icon

Nezhoda na kúpe nového auta

9. sep 2023

Baby, ideme kupovať nove auto a nevieme sa s maželom dohodnuť. Doteraz sme mali oktaviu a tomu autu nič nechybalo. Ja som za novu oktaviu, ale mažel chce bmw x3 ktore je skoro raz take drahe. Uprimne som z toho sklamana pretože je to veľa peňazi a on vôbec nerešpektuje moj nazor. Podľa mna su to zbytočne vyhodene peniaze a podotykam aj moje peniaze nie len jeho. Da sa kupa auta nejako prekaziť keď s tym nesuhlasia obaja manželia? Alebo čo by ste robili vy v takejto situacii?

Strana
z10
mk22
18. sep 2023

@tulipanicek sveta žiť, že?
Verím ze autorka zo svojho za neho platí aj komun odpad 😃

autor
18. sep 2023

@mk22 Chapem že si o mne mysliš že som hlupa. Ale ja som predpokladala že peniaze odklada rovnako ako ja. Tak to bolo jedno kto čo plati. Nikdy som nebola v takej situacii že by som musela od manžela pytať peniaze.

mk22
18. sep 2023

Ale to nie je o tom v akej situácii si bola.
Mate spolocnu domácnosť, vydaje, dokonca deti!!
Je logické, že sa bude finančné zapájať aj on.
Véd mina vodu, svieti, Pereš mu, varis.. Byva zadarmo!
Tak si predpokladala zle.
Spiš na papier vaše náklady, všetko čo pravidelne mesačne platíš a nech posiela polovicu.
Detto deti.. Čokoľvek poplatky, škola, škôlka, nákupy oblečenie nech posiela aj on.

puertorico
18. sep 2023

Myslím že on možno aj má na účte odložené ,ale nechce aby si o tom vedela že koľko , a teba len využíva.
Toto robí aj sestrin muž s ňou, všetky peniaze jej zoberie a smeje sa jej do huby. A potom si kupuje hovadiny v stovkách eur , a jej sa smeje aká je sprostá .

mk22
18. sep 2023

Píšeš, že ak chce, nech sa rozvedie..
Žiadna vyhra pre neho, kde pôjde?
Z čoho ho vyplatis? Dom je tvoj.
Bude súchat nozkami, taky sa nerozvedie, ved ma full servis a nič ho. To nestojí.

h2
18. sep 2023

Strašne si si ho rozmaznala. Zvykol si na to, berie to, že sa oňho de facto po každej stránke staráš, ako fakt. Už nevie, čo by od dobroty vymyslel a keď povieš nie, tak sa správa, ako trucovité decko. Vôbec sa nedivím, že sa ti zhnusil. Ešte aj keď chcel demonštratívne odísť z domu, išiel k mamičke. Fuj, to čo je za "chlapa"? 🤮

h2
18. sep 2023

@mk22 Pôjde plakať mamičke, že tá zlá zlá žena mu nekúpi autíčko.

nini1978
18. sep 2023

Aurorka- ja sa ťa opýtam len jedno,necham debatu o aute a hodinkách a domoch darovanych od rodičov a šetrení
"To čo vy máte za vzťah,ty o Tom chlapovi absolútne nič nevieš?"
Nevieš koľko má peňazí na účte,nevieš kde míňa peniaze atď
Že - "ja som predpokladala ,že peniaze odkladá tak ako ja'
Dialóg u vás doma existuje ?

hankm
18. sep 2023

@elenka.k vo fabulovanom pribehu s kabelkou by riesenie bolo, ze ano, muz by odisiel z domu a vratil sa s este drahsou kabelkou 😁 krycie meno zehlicka 😁 mas vyhadzov, minutovy nie hodinovy.

