Nezáväzný sex a opätovný kontakt
Ako docieliť aby sa muz po nezáväznom sexe ozval?
😀 😀 Nijako. Preto sa to vola nezavazny 🙂
Ale ak vam to klapalo, mozno sa ozve na dalsi...
@petulda333
Ja tak isto dlhoročný vzťah...tak ale treba tu dievku pourážať trochu ináč by to nebol Mk.
K autorke- ani pri " záväznom sexe" nemáš istotu že naveky vekov😃
Tak si uži a uvidíš 👍
Kazdy vztah zacne nejakym nezaväznym sexom. Niektore cakaju najskor na svadbu a az potom na zaväzny sex.
To vóbec neni pravda, že keď sa budeš snažiť znova sa ti ozve.Prave naopak, on ťa móže využiť a pre tvoj orgazmus nemusi nič robiť, lebo ten sex je nezávãzný.Nebuď blbá.Využi ty jeho a zakrič mu na rozlúčku - a nie že mi budeš volať teraz každý deň a buchni dvermi !!

A praveže by som sa ho spytala dopredu ako si ten sex predstavuje a keby opisal svoje sebecke predstavy (,že ja by som z toho nič nemala) ani by som s nim na schódzku nešla
@karolinakr no uz vidim ako jej povie, ze sa uspokoji hlavne on sam a na nu sa vykasle 🤦♀️
@petulda333 @karolinakr :D :D :D
Príde chlap domov a hovorí rodine:
- Tak a kúpime si prasa, urobíme jaterničky, tlačenku, klobásky...
- Potom sa zamyslí, príde k synovi a dá mu facku. Manželka sa ho pýta:
- Prečo ho biješ?
A otec na to:
- Už ho vidím, ako to žere bez chleba..
@karolinakr
@petulda333
Mladík s dievčinou prichádzajú po rande k nemu domov. On vytiahne kľúče od bytu a ona mu hovorí:
- Vieš, ja sa vždy pozerám, ako muž otvára dvere. Podľa toho usudzujem, či sa k sebe hodíme, či nie. Ak muž hrubo vrazí kľúč do dverí, je to hrubý milenec a nehodíme sa k sebe. Ak mu vypadávajú kľúče z rúk a nemôže nájsť kľúčovú dierku, tak je to neskúsený milenec, ani ten nie je pre mňa. A ty, milý môj, ako otváraš dvere?
- Noo... - najskor zavaha a odvetí mladík - Ja najprv obliznem kľúčovú dierku.
:D
Na to aby sa ozval zase, nesmie dostat vsetko na prvy krat. Musis si nieco nechat v zalohe, iba hodis navnadu, aby sa chytil. A striedavo povolujes, pritahujes vlasec. ;)
A dolezite je, ze sa nesmie dozvediet, kolko nezaväznych sexov uz mas za sebou. ;)
A ta predstava, ze z nezaväzneho sexu moze byt nezaväzne tehotenstvo a nezaväzne dieta ... ;)
Ja som čitala diskusiu, kde sa muž sťažoval, že mal nezávãzný sex a teraz mu žena vypisuje a cítil sa ubližený a ponížený ako si to dovoluje
Dostál 300 rad - zablokuj ju a rob sa, ze ju nevidíš.
Inak akokolvek nad tym rozmyslam... asi ste obaja vedeli o co ide - rovnako NEZAVAZNY pre teba ako aj pre neho.... tak co si cakala

ponuknut mu dalsi nezavazny sex.. kedze medzi vami je a bude len a len ten sex ..