icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

dobkovci
31. máj 2023

Ja mám pocit že to tu nevydrží dlho a do večera to bude zmazané 🤣

katkami123
31. máj 2023

Pardon, raz si jej volala. Čítala som všetko. Aj to ako si písala, ze sa hanbíš, ze ta nepozvala a co si teraz cela rodina o vás pomysli, tak si predstierala, ze ideš na svadbu aj ty. Až keď ti tu napísali, ze máš povedať pravdu, si nabrala odvahu to povedať aj mame, aj sestre, tak netvrd, ze nemáš problém so sebavedomím. Keď to zájde až tak ďaleko, ze predstierala pred druhými, ze ideš na svadbu a nebyť tejto diskusie, možno do teraz to tvoja sestra s mamou netušia a myslia si, ze ideš. Toto je extrém.

katka2602
31. máj 2023

@evamarek77 takže je veľmi veľká šanca, že poznáš nevestu osobne 😂🙈🙆‍♀️

januska12323
31. máj 2023

Mám normálne chuť ísť v sobotu na výlet, votrieť sa na danú svadbu (pri takej veľkej rodine sa to stratí) pobrať občerstvenie a doniesť autorke ako bolestné. 😁

autor
31. máj 2023

@katkami123 samozrejme ze by som to mame a sestre povedala..nenechala by som predsa aby sa to oni dve dozvedeli az v den svadby ze ja nejdem..boze

magic08
31. máj 2023

@katka2602
@evamarek77 zacína to byt este zaujimavejsie 😀

liliana8
31. máj 2023

Ty chces byt proste vzdy za dobru.Netreba byt zakerny,ale mat svoju hrdost a nastavit HRANICE,hlavne takymto ludom.Nie po sebe nechat sliapat.Preto sa k tebe tak sprava,lebo jej to dovolis.Harmoniku si mohli zohnat aj inde.

katka2602
31. máj 2023

@magic08 že? Čakám,kedy sa ozve sama nevesta 🤣

vela02
31. máj 2023

@evamarek77 ježiš!!😂😂😂 odpadnem!

barbie1981
31. máj 2023

@katka2602 možno to aj číta 😁, keď napísala takú sms

magic08
31. máj 2023

@katka2602 uz som to tu spomenula, ze kedy jej to nejaka dobra duša povie 😀 a pride sa vyjadrit, prípadne, až vtedy autorka spozna skutocnu nevestu :-d

katka2602
31. máj 2023

@barbie1981 možné je všetko, čoskoro to bude na FB a nájde sa v tom pol rodiny 🙈

ann092
31. máj 2023

Začína to byt riadne zaujímavé… Žilina, hmm to mám kúsok 🤣

lucky_k
31. máj 2023

@katka2602 fuuu, tak to by potom ešte len bola svadba 🙂

vela02
31. máj 2023

@evamarek77 prosim mohlo by sa doriešiť s autorkou či naozaj nevestu poznáte? Toto ma mega zaujíma 😀😀😀

puertorico
31. máj 2023

napísala by som jej, že si dostala len oznámenie a nie pozvánku ku svadobnému stolu, takže rozhodnutie bolo jej a nie tvoje. iba toľko . nič viac.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
lucky_k
31. máj 2023

@minka201 nieje čas teraz mäso riešiť 🙂

katkami123
31. máj 2023

Tak prečo neveste úprimne neodpíšeš svoje pocity? Nehnevaj sa, ale ty si ma ani nepozvala. Písala som ti pred mesiacom, prečo sme nedostali pozvánku k svadobnemu stolu, iba si si prečítala a neodpisala, písala som ti na to o týžden či sme pozvaní, aby sme sa vedeli zariadiť, opäť si mi neodpisala a dala videné, mám to ako dôkaz na messengeri. Písal môj manzel tvojmu či sme pozvaní, on nám odpísal, ze toto je tvoja záležitosť. Agentúra zisťovala všetkých, ktorí sa zúčastnia svadby, okrem nás, kedže sme pozvaní ani neboli. Po tom všetkom s nami komunikuje iba tvoj muž či Vam požičiame harmoniku na svadbu, nie či ju prinesieme so sebou. Je mi ľúto ako si sa ako krstná matka môjho dieťaťa po tom všetkom, čo sme pre vás urobili. Do teraz si nemala záujem vysvetlit si situáciu, píšeme a voláme ti stále iba my. Už sa ti viac nebudeme vtierat. Nepôjdeme niekam na silu, len aby si nevyzerala teraz hlupo pred zvyškom rodiny.

Prečo jej toto všetko, čo cítiš, nenapises? Prečo to zo seba nedáš von? Iba svoje pocity, svoje vnútro čo prežívaš, co ste všetko pre nich urobili… žiadne urážky, nič, len to ako sa zachovala a ako sa ťa to dotklo.

sis12345
31. máj 2023

Už sa viac nedoprosuj, nevydieraj ju citovo ''ak by si ma pozvala tak by som prišla '' atd'. Je to trápne, musíš začať konať asertívne. Ona ťa nepovažuje za seberovnú osobu a manipuluje ako jej príde vhod.
Na tvojom mieste by som jej napísala poslednú! sms (jasne a stručne) - Nepozvala si nás hoci som ti dala viacero príležitostí situáciu objasniť. Nerozumiem čo sa stalo ale chcem si to vydiskutovať. Ak nie si schopná dvihnúť mobil tak na harmoniku zabudni.

mamincinocka
31. máj 2023

@puertorico presne tak

zero_hero
31. máj 2023

Mne to príde celé ako jedno veľké nedorozumenie a nejaký komunikačný šum medzi vami 🤷‍♀️ možno som naivná, ale vieme ako niektoré ženy prežívajú take záležitosti ako zásnuby, svadba, narodenie dieťaťa a podobne… mna by fakt neprekvapilo, keby ona žila v tom, že je samozrejme, že ty na svadbe budeš a to, ze sa ta dotklo, ako ona teraz komunikuje resp.nekomunikuje, jej vôbec ani na um neprišlo. Ja osobne, keby išlo o takú osobu v mojom živote, ako ju opisujes, by som si s nou nepísala správy, ale išla za nou osobne a konfrontovala ju a už podľa jej reakcie by som vedela, kde je pravda.

ann092
31. máj 2023

@evamarek77 čo tam stvárala ? Ako sa správala ?

hariet
31. máj 2023

@zero_hero presne tak.

lucky_k
31. máj 2023

@zero_hero no veď písala ale ona neodpovedala, telefón nedvíhala, muž volal ženíchovi a ten sa vykrútil, svadobčanov obvolávala agentúra ohľadom potvrdenia účasti a im nik nevolal..

magic08
31. máj 2023

@ann092 Tak toto aj mna zaujima 😀

katkami123
31. máj 2023

EŠTE RAZ PRE VŠETKY ŽENY TU!
JEJ SVADBU RIEŠI AGENTÚRA !
Tam nie je priestor na stres a ani chyby. Nevesta dokopy nič nemusí. Nie je priestor ani na komunikačný šum.

dobkovci
31. máj 2023

@katkami123 presne by som toto skopirovala celé ...vyjadrené všetko.

pebu
31. máj 2023

@zero_hero presne tak..ale vies,99% jej tu masti ego v style,aby sa na nu vykaslala, ked neodpisuje/nevola. Pricom nevesta si to vobec neuvedomuje. Toto je zbytocne..autorka sa chce ukajat v nespravodlivosti a v pocite krivdy..ona to nechce skutocne riesit.

zero_hero
31. máj 2023

@lucky_k veď pisem osobný kontakt, nie správy, nie telefonáty..