icon

Nezhodnem sa s manželom

chiquitita
2. júl 2012

ahojte, mam problem ktory mi lezi na srdci a to je ze po detoch mi ostali moje velke prsia ovisnute a teraz ich mam na pritaz, hlavne ked som pribrata mi zavadzaju a vsetky podprsenky ma tlacia..mam odlozene peniaze a chcela som ich investovat do plastiky, zdvihnutia prsnikov, velmi by mi to pomohlo psychicky aj fyzicky nakolko uz neviem aku podprsenku a tricko zvolit vsetko ma znervoznuje !!
moj manzel vsak tvrdi ze jemu sa to paci a doslova mi to zakazuje aj ked od neho nechcem ani cent...rozculuje ma na nom to ze vobec nehladi na to ze som z toho kazdy den nervozna a tie prsia mi naozaj zavadzaju ☹ jemu sa to paci a bodka. Nehladi na mna a dokonca si myslim ze ziarli a je rad ze takto si ma nikto nevsimne...pritom mame stastne manzelstvo , von po veceroch nechodim a zaplatim si to sama 😒

Strana
z5
dionyzka
25. sep 2012

@liza2222 ... a nehovor takto, ze i Tvoje prsia su na smiech. Niektori sa pousmeju a ti, ktori vedia ocenit i ine hodonoty v Tebe si Ta budu vazit a nie sa smiat. Tych ostatnych mozes poslat vies kam. Ostatni Ta budu brat tak, ako Ty pristupujes k sebe samej - no tazke ze 🙂

liza2222
25. sep 2012

podla mna je na vine aj doba,niekedy sa tolko nepisalo o ovisnuti poprsia ,neprezentovali sa same pekne ženske tela a ženy sa nezamyšlali nad tym,mna samu to vtedy až tak netrapilo ,lenže to som bola naivna a verila som že sa to vrati,dalej posmešne reakcie chlapov na ovisnutie prs posmievanie sa s babičiek koli tomu a všelijake vtipky,ženy iba hrozne deprimuju ,tiež nepoteši ked sa manžel díva na babu s peknym poprsím čo nerodila ,tak potom nech nerobia deti,take ovisnute prsia by si mali važiť a nie smiať sa im,hneva ma to ,čuduju sa celebritam že maju umelaky píšu ake je to nechutne ale na druhej strane su članky posmešne ak si nejake nedaju upraviť prsia,vyjdu v plavkach a hned píšu ake nechutne ovisaky ma,čo je to za svet teraz,naše babky toto neriešili a manželia si ich važili ,teraz??porodiš a už viac žena nie si len monštrum čo macelulitidu strie a hnusne prsia,ved je to chore nevažia si život a ženy čo im doniesli deti,nie je nič ojedinele ked si potom najde mladšiu partnerku alebo rovno povie tak ako aj moj ,že pozri sa ako vyzeraš už nie si na nič dobra,podotykam držim si v 39rvahu 60kg pri vyške 171 športujem a aj tak tehotenstvo a porody zanechali krutu dan,ak takto to pojde zanikne o 50r rodina a ženy sa budu bať doniesť život ,som s toho smutna

liza2222
25. sep 2012

@dionyzka pre teba

dionyzka
25. sep 2012

@liza2222 ... mas pravdu, vo vsetkom. Ale skor ako by som si dala urobit nove prsia, v takomto pripade, sa asi rozviedla - tiez to nie je nic jednoduche, ale taketo ponizovanie nikam nevedie. Zial, vacsina ludi si naozaj hodnoty uz nevazia, tiez to pozorujem a som z toho smutna. Ale hlavu hore a hlavne sa zbytocne netrap a nestresuj, manzela ani okolie nezmenis :( Je to fakt tazke.

reanda
25. sep 2012

normalne som tusim rada, ze som nikdy nebola stihla a nemala pekne prsia, aspon mi nema byt co luto a som zvyknuta 😀 😀 😀

liza2222
25. sep 2012

ty si podarena
@reanda

liza2222
25. sep 2012

@chiquitita a bolo to drahe?nebolelo moc?

chiquitita
autor
26. sep 2012

@angelin84
@liza2222 cenu vam napisem do IP no mozem povedat ze po operacii skoro nic neboli ...vazne...sem tam stipne alebo zasvrbi ale to je znamenie ze sa hoji...akurat treba mat kludovy rezim, nic nedvihat a pod....silikony strasne bolia , toto nie 😉 😉 😉
prisa mam zatial poprelepovane este som ich nevidela, ale mozem povedat ze uz to pod trickom vyzera ok, su tam, kde maju byt, ako mladica 😀 uz sa tesim ked si poskusam vsetky tricka ..

