icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

momoftwo
31. máj 2023

Ved vsetky sme vedeli ze to takto skonci. Ona sa opekni a z teba spravi kravu. No bravo neveste!😂 ja mam dost🥵

magic08
31. máj 2023

a vies ze mi presne napadlo ze ta sprava bude v takom nejakom zneni? javi sa nevesticka ako dokonaly manipulator

autor
31. máj 2023

lebo ja kebyze toto citam tak tiez si myslim ze toto sa v reale ani nemoze asi stat

reanda
31. máj 2023

to sa dalo cakat.. som ti povedala, ze od takej sa nic normalne cakat neda
kasles uz na to, ci budes robit ten cirkus?

babulkomale
31. máj 2023

Akceptuje, chape ale neopyta sa preco 😂😂😂 neskutocne

laila22
31. máj 2023

Autorka odpis jej: ,,To rešpektujem ja Tvoje rozhodnutie, že si ma nepozvala,,

h2
31. máj 2023

No ty kokos! Hneď by som jej napísala, že ako to, že nechápe?! Veď ťa nepozvala!!!!! To je ale krava debilná!

maca1984
31. máj 2023

Tak teraz som si takmer istá, že je to výmysel.
Tá sms je presne podľa komentov aké tu baby napísali. Ťaháš príbeh podľa komentov.
Pekný zvyšok dňa želám a veľa štastia s dejom.

deginko
31. máj 2023

A čo si jej odpísala?

katuskamala1
31. máj 2023

A co ty teda na to??

momoftwo
31. máj 2023

@zafir01 ved to ze ani ja, raz za 5 dni sem odem pozret ale ako je tu tato temu tak musim to citat

trema
31. máj 2023

No do pr... Spytala by som sa jej, ake su to tie situacie 😀 pre ktore ta nepozvala

autor
31. máj 2023

@maca1984 ano ano !

vevapeto
31. máj 2023

Nie je tu náhodou založená diskusia, že sesternica mi nechce prísť na svatbu?😉 rada by som sa tam pripla…

zafir01
31. máj 2023

Autorka... A ideš jej niečo na to odpísať?

minka201
31. máj 2023

Presne toto som písala, že jej nevesta napíše !!!! :D

zafir01
31. máj 2023

@vevapeto 😂

pragmaticka
31. máj 2023

Čítala som si tvoje príspevky. Za mňa tu jednoznačne ide o omyl z ktorého si ty vďaka MK a tvojej rodine urobila somára!!! Baba sama z teba nechápe, ma dosť práce okolo svadby. Zase si jej ako decko písala smsku, miesto aby si jej zavolala. Keď nedvíha, skúsim znovu alebo jej napíšem nech ti zavolá. A nie vypisovať. Potom dostaneš takúto odpoveď ktorú si zase spolu so sliepkami z MK vysvetlíš po svojom!!!!!!

autor
31. máj 2023

ja ani neviem ci mam vobec chut odpisovat nieco na toto..mne to uz pride smiesne vsetko..

kandelabra
31. máj 2023

Jasne, hra to do stratena, ona nic, ona za to nemoze, ale respektuje ta.... prd makovy, keby ju to vazne mrzelo, tak sa sprava inak!

dennissa16
31. máj 2023

Aspoň vidíš, akú chybu si urobila tou správou s harmonikou (ze im ju dáš a bla bla)

brigelka
31. máj 2023

Ja som tušila, že to nevesta obráti proti nej. Že to vlastne autorka nechcela ísť na svadbu, že nevesta ju predsa pozvala, aj keď kartičku akože zabudla. Verte tomu že ona si svadbu pokaziť nenechá a ohovori autorku,ako sa vykašľala na jej svadbu, možno aj slzu vyroni a všetci jej to uveria. A pravde sestry a rodičov už nik neuverí, lebo rodina bude na nevestinej strane.

malaopicka
31. máj 2023

Keď toto celé skončí, môj život stratí zmysel 🥲🫣
Ja by som jej tiež napísala niečo v znení, že to ja rešpektujem jej rozhodnutie a nebudem sa tlačiť niekam, kam ma očividne nechcú. Nechápem ako stále neprišla k tomu, že dvihne telefón a vydiskutuje to s tebou alebo príde osobne, keď je už od teba pár metrov.

magic08
31. máj 2023

teraz mas možnost spravit ten slubovany cirkus o ktorom si pisala na str 50

mima1608
31. máj 2023

@vevapeto tak to by bol ozaj gól 😅😅😅

@autorka, a čo si jej odpísala? Ja by som jej normálne poslala screenshot tej správy, keď si sa jej pýtala, prečo vás nepozvala. A spýtala by som sa jej či si srandu robí. Či ste sa mali teda pozvať sami.

autor
31. máj 2023

@pragmaticka vsimli ste si pocas toho ako som pisala ze ona na telefonaty nereaguje?..len na sms?.a ked teda si potrebujem ujasnit a dostat odpoved ako inak ju mam kontaktovat?? nez sposobom o ktorym viem ze zareaguje

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
michellemary
31. máj 2023

Ako tu baby predpokladali, sesternička to krásne obrátila proti tebe, a bude hrať ublíženú pred celou rodinou...

ann092
31. máj 2023

@autorka no ja by som jej na to odpísala, že však ty si ma nepozvala na svadbu tak na čo sa tu teraz hráš ? To je riadna trapka, presne sa to dalo čakať,že to otočí proti tebe

minka201
31. máj 2023

Odpis jej, že si si iba robila srandu a ze jasne ze prídeš, že sa už nevieš dočkať, ako ju vystiskas a vytancujes :D

dzt
31. máj 2023

Autorka kde bývaš? Pridem JA po tú harmoniku a nedám jej ju ani keby čo bolo!!! Pre môj pokoj na duši 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 lebo ma z toho porazí 😬