hankm
18. sep 2023

@tiezjedna ti ktori sa ucia na vlastnych chybach, urcite uz nemaju zaujem na sebe lepit dalsiu zensku, raz to uz urobili a olutivali 😁 robia to kvoli kamosom a neprajnikom. Ked sa na neho na stare kolena nalepi mlada kvoli autu, a on je pricetny, tak vie ze ho to bude nieco stat €€€. A ak si chce vrznut, tak ani auto netreba, staci ohlupit nejsku zufalejsiu a este mu ona zaplati benzin aby prisiel.

katarinka289
18. sep 2023

@tulipanicek presne to som išla písať.
@autor Ma nasetrene na BMW? Tak môže splatiť dlh,čo ho roky živís a vyratala by som mu mesačne krát celý čas,čo takto fungujete

erika237
18. sep 2023

Autorka, ja som to tu citala ako pribeh a je mi luto ako vsetko dopadlo. Ani jedna z nas tu nepozna vsetky detaily vasho vztahu, no ja na tvojom mieste by som sa asi zamyslela, ci nepodam ziadost o rozvod ja.
V podstate ho nepotrebujes, on by prisiel skratka.

elenka.k
18. sep 2023

@hankm 🙃

tiezjedna
18. sep 2023

@hankm ...takže sa radšej priživia na inej ženskej. Aha... Sexi😉

hankm
18. sep 2023

@tiezjedna s tebou musi byt zabava. Nejako nadobudam pocit, ze to dost beries osobne. Zeby sa ta dotkli tie fotky z dovolenky?

tilly
18. sep 2023

@hankm k tvojej fabulacii. Ak chce žena, aby tú kabelku kúpil, má právo nekúpiť a hnevať sa. Za mňa, neznášam statusove veci. Keby mi muž dotrepal domov kabelku za 1300 eur, mohol by ju hneď vrátiť. Už mi raz volal zo zahraničia, či nechcem LV kabelku (originál z originál obchodu), tak som ho upratala, či za tie roky nepozná ani jednu z troch znaciek, čo nosím, ktoré majú kvalitné, kožené kabelky za slušné ceny. Tak isto chápem, prečo si môj muž nekúpi mercedes, ktorý by možno aj chcel aj na neho mal, ale momentálne pre nás nemá to auto využitie. Dospelý človek by už nemal silou mocou pretláčať statusove veci, ale veci, čo majú hlavu a patu. Oktávia je rodinné auto, X3 mancovačka pre dámičky.

tilly
18. sep 2023

@hankm a tiež určite nespozorniem, keď vidím chlapa v drahom aute. Možno, keď som mala 20 🙊🤣. A teda keď vidím chlapa v X3, tak si najskôr poviem, že zlatý, že vezie matkine alebo zenine auto do servisu 🤣.

tiezjedna
18. sep 2023

@hankm mňa určite 😉😂diky za pobavenie 😎

luxus10
19. sep 2023

v oktavii sa zle sedi...

luxus10
19. sep 2023

tento pribeh mi pride ako ten vojensky vtip:

Vojak podáva správu generálovi: „Pán generál počas mojej služby sa nestalo nič vážne, iba sme zlomili násadu od lopaty.“.

„Akú lopatu?“
„To, keď som psa zakopával.“
„Akého psa?“
„Toho, čo hasiči prešli.“
„Akí hasiči, preboha?“
„No, muničný sklad vybuchol.“
„A prečo mi to, ty blb, hovoríš až teraz?“
„To, aby ste sa nezastrelil ako pán major.“

sisaka
19. sep 2023

@luxus10 dobre zhrnuté 👍

mk22
3. okt 2023

@autorka ahoj, ako sa máš? Dohodli ste sa?

benshi
10. jan 2024

@evapistovic Zdravím,,mňa by zaujímalo či sa do s-cross zmestí kočík, prosím Vás?

evapistovic
10. jan 2024

@benshi určite áno. Do S-cross áno. Vitara má malý kufor. Máme doma obe autá, tak viem porovnať.

Strana
z10