P.S. nemala som redukciu , len modelaciu

liza2222
26. sep 2012

@chiquitita to je dobre a prajem nech sa zahojí a si spokojna

cica99
26. sep 2012

@liza2222 ahoj. po precitani tvojho prispevku o "dnesnej dobe"mam pocit, že "dnesnu dobu " vztahujes na vyplody zopar bulvarnych medii resp. nejake muzske diskusne fora, na ktore si natrafila na internete alebo ich zamerne vyhladavas , aby si zistila aka je mienka chlapov na ovisnuté prsia. Za ponižujucimi dristami a vysmesnymi recickami na adresu ženských tiel, ktore si precitame v tlači alebo na internete v bulvarnych mediach a la Novy cas, vypočujeme v kadejakých stupídnych reláciách pre ženy v TV Markíza alebo Joj , je vždy len ZOPÁR tých istých ľudí, zadubených hlupákov, ktorým my zožerieme ilúziu, že to čo vyprodukujú sú univerzálne pravdy, dnešné názory, "súčasná doba". A pritom je to stupidita len zopár hlupákov, ktorých by si porátala na prstoch - "žurnalistov" ktorí dostali výsadu vytvárať články či písať komentáre v uvedených exkluzívnych médiách, nepodpíšu sa samozrejme, a my im to zožerieme aj s navijakom ako IDEÁL dnešnej doby. Alebo ak sa trápiš pre názory alebo výsmešné reči nejakých cudzích chlapov , ktoré anonymne vypisujú v diskusných fórach , uvedom si, že slušný chlap nemá dôvod ani čas vôbec prispievať ani čítať podobné fóra, vôbec ho to nezaujíma. Je to len zopár chudákov, ktorí si takto krátia čas a nič lepšie ich nenapadne, ale tým , že si to prečítaš na internete, máš pocit, že je to názor väčšiny.
Chod sa pozrieť na pláže do zahraničia, kde sa premelie tisíce ludí z celého sveta, a zistíš že množstvo, skoro všetci sú nedokonalí (majú nadváhu, ovisnute prsia, bruchá, atd), ale sa usmievajú, su sebavedomi a hoci maju po 60-ke vodia sa za ruky so svojimi zivotnymi partnermi, radost sledovať. Ziaden muz neslintá ked vidi nejakú sexbombu prejst okolo, ani si ju nevsimne. Ak ti tvoj muz povedal ze nie si na nic dobra, lebo mas ovisnute prsia, tak to svedci o tom, ze je to buran a grazel a nech uz by si vyzerala ako Pamela, aj tak si ta vazit nebude. Tam nie je chyba v tebe alebo tvojich prsiach. A ešte na adresu tvojho vyjadrenia, že ovisnuté prsia sú "znetvorené" : prečítaj si články žien, ktoré prekonali rakovinu prsníka a zostal im len jeden, ale prežili. A napriek tomu nechcú protézu, pretože o ňu nestoja, krása pre nich už stratila svoju hodnotu - vážia si už len svoje zdravie a sú šťastné že žijú, a nevadí im, že majú jeden prsník, hlavne že žijú. Tie by mohli tvdiť že sú znetvorené a vyžadovať od poisťovne náhrady a ani ich to nenapadne. Alebo ako môžeš napísať : "bohužiaľ moje malé prsia nespôsobujú bolesti chrbáta" na adresu tvojich malých prs a že nemáš tým pádom nárok na ich bezplatné vymodelovanie... Takže ty by si bola radšej s bolesťami chrbáta, len aby si mala bezplatnú modeláciu? Naozaj si tak málo ceníš seba a vlastné zdravie?

