Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Vidíš, mesiac sa s ňou nedá skontaktovať ale keď jej napíšeš že nepožičiaš harmoniku po dedkovi tak príde hneď 😃 čo tam po sesternici čo je ako sestra, tú na svadbe netreba. Harmoniku treba!
Hmmm.. ty riešiš sesternicu a ne/pozvanie..
môj ex sa ženil minulý rok a zabudol o tom povedať svojej jedinej dcére, ktorá mala v tom čase 14. Vieš ako sme sa to dozvedeli? v sobotu večer jej vo svadobnom obleku doniesol v krabičke 10 zákuskov 🤦🏻♀️ so slovami - som sa dnes oženil.. dcéra kukala jak puk, nezmohla sa na slovo. Prišiel manžel, bez slova zavrel dvere a zákusky migol do koša.
@ruzovakrava a este ju bude povazovat za svadobny dar
Ja Vám hovorím táto téma skončí happyendom a v sobotu všetci druzne zapiju nedorozumenie...
presne Harmonika ako svadobny dar 🪗
🍿🍿🍿
@ruzovakrava
@lucky_k
Co co, na ktorej strane pisala, ze jej napisala ze harmoniku nepozicia, to som nejako prehliadla 👀🙈
@jajulienka
autorka (volajme ju Božena) - vari kávu
Nevesta (jarmila) - sedí za stolom v kuchyni a hovorí : " Božena, ja nechápem, čo sa deje.. Mam teraz toho toľko, neviem, kde mi hlava stoji. A ty mi napíšeš ešte k tomu, že na svadbu nejdeš. Normálne ma to s priateľom nahnevalo prepáč...."
Autorka - dovarila kávu, otočí sa k Jarmile a hovorí : " jarka, ako nehnevaj sa, ale nám neprišla pozvánka k stolu. A nevedeli sme prečo. Písali sne tu, volali. A bez odozvy. No co si mame o tom myslieť. A potom aj harmoniku požičať... Sama vieš, že je po dedkovi. A potom tvoja mama zavolá a nahuci na mňa.
Nevesta Jarmila zdvihne čerstvo na farbené obočie a vyspuli ústa : " čoo? Ved vy ste pozvaní obaja s mužom... Kks bozkaaa, to si fakt myslíš, že by sme vás nepozvali, ved sme naj sesternice. To sa stalo nejaké nedorozumenie" začne jej byt ľúto a cez 3D mihalnice sa snaží vytlačiť aspoň kúsok slzy.
Potom sa zrejme objimu akoby jedna z nich mala koronu, a teda Bozka zakričí mužovi ferovi do obývačky z kuchyne : " feroooo, oni sa fakt len pomýlili, že Milada balila pozvánky a už mala dačo vypite, tak asi našu nepribalila"
Fero príde nasrdeny do kuchyne, dačo zamrmle, ale ze je teda rad.. Sak sú rodina. A povie bozene nech mu tiež zaleje turka.
Potom konverzácia sklzne do bežných vecí a Božena s jarmilkou začnú rozoberať sprievodný program na svadbe...
Možno to aj takto bude 🤷🏻♀️
@nikaeli jaaj aj môj ex sa tak oženil, narozdiel od Tvojho nepriniesol dcére ani zákusky. Vieš ako som sa to dozvedela ja? V sobotu ráno som listovala evitu pri raňajkách, skoro som sa zadrhla s kávou.. Tam krásavica odfotená, s opisom svadby... Dcéra mu to dodnes nevie zabudnut... A povedala, že on môže na jej svadbu zabudnúť...
@mamina7070 čoby, autorka jej pusti aj wellnes..
@zafir01 😂😂😂
@rebellefleur chces mat len silou mocou iný názor ako my všetky, tak ideš “hlavou proti múru” a možno si sa ani na sekundu neskúsila vžiť do autorky 😄 lebo nechceš byt “ovca” a nechať sa strhnúť “davovou psychózou”
.
@zafir01 Si fakt dobrá👍😂😂😂
Toľko žien je tu zapojených do diskusie, je celkom slušná šanca, že sa sesternica k tejto diskusii dostane tiež časom.. a možno už o nej aj vie 🙂 tak prijemne čítanie 🙂
Tak ja dnes nejdem spať,kým nebudem vedieť výsledok konfliktu
@jajulienka ďakujem.. Fantázia pracuje teraz asi každej z nás. Som veľmi zvedavá, ako ďaleko od pravdy ten môj scenár bude 🙈
@rebellefleur
nechodím sem často, ale teba si pamätám z iných diskusii a viem, s čím bojuješ... to ale neznamená, že problémy iného, v tomto prípade rodinného, charakteru nás nemožu rozhodiť, rozladiť, vyhodiť z konceptu... autorkin problém vôbec nevnímam ako bežný a ľahko riešiteľný, tiež by ma to ranilo a urazilo... rodina a vzťahy v nej sú v živote príliš dolezité na to, aby sme len mávali rukou
@kikushaa pár strán späť myslím že po tom čo jej volala nevestina mama a mala nasrdený prejav, prevažne monológ podľa slov autorky. Takže sa k slovu veľmi nedostala. Napísali že harmonika tiež na svadbu nepôjde a zrazu nevesta pred bránou.
@zafir01 som si cvrkla a zároveň som dostala chuť na svadobné koláče. Hlavne likérovú špičku 🤤
Baby videli ste v správach co sa tie dve rodiny pobili lebo neboli pozvaní na prvé sväté prijímanie 😃😃😃 tak uz čoskoro na TV joj krimi 😁

@fiirsttiime ti bude nejaka zlata ta harmonika, ked je taky velky zaujem o nu....mozno slo i o to ju dostat od autorky, pocitala, ze ked sa bide hnevat autorka, tak ju nebude pytat ... nevesta si je vedoma jej povahy