icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

fiirsttiime
31. máj 2023

@evamarek77 môže byt keďže ju rozculil DJ co je 3x drahší ak sa mu chystá tuez v strede svadby vypnúť hudbu aby pokecala 😄😄😄

katkami123
31. máj 2023

Autorka, ja som na tvojej strane, ta sms bola super, aj ako ste s nou teraz hovorili. Ego si dávala bokom cely život, keď si si pri nej nevšímala varovné signály, takze nechápem tieto trápne komentáre zien, ktoré sú vždy všade, len sklopiť zakazdym uši a nechať si srať na hlavu. Tvoja sesternica je len obyčajný narcis, keď sa ti raz bude chciet si prečítať na internete ich charakteristiku osobnosti, tak je to ako cez kopirak, čo robí tvoja sesternica a toto sú ľudia, ktorí so svojimi klamstvami idu do extrémov a nepoznajú zľutovanie a nemajú empatiu. Mame toto všetko určite povedz ale až zajtra, dostan to zo seba von, ale s tým, ze ju požiadaš, až nerobí scény, pretože aj tam na ňu na 100% vyletia kvôli tebe, nech je pripravená na argumenty.

ema22270
31. máj 2023

Ja som mala taku kamosku a aj sestru, tak poznam taketo spravanie, ze z teba spravia uplneho debila, ze nevies potom ani kde je sever a tvoje pocity a vsetko boli spravne, ze si sa nemylila a naozaj ste pozvani neboli a uz to nezahra nijako. Len si to neuvedomila, ze ona si sama tu svadbu uz dopredu pokazila svojim spravanim. A vy ste v tom uplne nevinne.

guiseppinka
31. máj 2023

Ja by som teda nesla na svadbu, program na sobotu uz je vymysleny a uzila by som si ho se vsim vsudy... Ked bude autorka robit oslavu narodenin, tak by som pozvala sirsiu rodinu a ju teda nepozvala. Zvlast by som si dala zalezat, aby nepadlo ziadne "budeme sa na vas tesit", ale samozrejme by som pozvala jej mamu... Isto sa dostane na pretras aj svadba a tam by som s kludom anglicana vysvetlila aj jej mame, ze nevesta robila vsetko pre to, aby vas nepozvala a blablabla...

brigelka
31. máj 2023

@evamarek77 toto je veľmi napínavé, ak je to naozaj tá istá o ktorej píšeš 🍿🍿🍿😀

autor
31. máj 2023

inak ešte som vam nepodakovala za vase rady a podporu..dakujem za vsetky rady a naozory ktore tu odzneli aj pozitivne aj negativne lebo aj ja som len clovek a tiez sa mozem mylit a nekonat racionalne co uznavam..a mozno to znie blbo ale normalne by som sa rada s vami stretla niekde vonku pri vinku a mohli by sme nad tymto polemizovat a diskutovat do zblbnutia..som rada ze som tu napisala aj ked som necakala ze diskusia sa takto potiahne..viem ze je to hlavne mojim pricinenim lebo tu stale prispievam a informujem co sa deje ale vase nazory a postrehy mi velmi pomahaju nepripadam si taka uboha..aj ked niektorym z vas tak mozno pripadam ze tu pisem vobec..ja som hlavne zvedava co sa bude diat na svadbe a po svadbe..samozrejme pre tie ktore to ešte zaujima tu budem pisat priebezne..

lucky_k
31. máj 2023

@dizajnerka vsetko by bola pravda ale i muz volal zenichovi a ten sa iba vyhovoril, urcite by to neveste spomenul a snad by jej doplo, ze ahaaa ved mi cosi kdesi 2x pisala a aj volala, potom mi i jej sestra volaco spominala, agenture automaticky potvrdila ich ucast akoze nahlasila .... cize roztrzita moze byt ale nie az takto

autor
31. máj 2023

@evamarek77 to vazne???

