Nezáleží mu na mojom názore
Ahojte , s priateľom máme taký problém včera sme sa veľmi pohádali . On si stavia chatu ktorú začal ešte pred tým ako sme sa dali do kopy . Sme spolu rok ale už hovoríme často o svadbe že sa vezmeme , sám mi navrhol že po svadbe by chcel somnou bývať dočasne v chatke kým by sme si nepostavili domček aby sme žili samostatne od rodičov . Veľmi ma to potešilo, že ráta somnou do budúcnosti . No problém je v tom že keď sa chcem zapojiť do dizajnu alebo nejakého praktického riešenia tak ma s tým problém , nechce prijať môj názor ani nápad , vždy sa preto iba pohádame , veľmi ma zraňuje keď ide sám do obchodu a kúpi si podlahu bez toho aby sa chcel somnou o tom poradiť a postaví ma pred hotovú vec , uviedla som iba podlahu je to príklad bolo tam mnoho iných vecí , on mi vždy iba povie iná by bola rada keby mala kde po svadbe bývať a mne sa vkuse niečo nepáči , že mám byt vďačná za to . Hovorí mi manželia niesme , si moja priateľka a ja som investor takže posledné slovo mám ja že to mám pochopiť.
A mňa mrzí že ho nezaujíma to aby som sa tam po svadbe s ním citila aj ja príjemne aby sme našli spoločný dizajn a riešenie nejaký kompromis spoločný kde budeme obaja spokojní , no neviem či očakávam od neho veľa keďže som zatiaľ iba jeho priateľka a robím ja chybu ? Že sa angažujem keďze niesom investorka a nemám sa mu do toho starať , alebo či ma to zraňuje a ubližuje právom že by to nahnevalo hocijakú inú ženu ?

@mikadooo spolocne s tymto človekom by bola osudová chyba.