Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
prisla sesternica osobne baby..akurat parkuje auto dole pred nasim barakom..som zvedava co z tohto bude..muz akurat pozeral cez okno ze a mi vravi ze neuveris kto sa sem dovalil..takze cakajte na info
fuha no som zvedava asi prisla pre harmoniku 🪗
@rebellefleur vieš, ono samozrejme môžeš vyjadriť názor tak drsne ako sa ti páči, je ale pravdepodobne, že to bude mať odozvu v rovnakom tóne. Ono platí, že ak človek chce úctu ,musí ju aj sam preukázať. Bez ohľadu na to či sa nám prístup, názor druhého páči, alebo s ním (ne) súhlasíme. V opačnom prípade nastáva "ako sa do hory volá..."
Odpadnem 🙈🙈
@mamina7070 😂😂😂😂😂😂😂
Tak to som zvedava.
Nevesta asi prišla zachrániť situáciu 👀👀👀 či skôr pokaziť ?
@naja94 uz som to tu vcera pisala, vzhladom na moje zivotne skusenosti, bola by som vdacna,keby takato situacia, aku ma autorka, bola moja najvacsia krivda v zivote. Takze ano, zamrzelo by ma to samozrejme ako kazdeho normalneho cloveka, ale sla by som dalej. To je len pre vysvetlenie, aby sa tu podaktore neobuli zasa do mna, ze toto neni tema o mne 😊
@tiana080 ja som tuto temu rano o 5 na wc zacsla citat pred par dnami ako zacsla cize chapem ta 😀😀
K autorke, som presla u nej vsetky stadia udivenia, miestami mi svojou naivitou pila krv no nakoniec tou poslednou sms to spravila dobre a aspon vidi konecne po rozhovore s tetkou, co jej nalozila, kde su tam pomery a fandim jej muzovi, ako sak tomu vsetko postavil a im prajem pekny vikend a nech si nevesta zne co zazala… 💪🏻💪🏻
@onedaynick dnes dcérka namiesto rozprávky na dobrú noc bude mať čítanie diskusie tak sa mi zdá 😂
Skôr či neskôr sa raz tvoja mama o tom telefonáte dozvie. Už je to a tebe.
@ann092 toto som tvrdila už na prvej strane
@rebellefleur ty nemáš žiadnu empatiu. Ty nevieš čo je súcitiť. Teba keď pošlú preč z miestnosti ty sa postavis a podakujes. Nikto netvrdí že sa môžu vyjadrovať len osoby ktoré sú "na strane" @autora príspevku. Len v tvojom prípade je jeden problém že ty píšeš čo by si ty robila a to chces vnútiť aj autorke. Už od včera sa o to pokusas
@kandelabra ale predsalen sem obcas ockom hodim, keby nieco 😉
@haley7897 ja som si vyjadrila svoj nazor a to, ci sa niekomu paci alebo nie, je mi fakt uprimne jedno.
Možno si iba ide po harmoniku 😂
Uff, až mi knedlik naskočil v krku. Držím palce 🍀
Podľa mňa sa dohodnú a sobotu sa stretnú na svadbe 🙂
Az som pozrela na hodinky, ze len teraz dosla... To bude na dlho. Dufam, ze info nebude musiet aitorka predychavat dlho a my nebudeme musiet extrwmne dlho cakat...
@michellemary u nej moc nezarobi, Urbanikova neplati za honorare, tiez rada hra mrtveho chrobaka 🙂 https://fici.sme.sk/c/20525571/pre-evitu-vsetko...
@dobkovci
Vidíš, že sú to problémové povahy, keby chceli, dohodnúť sa mohla nevesta už dávno pradavno.
@guiseppinka no nic, varme kavu 🤣
@markusrasford hej, hej, ja som tu jedina,co sa jej snazi nieco vnutit. Kks, prvych 30 stran diskusie a same rady: napis! Volaj!, ale asi zle citam celu diskusiu 😊

Trápne, ale ešte nikdy som veľkú potrebu nevykonávala tak dlho 😂😂😂 kým som to tu všetko prelustrovala. 😂