Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Nie je to ta nevesta, co tu pisala par dni dozadu... Ze hostia z jej rodiny chcu ubytovanie a ze ona chce, aby prisli autami, ved byvaju blizko.. a radili jej tu zeny zabezpecit rozvoz...ze ci sa nedala prehovorit a zhana na poslednu chvilu..🙂)
@evamarek77 nam zas nie, nebudu drby so svadby 😂
@evamarek77 jak odľahlo? Veď to znamená, že sú dve také 😱😆
kebyze sa ide hrat jej hra..tej sesternici.. velmi by som chcela vediet, co by robika keby ste prisli.. Mali by pre vas miesto? Tam by sa to ukazalo..
@guiseppinka len doplnim, ze na oslavu prisla cudziemu cloveku ako sprievod svojho snubenca a nikoho tam nepoznala
Ja som seriózne dojedla jeden celý popcorn 🫣
@lalu_sk111 to zisti autorkina sestra🤗
@haley7897
Keby len 2 take boli…. To by bolo ešte tip-top, takých mátoh behá po svete až až
Ta môže byt rada,že nenarazila na môjho švagra. Raz jeho mama zvýšila hlas na jeho ženu... a rýchlo za sebou zavrela dvere z vonka
@evamarek77 len to potom znamená, že sú v Žiline minimálne 2 takto drbnute 🤣🙈
mozno sa tu objavi buduci tyzden diskusia : sesternica mi znicila svadbu..
@katkami123 jj, to bol len for. Je mi jasné že sa ani neblíži k realite 😑
@evamarek77 prosim ta, ja som sa trošku stratila. O kom ty píšeš? Je k tomu nejaká diskusia? Potrebujem sa dostať do obrazu 🙂
Inak… myslis ze je aktivna na moja svadba alebo mk?
@suzanesmile a ja od ôsmej v posteli na sucho 😂
Autorka, časom zistíš, že niektoré vzťahy nebudú trvať večne. Ale ber to ako skúsenosť do života, že aj to sa stáva. Aspoň ťa to posilní. Hlavne nestrať svoju hrdosť a sebadôveru. A dávaj si pozor na manipulátorov. Určite ešte stretneš ľudí, s ktorými budeš mať pekné vzťahy a uziješ si to. Rodina časom aj zabudne, kto na svadbe bol a kto nebol. Nie je to podstatné. Kto ťa má rád, tak isto na teba nezanevrie.
@nedockavasom presne tento prípad mi napadol.
Ako baby aj mne občas zblbne messenger, že mi nepríde notifikacia. Potom otvorím a vidím, že správa prišla už pred nejakou dobou. Ale to by autorke neukázalo, že je prečítaná správa. A neverím, že za mesiac by nevesta raz ten mess.neotvorila a nezbadala tam správy. A keď si prečítala takú naliehavú dôležitú správu, že niekto nevie, či je pozvaný a je mi ako sestra tá osoba, tak hneď to riešim nie? A nechápem načo platí agentúru, keď aj tak má toho cez hlavu, veď taká agentúra by mala nevestu odbremeniť nie?
@iwuskaaa fuu, to by som nedala 😂. Pri takejto diskusii musis minimalne aspon chipsy otvorit 😀
Už len za predstava, že ju pôjdeme ženy z 🐎 vyšlahat hrebíčkami pred kostol 🤣
@januska20 pozeram to, vyzera ze to zalozila a uz aj zmazala reddflowerlife
Seriózne baby, niektoré tu dávate také super komentáre, že sa rehocem v posteli a samozrejme musīm manžela zaškoliť, že na čom 😄 ak bude stretko v ZA, tak na pôjdem z NR a mám 4 voľné miesta v aute 😄
Autorka, super, ze sa uz na tom len smejete. A odteraz uz len tak! Zvesela! 😂😂 Ak nahodou toto este bude mat nejake dozvuky po svadbe, nejake recicky, tak reagujte tiez ako sesternica: Anoo?? Nam predsa ale nikto nevolal, nepisal, nic sme necitali, nepoculi, boli sme odcestovani atd. Este mi nieco hovori, ze v den D im bude horiet pod zadkom a budu zhanat aj vasu pomoc a vy budete uz pekne odrezani. Vratite sa zrelaxovani, vysmiati, opaleni a s magnetkami 🤣🤣 a budu vam "vycitat", ze sa vam nemohli dovolat a vy so slzami v ociach "To ale nebolo naschval, nam predsa nikto nevolal" - robte sa blbi jak ona, aky pozicaj, taky vrat... Je to desna prdel robit si z manipulatorov a narcisov prdel 🙂 aspon nieco z nich je dobre 🤣🤣 ked ostanu vyhukani a nemaju slov 🤣😂 Sach mat, baby 😁😁 uzite si vikend ☺️☺️☺️
Autorka, pôjdem teraz asi proti hlavnému prúdu, ale robíš obrovskú chybu. Áno, tvoja sesternica to pokašľala a to na celej čiare. Ale to jediné, čo si od začiatku chcela, bolo, aby sa to vysvetlilo. Sesternica to podcenila, myslím, že práve preto, že ty si pre ňu bola na 100% istý hosť. Vôbec si nemyslím, že by ťa na svadbe kvôli niečomu nechcela a teraz len narýchlo zachraňuje situáciu kvôli rodine. S tebou rátala naisto, ani jej nenapadlo, že nepôjdeš. Áno, mala ti odpísať na správy, zavolať ti späť, ako sľúbila, zavolať ti, keď jej volala tvoja sestra... Ja neviem, prečo to neurobila, ale nemyslím si, že preto, že ťa na tej svadbe nechcela. No a teraz prišla, aby to vysvetlila a napravia, lenže zase to pokašľala, lebo neprišla pokorne a s ospravedlnením a navyše prišla neskoro. Ale prišla, na svadbe ťa chce. Celý čas píšeš, ako ústretová a veľkorysá osoba. Čo tak odpustiť neveste jej prešľapy, byť tou veľkorysou, čo bude nad vecou a mávne nad tým rukou? Ste si blízke, či aspoň doteraz ste si vždy boli. Je krstnou mamou tvojho dieťaťa. Čo tak sa nad to všetko, čo sa stalo, povzniesť, ukázať dobrú vôľu a zachrániť tým dobré vzťahy v celej rodine? Ak by mi niekto v tejto diskusii chcel položiť otázku, či ja by som to urobila, tak pokojne odpoviem: Áno, urobila. Myslite si za to o mne, čo chcete. A nie, nie som ja tá nevesta, myslím, že ma tu mnohé poznáte z obrovského množstva diskusií, kam som už prispela. Ani sa nevesty nezastávam, urobila obrovskú chybu a nie jednu. Práve preto by autorka nemala urobiť ďalšiu chybu, lebo niektoré veci sa už nedajú vrátiť späť. Toľko môj názor k tomu.
Dáme piknik pred kostolom 😂 autorka prinesie tú tortu, manzel harmoniku, každý čosi 😀

@iwuskaaa este nie, este jeden kolac sa mi rozmrazuje 😂