zo mňa nieje 🙂
@kylie1983 😝 tiež sledujem čas, deň zbehol rýchlo, no teraz sa akoby zastavil :-ň

janage
31. máj 2023

@jana_eyre_2 urážky nemajú čo robiť v žiadnej diskusii. Ale zas napísať, že toto či ono bolo z mojho pohľadu fakt hlúposť urobiť, ja za urážku nepokladám. Teda sa zhodneme, že autorke nemusíme len pritakavat, ale je dôležitý spôsob akým nesúhlas vyjadríme s jej jednaním vyjadríme.
Sledujem od začiatku a ja si myslím, že min.70% diskusie bolo fajn.

1fifinka1
31. máj 2023

Včerajší Dunaj nemal takú sledovanosť.

uctovacik123
31. máj 2023

@lucky_k napodobne 🙂

victoriab
31. máj 2023

také haló skrz jednu svadbu, toľko sĺz, emócií, pocitu krivdy... a oni sa nakoniec do roka rozvedú :D

momoftwo
31. máj 2023

@zafir01 ja mam obe deti doma, akurat dnes som musela zacat triedit zimne a letne veci, starsia bola doobeda v divadle, o 4 tam ma byt zas kvoli vystupeniu, o 5 tam mame byt uz aj my s muzom, musim na zajtra do skoly este napiect kolac na den deti, navarene nieje samozrejme…a ja si tu na modrom koniku citam pribeh najbizarnejsieho svadobneho pribehu Slovenska, normalne mi je smiesne samej zo seba😂😂😂

ejbyk
31. máj 2023

📍

reanda
31. máj 2023

@victoriab to, ci sa rozvedu, nikoho netrapi.. nas zaujima autorka 🙂

feeewa
31. máj 2023

Celý obedný spánok môjho decka doháňam neprečítané strany tejto diskusie 🫣😂🥳

autor
31. máj 2023

sms mi prisla v zneni: Ahoj, prisli by sme si teda po harmoničku o deviatej v sobotu asi poslem tatina, to ze nebudes na mojej svadbe sice nechapem ale respektujem tvoje rozhodnutie aj ked teda ma to mrzí ale proste niekedy sa stanu situácie ktore nevieme v zivote ovplyvnit len to akceptovať tak ako to je..prepač ze som nedvihla telefon ale neviem teraz čo skor ..však to poznaš,

divokykonik
31. máj 2023

No pííš, umriem od zvedavosti. 😀

lucky_k
31. máj 2023

@uctovacik123 ak si účtovníčka, aspoň, že vyšiel dátum - po dphčkach a pred mzdami 🙂

dobkovci
31. máj 2023

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

vevapeto
31. máj 2023

Autorka nekleplo ta od nervov dúfam…🤨

feeewa
31. máj 2023

Tak ona rešpektuje TVOJE rozhodnutie? No ZLATÁ! 😂

zafir01
31. máj 2023

@momoftwo no mne ide najstarší zachviľu na tréning, musím ho zaviezt, lebo mu nejde spoj, stredný je chúďa v teplotách v posteli, a najmladšia mi tu robí reorganizácii domácnosti.... A s mobilom v ruke refreshujem stránku, že čo vlastne sa stále... 🙈 0ritom nebývam takto na MK aktívna

blondinka95
31. máj 2023

Presne sa stalo to čo sme hovorili, ide to otocit že ty si jej neprišla a odmietla prísť na svadbu a ona nevie prečo.

lavender273
31. máj 2023

No a zase mi vysla predpoved...otocila to na teba ze ty neprides 🤣 kristova noho .. dievcina si sedi na vedeni..

jana_eyre_2
31. máj 2023

@janage nie, to nie je urážka, avšak urazajucich vyjadrení je tu myslím celkom dost (konkrétne príspevky a strany sa mi hľadať nechce).. neviem prečo si si vzala moju reakciu o urazkach na seba.. aj 30% urazajucich príspevkov je z môjho pohľadu veľa..

autor
31. máj 2023

ak si po tomto niektora z vas pomysli ze som si to cele vymyslela nebudem sa jej vobec uz cudovat