Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Ešte ma na FB druhá sesternica pridá do spoločného chatu že sa dohodnúť na únose nevesty..🙈🙈
Osr*la by som cely chat 🤣🤣🤣 nechcela by som byt sucastou nicoho, co by sa spajalo s tou svadbou... :-/
@henka123123 jasne, urcite. Uz vidim ten trapas, autorka s muzom idu do restauracnej casti, agentura kontroluje hosti, usmernuje kde sedia. Hopla ale vy na zozname nie ste?! 😭🤣🤣🤣
Ušlo mi asi 60 strán. Nechce sa mi to dobiehať, ako sme na tom? Kto ide, kto nejde ?
Kokso, môžete to niekto zhrnúť, čo sa stalo na posledných 78 stranách? Diskusia bola zaujímavá, ale toto nedoštudujem. :D
Ha ha ha, napíš tam, že ju s manželom unesies 😄
@heidi4 ona nevie že ja nejdem ..
@henka123123 a kde si sadnúť ? V zozname pozvaných nie sú, stoličky pripravené nebudú, ani prestrete na stoloch,
Autorka- keď budeš písať tu knihu, nezabudni na nás. Aspoň na krst nás pozvi, nech to zapijeme🥂😀
Tiež som si myslela že takéto dve nevesty nemôžu existovať, teraz mám z toho aj obavu. Dva takéto pary v jednom meste… uf…
Ja som vyrastala s manipulativnym clovekom a kto to nezazil, nikdy nepochopi a velmi tazko rozozna, ake ma ten dotycny tahy. Pri takych ludoch treba byt sebec - psychicke zdravie mame len jedno a nenechajme si ho inymi ludmi znicit. Ja som sa od dotycnej osoby odstrihla a mam pokoj. Samozrejme nepocitujem voci nej hnev, ale mam klud.
A zase máme o zábavu postarané, keď začnú ďalšie sesternice vypisovať a útočiť na Teba, prečo vlastne na svadbu nejdeš.
@cacianka a to ako vies? Ked ich ratali automaticky tak budu...neh idu zistia.keby neboli tak to by bol cirkus..ak nepojde na svadbu tak to az bude koniec vztahu ich..
Musím si zapamätať na akej strane som skončila, lebo spánok je už silnejší ako ja. A silná je aj moja zvedavosť.
No, zasa dalsia zapletka, toto bude fakt este nadlhoooo 😃 Autorka, ved ty sama si uz z nevesty taka unesena, ze o dalsi unos zaujem nemas 😃
Ja neviem.ja mam naor.take kamosky ktorym by som ani neposlala vobec pozvabku a vedia ze su pozvane automaticky a duplom keby s nimi rozoberam hhru na svadbe atd
Normalne sa bojím ísť spať, že mi to do rána utečie a vymažú to tu. Ženy, keby to nedajboh vymažú, autorka, zaloz prosím ťa druhú tému "pokračovanie svadby sesternice".. Nie že nás nechás v štichu 😳
Vsak sa z neho odhlas a uz bude vediet 🤣🤣 ved ty nerobis absoluuuuutne nic zle, a to, ze vas nepozvali, nemas povinnost drzat ako rodinne tajomstvo... Konieckoncov ti hostia maju oci a v sobotu si aj tak vsimnu, ze tam nie ste. Len to potom nevesta bude mat priestor hodit na teba, ze ty si ju ohrdla etc., Este tu budes za zlu... Proste tam sucho napis, ze vy nejdete, lebo ste neboli pozvani a odhlas sa. Nech vie, kde je pravda a neuveri v sobotu neveste.
@panda21 dohodnuté
Nechoď nikam. Ja som bola na svadbe kde nás nechceli, ale pozvali lebo sa to patrilo. Dali nám to patrične pocítiť 😉 nehovoriac o tom že sme cestovali viac ako 1000km. Nikdy nikdy viac by som neurobila niečo čo sa iba patrí.
@h2 presne tak. Predvcerom bola naj sesternica, ako sestra a dnes je to uz svina hnusna pod vplyvom tejto diskusie.
@autorka Pritom karticku k stolu dostali tvoji rodicia a mohla si predpokladat, ze to bolo ako pre celu vasu rodinu vratane tej tvojej a pri pochybnostiach si to teda overit.
Tebe sa zda pravdepodobnejsie to, ze ta proste na svadbe nechce ako to, ze ta chce a ide o omyl?
@henka123123 čítaš prosím ťa ?
Pozvánku neposlali,
agentúra nevolala - všetkých ostatných áno, o potvrdenie účasti pre potreby jedla a stoličiek,
takže agentúra ich na zozname nemá .
A zoznam má od koho ?
Od nevesty.
Kto ich nezapísal do zoznamu ?
Nevesta.
@h2 tak ale to uz nie je autorkina vina, ze su rodiny rozhadane. Preco by sa ona mala snazit o napravu vztahu, ked druha strana o to ocividne nestoji... Nech si hasi po sebe ten, co to sposobil, co s tym ma autorka. Nemoze si nechat takto so sebou zametat za cenu zachranenia rodiny, ved to je nonsens
@hariet overiť 😀 ved sa nedalo nevesta sa zatajovala, autorka to skúšala mesiac. A keď sa to spýtali aj ženícha tak ten nič nevedel, že si to ma riešiť s nevestou 😀
Mne sa stalo presne to isté pred rokmi. Ako cez kopirák. Najlepšia kamarátka,ktorú som zavolala za svedka, sa vydávala 4 roky po mne a nič,ani ťuk,že by ma tam chcela.Ani za svedka,ani na svadbe. A ani pozvánka. Pracovali sme spolu,videla som že je zrazu iná a ona zase videla,ako na to čakám. Nepovedala nič. Až po svadbe za mnou prišla,že ma s manželom nemohla pozvať,lebo by ju to stálo veľa peňazí a oni mali malý rozpočet. Ruku do ohňa za to už dnes nedám,no mali fakt veľkú veselku,minimálne o sto ľuďoch. Pochopiteľne ,tým naše ,,priateľstvo,,skončilo.

@h2 za taku super cenu (nemyslim to ironicky), ze sa zbavi zakerneho, falosneho a toxickeho cloveka v zivote. Ved to je uplna vyhra. Kto by takeho chcel? Len preto, ze krv? Lebo rodina? Prosiiiim ta. Asi fakt si nezazila podobne veci, dobre pre teba... :-/
Na komentaroch bab tu je uplne lahke detekovat, kto sa s cim uz stretol a co si odzil, tie skusenosti medzi riadkami su citatelne a hmatatelne...