icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

zuza265
31. máj 2023

@semtexka1 suhlasim. A aj keby na nu vybehla… lenze zatajit spravy a telefonaty a tvarit sa, ze si nepamata? To je cez. To si pamatat musi pre boha. Keby to bolo z poslednych dni, ale to bolo v case, ked este nemala zhon

autor
31. máj 2023

segra mi pise ze maju problem s rozvazanim hosti ze maju len jedneho sofera na cca 130 ludi ktory bude rozvazat ..tak sa muz zasmial ze normalne caka ze mu zenich napise ci by nerobil sofera on..

zuza265
31. máj 2023

@katkami123 mne zas taketo vyhrazanie pride cez…

heidi4
31. máj 2023

🤣🤣🤣🤣👍👍👍 tvoj muz je uplne perfektny, triezvy, s chladnou hlavou 🙂 toho sa drz 🙂
PS: Nech vas ani nehne!!! 😅

autor
31. máj 2023

@heidi4 drzim uz 11 rokov 🙂..ale svoji sme len 4

vela02
31. máj 2023

@heidi4 lenže ono sa to úplne vážne môže stať… ja by som sa už necudovala 😂

zuza265
31. máj 2023

😂😂😂😂 akoze to uz by oni dvaja nemali ziadne hranice, keby vas este o nieco prosia. Mozno poprosia oboch … na 2 auta… 😂😂😂

autor
31. máj 2023

inak tiez si cita vase komentare a hovori ze necakal ze tu na tomto je.fore tolko rozumnych bab 🙂

katkami123
31. máj 2023

@zuza265
Však v sobotu, pekne pocasie, rada sa prejdem 😀

autor
31. máj 2023

@vela02 už ani my nie :D

sccarlet
31. máj 2023

@pebu ta kartička má svoj význam - vymedzuje pozvaných k stolu...keď ju kontaktovala že kartičku nemá, mala jej dať vedieť (nájsť si tu minútku ak sú si také blízke) a vysvetliť že ju len zabudli dať alebo im došli kartičky...asi nesleduješ celú diskusiu

autor
31. máj 2023

boze normalne mam vdaka vam zeny lepsiu naladu. predtym mi bolo zo toho do placu teraz uz skor do smiechu..fakt ste mi naladu zdvihli necitim sa tak pod psa 🙏

heidi4
31. máj 2023

Sa jej to pekne zacina vracat ako bumerang a to este nie je ani ten jej den D... Ani tam nechod (aby si jej ho naahodou nepokazila), ale verim, ze zrazu tam bude potrebovat nejaku tvoju pomoc. Ako si mudro pisala, vypnite si mobily a zapnite az v nedelu. Uzivajte si svaty pokoj a seba samich. Potrebujete to ako sol 🙂 vratite sa oddychnuti a nevesta rozbita, rozhasterena atd., mam takeho tusaka. Neboj nic, vsetko sa jej este vrati. Co si pekne nasiala, si bude zat ona sama....

kikushaa
31. máj 2023

@autorka takto sa mi to paci! Humor!!! 🤡

markusrasford
31. máj 2023

@autorka porad im treba si zabezpečiť taxi sluzbu

autor
31. máj 2023

muz vravi ze ci nechcem fakt knihu napisat o tomto ze zbohatneme apson :D

aurora33
31. máj 2023

@zuza265 a mozno ešte poprosia že jeden bude šofér a druhý kameraman, keď ako nevesta spomínala že pôvodný kameraman robi problémy a zvyšuje cenu 😅😅😅

heidi4
31. máj 2023

Tesim sa za teba 🙂 si tiez super a zelam ti len to dobre v zivote 🙂

autor
31. máj 2023

*aspon*

777januska777
31. máj 2023

A co autorka a tie iniciály ženícha sú "MS" ? 😀 ja len ze čakám, čakám 😀

nyphadora
31. máj 2023

Na to, že maju agenturu, dosť choaticka organizacia 😂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
31. máj 2023

@777januska777 inicialy zenicha su M.G

heidi4
31. máj 2023

@vela02 presneeee, ani ja, absolutne!!! 👌👌👌 Vsak im este tie sr.cky popadaju na hlavy, ako take budzogane. Dufam, ze autorka s muzom budu fakt nedostupni ani fyzicky, ani telefonicky 🙂 🍀🍀🍀

autor
31. máj 2023

@evamarek77 pardon ze som neodpisala ale nestiham sledovat tu vsetky komentare

suzanesmile
31. máj 2023

@777januska777 veru, ja uz tlacim kolace z mrazaka a cakam, ci to ta ista osoba

katkami123
31. máj 2023

@nyphadora
Tak oni vedeli, že s jej povahou to bez agentúry nedajú. A toto už ani samotna agentúra podľa mňa nedáva. Tu už treba psychiatra poslať k nim.

stevvvka
31. máj 2023

Ja si budem na youtube hľadať potom videonahrávky zo svadieb na konkrétny dátum.. Tu nevestu chcem teda vidiet

iwuskaaa
31. máj 2023

Baby, dajte si na dnes "rozchod", už ma láme do vankúša a potom zase budem musieť ráno veľa doháňať 🤣🤣🤣.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená