icon

Nezhody so švagrinou kvôli zvracajúcemu dieťaťu

bublinka0811
7. feb 2024

Na uvod: som tehotna s druhym dietatkom v 8 mesiaci a doma mame 2,5 rocne dieta. Cez vikend som zavolala svokrovcov na kolac, pretoze som mala sviatok. Prisli aj s mojou svagrinou a jej dcerou. Asi po hodine navstevy mi len tak medzi recou spomenuli, ze mala den predtym 4x zvracala. Kukam na nich ako puk, ale nic som nepovedala. Nasledky na seba nedali dlho cakat, o 2 dni na to, mi uz bolo zle, najprv hnacka, potom zvracanie a zimnica. Hovorim si, kym to nedostal prvorodeny, tak je dobre, ja to nejako zvladnem. Lenze vecer zacal zvracat dost intenzivne. Vedela som, ze nam tuto pliagu doniesla svagrinina mala. Velmi som sa nahnevala, ze takto vedome a nezodpovedne ohrozila male dieta a tehotnu zenu. Zavolala som jej a podakovala sa, ze k nam nosi zvracajuce dieta a este o tom aj povie. Sama bola asi pred rokom kvoli rotavirusu s malou v nemocnici, takze velmi dobre vie, co to obnasa. Doteraz som bola ticho, ale uz nebudem. Manzel sa do toho nechce starat, ale dobre videl, ako nam je, ako maly chudacik zvracia a nevie co sa s nim deje. Odvtedy mi ani nezavolala alebo nenapisala prepac, volala iba muzovi, ale ten ju nezdvihol. Som velmi nahnevana. Preco toto ludia robia a este k tomu aj vedome?

Strana
z3
maryetta
8. feb 2024

Tak ano. Nebolo to od nej spravne rozhodnutie. Uz len tym ze vedela ze jej dietatu nieco je resp.bolo. Ale tiez aspon 24hodin nikam. Takze keby to bolo obden mozno uz by ste to mali bez nasledkov. Ale takto….
Chorobam a virozam sa clovek nevyhne. Ale ist vedome po “chorobe” takto na navstevu 🙈🙈🙈

nevenka
8. feb 2024

@reanda a nebudes Ty ta svagrina? 😝

slovenka753
8. feb 2024

@jana_eyre_2 ale ako chcete zabrániť tomu že sa nakazite virózou? Je to možné len tým že budete sedieť doma a nikam nepôjdete.

Strana
z3