mousegirl
31. máj 2023

@pebu @hariet Baby to myslite vážne? Ja tiež rada verím v dobro ľudí, ale po tomto všetkom si myslieť ze išlo o “nedorozumenie”?! Aj keby boli všetky tie ocividne klamstvá, čo im narozpravala pravda, tak by sa pri tejto návšteve musela správať úplne inak. Spravali by ste sa takto k ludom, ktorých máte radi a určite ich na svadbe chcete mat? Keby prišla s pokorou, snahou veci si vysvetlit ( mohla ešte ako gesto doniesť aj tu blbu kartičku🙃) dalo by sa o tom ešte polemizovať. Lenže ona sa riadi heslom, útok je najlepšia obrana, usvedčila sa sama…

haley7897
31. máj 2023

@katkami123 tak tak, narc ako z knihy. Prísť ako veľká voda s krikom, odpútať pozornosť od témy s tým,, že začnem o iných obrovských problémoch ktoré mam a zároveň vyvolať pocit viny za to, že si dovolia mat problém a postaviť sa do role obete... Heeeere we go. Keby som to nevidela milión krát 🤣

mateson
31. máj 2023

Ja verím, že sa na to ešte vyspíš a na svadbu pôjdete.

vela02
31. máj 2023

Och ❤️ také stretko pri vínku by bolo mega! Drž sa. Musí to byt veľmi ťažké, ale sme s tebou!❤️

kikushaa
31. máj 2023

@autorka @evamarek77 match! 😍👌

divokykonik
31. máj 2023

Haha!

katika85
31. máj 2023

@denithestrange1993 suhlasim a mam osobnu skusenost byvalym nadriadenym.. strasne tazka povaha - ja mam pravdu a vsetko viem ako poviem tak bude. ked daco dovrzal tak aby to zakamufloval nasiel si obetneho baranka a na neho to zvalil - krikom! na pokojne argumenty dotycneho reagoval nezmyselne a krikom

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
feeewa
31. máj 2023

Spravíme si spoločný festival pri vínku a harmonike 😅

pebu
Autor odpoveď zmazal
guiseppinka
31. máj 2023

@vela02 len to by sme sa museli stretnut na nejakom velkom futbalovom ihrisku - a v novinach titulok "konikovske svadobne stretko, ktore zlomilo rekord v ucasti"😂😂😂

fiirsttiime
31. máj 2023

Baby a co tak vínko dat v sobotu v ziline na marianskom námestí môžeme popriať všetko dobre neveste 😄 PS. Harmonika vitana

panda21
31. máj 2023

To by nám trebalo nejakú veľkú lúku, aby nás to všetky pojalo 😅 ale ja som za. Nejaký veľký piknik spraviť 👌

autor
31. máj 2023

@evamarek77 tak my zdrobneniny jej mena pouzivame casto a nemala s tym problem..a ma aj druhe krstne meno

nejdemaprihlasit
31. máj 2023

No mňa picne ak ste sa zhodli na tej istej osobe že to je budúca nevesta 🫣

katkami123
31. máj 2023

@haley7897
Ja o tom už možem knihy písať o takých ľuďoch. Preto som tu cely čas aj písala, že tu sa happy end konať nebude. Za jedno je fajn si zažiť aj takýchto bláznov, lebo do budúcna sa človek zariadi, keď stretne podobný typ

suzanesmile
31. máj 2023

Mam zopar kolacov zo sv. prijimania. Kam ich donesiem, kde ideme pit? 😂😂😂

autor
31. máj 2023

@pebu uplne v pohode ja vas nazor beriem tiez ma to donutilo sa zamysliet

adik64
31. máj 2023

Nevesta sa ukazala ako egocentricka, arogantna namyslena krava, celu situaciu zavinila ona sama (ci uz vedome alebo nevedome, je to uplne jedno) a teraz nevie ako z toho von, tak kope okolo seba a robi hystericke sceny v style kto viac krici, ma viac pravdy. Vsetci okolo su na vine, len ona je najvacsie chudatko, lebo pri vsetkych jej strasnych stresoch musi este aj toto riesit a predpokladam, ze ani slovkom nespomenula, ze ju to mrzi a je to jej chyba.

altaya
31. máj 2023

@pebu aký zmysel alebo osoh má za každú cenu udržať vzťah, ktorý je pre jednu stranu toxický? Ktorý ubližuje a ničí? Zjavne je nevesta osobnosť, ktorá nie je úplne v poriadku.

diaszoky
31. máj 2023

Asi u vas plati do oci brat za chrbtom had! Asi ste mali ukazkovy vztah no v krizovej situacii sa clovek ukaze! A ukazala sa.. asi nemala tie prioravy pod kontrolou… a to ze zvysovala hlas na taku spriaznenu dusu?!divne

vela02
31. máj 2023

@evamarek77 skúste ešte podľa niečoho zistiť či to je ona…😂