Nezáujem svokry o vnuka po jeho chorobe
Ahojte chcem sa opýtať na situácii kedze sa nemám s kým poradiť a nechcem svokru ohovárať?pred ľuďmi ktorí ju poznajú ale som v šoku. Syn ktorý ma 2,5 roka bol hospitalizovaný a prišiel v stredu domov mal zapal priedušiek. Ma starých rodičov ktorí sa extra nejak nesnažia stačí im deti vidieť raz do mesiaca. ALE manžel volal svojho otca na futbal bolo to večer o 18 s tým že nech príde aj svokra že mi pomôže s deťmi mám aj pol ročne babatko a staršiu 5 ročnú dcéru. Tak oni najprv dobre že prídu. A potom keď prišli k nam prišiel len svokor. S manželom sme ostali v nemom úžase že svokra neprišla. Keď sme sa pýtali prečo tak rezala rezance a chcela mať kľud. Podotýkam syn deň predtým prišiel z nemocnice. Príde mi to smutne. Ale neviem či len ja sa na to nejak precitlivené pozerám príde mi to smutne že nechcela vidieť boje vnúča po tom čo bol chorý.

Veď máš doma manžela mal ti pomôcť on a nie zdrhnúť na futbal a mat pokoj , ja keby mám doma niečo rozrobene tak tiež neprídem 🤷 deti ste chceli by obaja tak sa starajte