Nezáväzný sex a opätovný kontakt
Ako docieliť aby sa muz po nezáväznom sexe ozval?
ze si zasexujes a budes mat dieta
co este chces konkretnejsie, ozaj nechapava ?
@majkeel napíš konkretne kolko nezavaznych sexov si mal a aké si z nich možme zobrat poučenie 😄😄
@komir63 🤣🤫😷😵😅😆😆 myslím že otom nevie
@komir63 treba
vždy dopredu oznämiť
@karolinakr Ako hovori Radim Uzel, zatloukat, zatloukat, zatloukat 🙂
Raz som mal nestastny napad mat povidavou vo vztahu, co a kedy bolo este PRED tym, ako sme sa dali dokopy. Este roky si to pamatala, vsetky mena, datumy, podrobnosti ... lepsie ako ja a mal som to potom na tanieri. Dokonca tomu pridala dalsie rozne detaily. To Ta nauci zbytocne si nepustat o sebe hubu na spacir. ;)
Ty porozpravaj nieco zaujimave na ponaucenie. Ked si to nahodou precita nejaky chlap, do zajtra to aj tak zabudne. 🙂
@majkeel 😄😄😄
Ja som to hovorila mame bohužial a po XY rokoch vybehne na mna s poznamkou ako sa Karolkovi nepostavil.Ja si už nepamatam o čom hovori a ona debiliny vyťahuje.Ale že kde si založila noviny odvčera to si nepamata ; na to ma vyhovorky
@karolinakr To fakt, s mamou? Viem, ze zeny take veci medzi sebou preberaju ... Chudak Karol. Stretne v meste mamu, ta na neho sucitne pozrie a spyta sa. Tak Karci, ako, uz je to s tebou lepsie? A Karol dodnes zmäteny, ze o com bola rec, ze ano teta, uz je to ovela lepsie. ;)
@petulda333 No vidíš....to znamená, že si musela byť veľmi dobrá 😉
@mandarinka555 asi 😀

Ja som iba teoretik vedec, konkretne neviem. ;)