liza2222
26. sep 2012

@cica99 mam bolesti chrbta ale nie koli prsiam,takže asi tak ,dalej tymto som chcela napísať že každa žena sa chce citiť žensky a vobec neodsudzujem plastiky ak to žena chce a že mam muža somara viem aj sama,nemusíš mi to pripominať,takich somarov je fura ,,prsia vadia predovšetkym mne ,hanbim sa za to ako vyzeram a pred cudzimi mužmi sa nevyzliekam stači mi uplne ža sa posmieva ten moj už by som sa nedokazala vyzliesť pred mužom,keby som sa nahodou rozviedla nikdy

cica99
26. sep 2012

@liza2222 ale ja mam pocit ze ty si sa nechala zmanipulovat kadejakymi clankami a nazormi cudzich muzov a zdeptat svojim vlastnym. Nechala si si vsugerovat , že si nanič, lebo mas hentake a onake telo a pri tom na tom tele az tak strasne nezalezi... Mimochodom tvoj muz je Schwarzenegger? A prečo by si sa mala vyzliekat pred cudzimi mužmi?

amadora
26. sep 2012

my sme sa o tom bavili tiež, len v rovine úvah lebo u nás na to prachy nie sú a mm mi tiež povedal, doslova, citujem "potom občas napíš ako žiješ" 😝 😀 jasné že zo žartu, ale tiež s tým nesúhlasí, neviem prečo... a mne to tiež vadí, keď sa milujeme sa doslova cítim trápne že si ľahnem a cecky sa mi rozutekajú na všetky strany 😖 😀

amadora
26. sep 2012

@chiquitita napíšeš prosím aj mne cenu do IP?

dominika1988
26. sep 2012

@chiquitita mozes aj mne poslat IP, kde si si to dala robit a co ta to vyslo? Dakujeeeeeeeem 🙂

ivett1
26. sep 2012

@amadora 😀 😀 😀 sorry, ale páči sa mi ako to berieš s nadhľadom😀 ... čo už... "prsia svetom, teda hlavne svetom mužov, hýbu"
... škoda, že to niektoré ženy privádza až do depresií... ale pravdu povediac, určite by som si dala urobiť plastiku, keby som sa dostala do štádia, že nepremýšľam o ničom inom, len o tvare mojich pŕs 😉...a nezastavila by ma ani finančná situácia na účte ... predsa len, spokojná žena, je na nezplatenie... ako pre manžela, tak aj pre deti 😵 a ... určite sebavedomie prispeje aj k úspechom na pracovisku... 😵 (škoda len, že o tom niektorí manželia nechcú ani počuť, lebo viacmenej od nich očakávame, že nás podporia a povzbudia ...)

liza2222
26. sep 2012

@cica99 na plastiku nejdem nemam,keby som mala tak si ju dammmmmmm asi tolko viac neminim písať

liza2222
26. sep 2012

@amadora niektore to nevedia pochopiť že to vadí najma nam

liza2222
26. sep 2012

@amadora tiež nie som v štadiu že len nad tym premyšlam ale bola tu tato tema,,a presne ako píšeš vadí mi to že sa rozleju vadí mi že bez podprdy si pripadam ako 80r ,asi je to o tom,že nepatrime k ženam ktorím je fuk ako vyzeraju

liza2222
26. sep 2012

@cica99 a tebe nevadí že ich maš ovisnute ?

liza2222
26. sep 2012

@cica99 a ešte niečo nenechala som sa zmanilpulovať vadí mi to už od odkojenia mojej dcery a rokmi stale viac,praveže keby som članky predtym čitala dam si pozor kolko priberiem počas tehu a nekojim radšej

amadora
26. sep 2012

@ivett1 tak jasné že mašľu si preto nehodím, treba sa na sebe aj zasmiať, čo iné nám ostáva 😀
@liza2222 preeeeeeeesne! nemať podprdu tak mám na ceckoch otlačenú gumu od teplákov 😀 a potom sa cíť príťažlivo 😝

chiquitita
autor
27. sep 2012

@cica99 prosim ta ak s tym mas problem, neries to a obchadzaj tuto temu...my sa tu bavime normalne a hlavne pozitivne .

chiquitita
autor
27. sep 2012

@liza2222 dakujem 😉 dnes to je presne tyzden po operacii a idem na kontrolu 1x ich uvidim !! 😵 😵

liza2222
27. sep 2012

napíš potom
@chiquitita

chiquitita
autor
27. sep 2012

@liza2222 noooo, co som videla zatial som spokojna, a to su este spuchnute 😵 😵

Strana
z5